GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 10 ώρες πριν, petrox21 είπε Με ρωτησε αν το ονομα ειναι αυτο απο την προηγουμενη ΥΔΕ, του απαντησα οχι ειναι το ταδε ονομα, και τελικα το εστειλε -αργοτερα απο την απαντηση μου οπως διαπιστωσα- με το πρωτο ονομα. Δεν εχει νοημα να αρχισω να ριχνω καντηλια εδω τωρα. Το ζητημα δεν ειναι το οτι πληρωσα, αλλα ποιος ειναι ο τροπος να ξεμπλεξω. Μου λεει πχ οτι επειδη εχει ξεκινησει η διαδικασια δε μπορει να την αλλαξει ή να την ακυρωσει στη Δεδδηε, πραγμα που δε μου ακουγεται πολυ πιστευτο. Δε μπορει οντως ο ιδιος να στειλει εν μεσω της διαδικασιας διορθωση? Και ακομη περισσοτερο γιατι μου λεει να περιμενω να βγει λογαριασμος, δε γινεται ουτε κατευθειαν η αλλαγη μολις ολοκληρωθει και περαστει στο συστημα η ΥΔΕ? Αν κανω αυτο που λεει, θα βγει λογαριασμος σε ασχετο ονομα που δεν εχω καμια σχεση, αρα και χρεωση που υποθετω θα επομιστω εγω εντελει υποθετω, και δε ξερω και αν η αλλαγη με τοση καθυστερηση επιφερει και καποιο αλλο κοστος, ή και γενικοτερα οποιοδηποτε αλλο μπλεξιμο που δε μπορω να σκεφτω. Υπάρχει site που γράφει την ΥΔΕ: Τι αναφέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ (επεξεργασμένο) To site βγαζει ακομα την προηγουμενη ΥΔΕ, που σημαινει οτι δεν εχει ολοκληρωθει ακομα η καταχωρηση της νεας. Ευχαριστω για τις απαντησεις, αρα σε πρωτη φαση δε πιεζω να γινει καποια ακυρωση ή αλλαγη κατα την καταχωρηση, και οταν ολοκληρωθει και δω τη νεα με το λαθος ονομα να ζητησω τοτε αλλαγη του καταναλωτη ή να το αφησω και να δουμε αν οντως θα επηρεασει το λογαριασμο? Βεβαια σκεφτομαι οτι ειναι καπως παραλογο ενας παροχος να παρει τα στοιχεια ΔΕΔΔΗΕ και να βγαλει ενα λογαριασμο σε καποιον χωρις αλλα στοιχεια και συμβολαιο. Την εγνοια για το λογαριασμο μου την εβαλε ο ιδιος που εκανε το λαθος.. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:46 μμ από petrox21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ To όνομα που αναγράφεται στην ΥΔΕ δεν έχει κανένα νόημα. Ακόμα και το δικό μου να βάλω στην δική σου παροχή, θα ενημερωθεί το αρχείο για την συγκεκριμένη παροχή. Το όνομα που βλέπει ο ΔΕΔΔΗΕ στο σύστημα του είναι το όνομα που δίνει ο πάροχος που σε εκπροσωπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosntok Δημοσ. Τετάρτη στις 08:41 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:41 μμ Ένα σπίτι στη Καρδίτσα μπορεί να πάρει πιστοποιητικό από ηλεκτρολόγο της Αθήνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 μμ 50 λεπτά πριν, panosntok είπε Ένα σπίτι στη Καρδίτσα μπορεί να πάρει πιστοποιητικό από ηλεκτρολόγο της Αθήνας; Στην Ελλάδα όλα γίνονται από το τηλέφωνο…. Δεν υπάρχει έλεγχος… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. Τετάρτη στις 09:38 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:38 μμ ένας ηλεκτρολόγος δεν έχει τοπικούς περιορισμούς, μπορεί να δουλεύει παντού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες Η άδεια του Ηλεκτρολόγου είναι Πανελλαδική. Δεν υπάρχει τοπικός περιορισμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα