takoulou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Rebirth είπε Ωχ λες να έρθει ε; Η πολυκατοικία είναι του 2005 νομίζω. Μπορώ να βγάλω μια φωτο τον πίνακα αν βοηθήσει Καλησπέρα.. Ανάλογα... Θα δείξει αν σου στείλουν επιστολή.. Σε ποια περιοχή είσαι εσύ.. Απλά για καλό και κακό θα πρέπει να βγάλεις μια νέα ΥΔΕ.. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Rebirth είπε Ωχ λες να έρθει ε; Η πολυκατοικία είναι του 2005 νομίζω. Μπορώ να βγάλω μια φωτο τον πίνακα αν βοηθήσει Ούτε οι εδώ μέσα ηλεκτρολόγοι (3-4 τουλάχιστον) μπορούν "να καταλάβουν κάτι" από φωτογραφία, (εκτός από το να πουν κατηγορηματικά "ρελές γιοκ"), αναφορικά με την καλή του λειτουργία πάντως. Αφού είναι του ~'05, "λογικά" είναι κομπλέ (και "καλή λειτουργία", και ρελέ διαφυγής). Γκούγκλαρε (εικόνες) και σύγκρινε ρελέ (συνήθως είναι με ένα στρογγυλό μπουτόν περιστρεφόμενο, το οποίο το γυρνάς όταν "πέφτει"). Και ναι εγώ "το θεωρώ δεδομένο" ότι θα σου ΄ρθει, επιστολή στο σπίτι,,,,,,"ΕΛΤΑ θέλοντος" (....). Αν δεν σου 'ρθει στο 6μηνο μπορεί να σου 'ρθει στον τελευταίο μήνα (συνολικά 6+1ας) ως "τελεσίγραφο" πριν σου κατεβάσουν τον γενικό (στο ρολόι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 20 hours ago, washcloud said: κι αν δεν,,,δεχτεί, τότε απλά κράτα την από το νοίκι "με το ζόρι": δικαστήριο δεν παίζει να σου κάνει για τα 50-100-150 που περίπου μπορεί να κοστίσει η ΥΔΕ Δεν είναι έτσι ακριβώς, αν το νοίκι δεν μπει ολόκληρο και στην ώρα του ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να ξεκινήσει διαδικασία αγωγής απόδοσης μισθίου λόγω δυστροπίας, και ο ενοικιαστής με τη σειρά του είτε θα τρέξει να βάλει και το υπόλοιπο μέσα σε 15 μέρες γνωρίζωντας πως στο δεύτερο "ατόπημα" θα φύγει με συνοπτικές διαδικασίες, είτε θα πρέπει να ξοδέψει πολλά περισσότερα από 50-100-150 για να κάνει ανακοπή με αμφίβολα αποτελέσματα μια και δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει ότι αυτό είναι έξοδο του ιδιοκτήτη. Το να κρατάς από το "με το ζόρι" όποιο ποσό νομίζεις δεν είναι λύση, ειδικά αν δεν έχεις σκοπό να φύγεις άμεσα, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με τις συμβουλές που δίνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Ανάλογα... Θα δείξει αν σου στείλουν επιστολή.. Σε ποια περιοχή είσαι εσύ.. Απλά για καλό και κακό θα πρέπει να βγάλεις μια νέα ΥΔΕ.. Συμφωνώ. Δήμο Αθηναίων είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να ξεκινήσει διαδικασία αγωγής απόδοσης μισθίου ....σωστό στη θεωρία, αλλά στην πράξη θα πρέπει να διαθέσει ένα χιλιάρικο κοντά, και παίζουν και παράμετροι αν ο ενοικιαστής έχει κάτι στ' όνομά του για να το κάνει κτλκτλ. Γι' αυτό είπα "δεν παίζει". (Βλαμμένοι βέβαια υπάρχουν, αλλά.....). Ασε που όποιος το κάνει, το κάνει κατά βάση όχι για να πάρει χρωστούμενα (εκτός κι αν είναι πάρα πολλά φυσικά), αλλά κυρίως για να "βγάλει το μπαστακωμένο λαμόγιο από μέσα". Στην περίπτωση που λέμε, ο άλλος θα έχει ήδη φύγει πριν καν προλάβει να του επιδοθεί κλήση και θα "τονγκάρει" το τελέ 1 - 1.5 νοίκι...(και το 1 εξ αυτών, θα είναι "η εγγύηση" κι όλας, που ΙΣΩΣ να πρέπει ούτως ή άλλως να επιστραφεί στον ενοικιαστή, ΑΝ υπήρξαν φθορές αποδείξιμες - άλλο καπέλο το ότι "δεν συμψηφίζεται") κτλκτλ... Και γενικά παρά την σχετική ταχύτητα έκδοσης, πρώτα πρέπει να περάσουν 5εργάσιμες (δλδ μια βδομάδα σύνολο) μετά την ημερομηνία (μη) καταβολής, να ψάξει κάποιος για δικηγόρο, να κλείσει ραντεβού, να,,,πάει κι όλας (να μην έχουν ΠΑΛΙ καμμιά απεργία....), να μην έχει ήδη τρενάρει "ζητώντας χρόνο" (αν το φάει ο ιδιοκτήτης) και για να μην απαριθμώ όλες τις πιθανές καθυστερήσεις, ας μείνουμε πρακτικά στο ότι ο ενοικαστής έχει "αρκετό χρόνο για αν γίνει άφαντος" (ΑΝ το οργανώσει καλά και δεν περιμένει να δει κλητήρα συνοδεία μπάτσου απ' το ματάκι για να κουνηθεί να μαζέψει). 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Το να κρατάς από το "με το ζόρι" όποιο ποσό νομίζεις δεν είναι λύση, ειδικά αν δεν έχεις σκοπό να φύγεις άμεσα, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με τις συμβουλές που δίνουμε. ...δεν είναι ΛΥΣΗ, ούτε τον συμβούλεψα να το κάνει/τί ΝΑ κάνει. Του είπα 3 επιλογές, μεγάλος άνθρωπος είναι, καταλαβαίνει, δεν χρειάζεται τέτοια διατύπωση περί "προσοχής". Ήμουν "προσεκτικός enough", πόσο μάλλον που δεν διέκρινα κάποιον ζαβό πιτσιρικά να γράφει, άρα να έχω να φοβάμαι μην του πω "πήδα" κι αυτός πηδήξει από κα'να μπαλκόνι αντί απ' την καρέκλα. Μη σου πω ότι δεν πα' να του πω εγώ "επιλογές" - αυτός θα κάνει ό,τι αυτός νομίζει καλύτερο (προσωπικά τον βλέπω ήδη να πηγαίνει να βγάλει ΥΔΕ...). Τα μόλις πληκτρολογηθέντα προφανώς και δεν εννοώ ότι αναιρούν τα όσα σωστά "με το γράμμα του Νόμου" που ανέφερες, έτσι; Να εξηγούμαι. Απλώς παίζουν και άλλα να λάβει υπ' όψη, από την άλλη μεριά του νομίσματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, washcloud said: ....σωστό στη θεωρία, αλλά στην πράξη θα πρέπει να διαθέσει ένα χιλιάρικο κοντά, και παίζουν και παράμετροι αν ο ενοικιαστής έχει κάτι στ' όνομά του για να το κάνει κτλκτλ. Γι' αυτό είπα "δεν παίζει". (Βλαμμένοι βέβαια υπάρχουν, αλλά.....). Το κόστος στην πραγματικότητα είναι κάπου το μισό από αυτό που γράφεις, και αυτό μόνο αν ο ενοικιαστής δεν εξοφλήσει εγκαίρως και προχωρήσει η διαδικασία της έξωσης, αν εξοφλήσει εγκαίρως τότε το κόστος περιορίζεται στην αξία του εξώδικου. Επίσης για να αναφέρεις το εάν ο ενοικιαστής έχει κάτι στο όνομα του μάλλον έχεις καταλάβει λάθος τι είναι αυτό που έγραψα, το να έχει κάτι κάποιος στο όνομα του είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να του πάρεις κάτι, και όχι για να του κάνεις έξωση. Όσο για το "βλαμμένοι" όπως το βλέπει ο καθένας, εγώ θα αποκαλούσα έτσι τον ιδιοκτήτη που αποδέχεται πετσοκομμένο το ενοίκιο χωρίς ουσιαστικό λόγο, και όχι αυτόν που αντιδρά. 1 hour ago, washcloud said: ...δεν είναι ΛΥΣΗ, ούτε τον συμβούλεψα να το κάνει/τί ΝΑ κάνει. Του είπα 3 επιλογές, μεγάλος άνθρωπος είναι, καταλαβαίνει, δεν χρειάζεται τέτοια διατύπωση περί "προσοχής". Ήμουν "προσεκτικός enough", πόσο μάλλον που δεν διέκρινα κάποιον ζαβό πιτσιρικά να γράφει, άρα να έχω να φοβάμαι μην του πω "πήδα" κι αυτός πηδήξει από κα'να μπαλκόνι αντί απ' την καρέκλα. Και όμως, αυτό ακριβώς έκανες, του παρουσίασες ως λύση απλά να αφαιρέσει το κόστος της ΥΔΕ από το ενοίκιο αν ο ιδιοκτήτης αρνηθεί να το καλύψει από την τσέπη του, άλλη επιλογή δεν μπόρεσα να διακρίνω. Τώρα το τι θα κάνει εννοείται πως είναι δικό του θέμα, καλό θα ήταν όμως να έχει γνώση για τις πιθανές συνέπειες των επιλογών που του προτείνονται. ΑΝ βέβαια του έρθει χαρτί από ΔΕΔΔΗΕ, αλλιώς δεν είναι απαραίτητο να κατατεθεί νέα ΥΔΕ. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Rebirth είπε Συμφωνώ. Δήμο Αθηναίων είμαι Οταν κανεις την οποια καποια αλλαγη (ονοματος, παροχου κτλπ ) θα σου ερθει πιθανον μηνυμα στο κινητο και επιστολη απο τον Δεδδηε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το κόστος στην πραγματικότητα είναι κάπου το μισό από αυτό που γράφεις Εγώ ξέρω από δική μου περίπτωση το μακρυνό 2015 ότι ΤΟΤΕ (επαρχία κι όλας)* ότι μόνο ο δικαστικός επιμελητής έπαιρνε γύρω στα 4-5 κατοστάρικα. Και προφανώς μιλάμε για την all the way διαδικασία, για την οποία θα το τραβήξει αυτός που δεν θέλει να πληρώσει το "1 με 1.5 νοίκι", και θα είναι "αναγκασμένος" να συνεχίσει (άρα προετοιμασμένος όταν τ΄ακούσει) ο Χ ιδιοκτήτης που θα την ξεκινήσει. Και γενικά όποιος ακούσει "χίλια για τα μισά", ε δε νομίζω ν' ασχοληθεί. Πόσο μάλλον όταν συνειδητοποιήσει ότι ο ενοικιαστής ήδη κοπανέισιον (που επίσης προφανώς έχει προετοιμάσει την εξαφάνισή του). Και με κερασάκι το "ΑΝ έχει κάτι στο όνομά του" (δεν ξέρουμε τί έχει ή δεν έχει ο συγκεκριμένος, το τόνισα, ας το λάβει υπ' όψη σαν παράμετρο για το πόσο εύκολα μπορεί "ν΄αμολύσει τα σκυλιά να τον φάνε",,,ή και όχι). Με άλλα λόγια, ΔΕΝ είναι ΚΑΘΕ περίπτωση, ούτε όπως εσύ το έθεσες = "τί ισχύει νομικά". Καλή η "ισχύς", αλλά αν δεν βρίσκει εφαρμογή..........Γι' αυτό κι εγώ δεν έδωσα τις επιλογές που έδωσα, έχοντας να κάνω με κάποιον που μας είπε πχ "χρωστάω 4 μήνες τώρα, δεν έχω λεφτά ούτε για μετακόμιση, δεν ξέρω τί να κάνω", αλλά για κάτι άλλο. Επίσης, γνωστός δικηγόρος και συντονιστής σε σχετική συζήτηση εδώ μέσα, ΠΕΡΣΙ είχε πει ότι διαταγή απόδοσης μισθίου (Αττική) ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 800. Δεν ξέρω τα δικά σου δεδομένα που είπες "για τα μισά", αλλά αυτά ξέρω εγώ και αυτά είπα. 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Επίσης για να αναφέρεις το εάν ο ενοικιαστής έχει κάτι στο όνομα του μάλλον έχεις καταλάβει λάθος τι είναι αυτό που έγραψα, το να έχει κάτι κάποιος στο όνομα του είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να του πάρεις κάτι, και όχι για να του κάνεις έξωση. ...δεν καταλαβαίνω γιατί "μπερδευόμαστε". Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι για να του κάνεις ΑΜΕΣΑ την έξωση, κι όχι με χρόνια και καιρούς. Πράγμα "ανόητο", όταν συντρέχουν οι συνθήκες που τόσο αναλύθηκαν: λίγο πριν φύγει ο άλλος, άρα αποτρεπτικός λόγος για να την ξεκινήσεις καν, σε συνδυασμό με το να είναι πολύ λίγα αυτά που έχεις ούτως ή άλλως λαμβάνειν - άρα ας τα έχει ΟΛΑ αυτά κατά νου. Συμφωνώ με χέρια και με πόδια με το 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε καλό θα ήταν όμως να έχει γνώση για τις πιθανές συνέπειες των επιλογών που του προτείνονται όποιος κι αν του την/τις παραθέτει και,,,την κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, washcloud said: Εγώ ξέρω από δική μου περίπτωση το μακρυνό 2015 ότι ΤΟΤΕ (επαρχία κι όλας)* ότι μόνο ο δικαστικός επιμελητής έπαιρνε γύρω στα 4-5 κατοστάρικα. Ξέρω και εγώ μια περίπτωση πριν το 15, επαρχία επίσης, που ο ιδιοκτήτης πλήρωσε συνολικά κάπου 500€. Επίσης ο δικαστικός επιμελητής τόσα και παραπάνω παίρνει (βασικά όσα θέλει μπορεί να ζητήσει) όταν ο άλλος έχει αφήσει όλα τα πράγματα του μέσα στο σπίτι, αλλιώς παίρνει πολύ λιγότερα. 7 minutes ago, washcloud said: ...δεν καταλαβαίνω γιατί "μπερδευόμαστε". Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι για να του κάνεις ΑΜΕΣΑ την έξωση, κι όχι με χρόνια και καιρούς. Πράγμα "ανόητο", όταν συντρέχουν οι συνθήκες που τόσο αναλύθηκαν: λίγο πριν φύγει ο άλλος, άρα αποτρεπτικός λόγος για να την ξεκινήσεις καν, σε συνδυασμό με το να είναι πολύ λίγα αυτά που έχεις ούτως ή άλλως λαμβάνειν - άρα ας τα έχει ΟΛΑ αυτά κατά νου. Εσύ μπερδεύτηκες κάπου, όπως εξήγησα ανέφερες ως προϋπόθεση το να έχει ο ενοικιαστής κάτι στο όνομα του για να ξεκινήσει η διαδικασία, ενώ στην πραγματικότητα είναι αδιάφορο. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση ο φίλος που ρωτάει δεν φάνηκε να θέλει να φύγει σχεδόν άμεσα από κει, ίσα ίσα που η αλλαγή παρόχου που μόλις αιτήθηκε δείχνει ακριβώς το αντίθετο. 17 minutes ago, washcloud said: Συμφωνώ με χέρια και με πόδια με το όποιος κι αν του την/τις παραθέτει και,,,την κάνω. Αυτό έκανα και εγώ, ενημέρωσα για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει η ελλιπής πληρωμή ενοικίου, το ίδιο θα έκανα όποιος και να το είχε προτείνει αυτό. Καλό βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή με αγχώσατε λίγο με την ΥΔΕ, μπήκα στην πλατφόρμα να δω πότε λήγει η δική μου και βλέπω 10/2032. Πώς γίνεται αυτό από τη στιγμή που εγώ νοίκιασα το διαμέρισμα 04/22, έγινε αλλαγή ονόματος για να έρθει στο όνομά μου τον 5/22 και από τότε δεν έχει γίνει καμία ενεργεία? Μήπως είναι παραπάνω από 10 χρόνια αυτό??? Γιατί στη δική μου περίπτωση, ο ιδιόκτητης είναι εκτός Αττικής και δεν μ'έχει ενοχλήσει κανείς τόσο καιρό Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από ParafronGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 28 minutes ago, ParafronGR said: Επειδή με αγχώσατε λίγο με την ΥΔΕ, μπήκα στην πλατφόρμα να δω πότε λήγει η δική μου και βλέπω 10/2032. Πώς γίνεται αυτό από τη στιγμή που εγώ νοίκιασα το διαμέρισμα 04/22, έγινε αλλαγή ονόματος για να έρθει στο όνομά μου τον 5/22 και από τότε δεν έχει γίνει καμία ενεργεία? Μήπως είναι παραπάνω από 10 χρόνια αυτό??? Γιατί στη δική μου περίπτωση, ο ιδιόκτητης είναι εκτός Αττικής και δεν μ'έχει ενοχλήσει κανείς τόσο καιρό 10 χρόνια ισχύ έχουν όσες ΥΔΕ έχουν εκδοθεί από Φλεβάρη 2022 και μετά, οι παλιότερες είχαν ισχύ 14 έτη, στη δική σου περίπτωση προφανώς εκδόθηκε τον 10ο του 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 10 χρόνια ισχύ έχουν όσες ΥΔΕ έχουν εκδοθεί από Φλεβάρη 2022 και μετά, οι παλιότερες είχαν ισχύ 14 έτη, στη δική σου περίπτωση προφανώς εκδόθηκε τον 10ο του 2018. Να σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, e-k είπε Ωχ, διάβασα το σχετικό θέμα για τις ΥΔΕ που είναι καρφιτσωμένο στο παρόν και νομίζω ότι θέλω να κλάψω. Πως λέμε στους γονείς μας ότι ο ρευματουρισμός που τους υποσχέθηκα για οικονομία (κούκος) θα τους στοιχίσει αηδόνι; Φοβάμαι μην με αποκληρώσουν... μέχρι στιγμής για ΥΔΕ έρχεται ραβασάκι απο ΔΕΔΔΗΕ μόνο σε αλλαγή ονόματος (ΑΦΜ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-k Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μακάρι να είναι έτσι και να την γλυτώσω. Επισυνάπτω και εδώ την ειδοποίηση που είδα στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ όταν πήγα να κάνω την αίτηση νέου μετρητή. 🙄😬 Ψάχνω τις τελευταίες 10-15 ημέρες τρόπους για οικονομία στην ενέργεια και πέρα από το ρευματουρισμό η εγκατάσταση νέου μετρητή με χρονοχρέωση (για νυχτερινό) +42€ είναι εξίσου καλή λύση. KOT υπάρχει ήδη. Εάν όμως έρθει μπιλέτο με απειλές για κόψιμο ρεύματος και προθεσμίες και εάν καταλάβουν ότι φταίω εγώ... 💣💥 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από e-k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, e-k είπε Μακάρι να είναι έτσι και να την γλυτώσω. Επισυνάπτω και εδώ την ειδοποίηση που είδα στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ όταν πήγα να κάνω την αίτηση νέου μετρητή. 🙄😬 Ψάχνω τις τελευταίες 10-15 ημέρες τρόπους για οικονομία στην ενέργεια και πέρα από το ρευματουρισμό η εγκατάσταση νέου μετρητή με χρονοχρέωση (για νυχτερινό) +42€ είναι εξίσου καλή λύση. KOT υπάρχει ήδη. Εάν όμως έρθει μπιλέτο με απειλές για κόψιμο ρεύματος και προθεσμίες και εάν καταλάβουν ότι φταίω εγώ... 💣💥 έχει καταργηθεί η υποχρέωση ΥΔΕ για νυχτερινό ,η ειδοποίηση που λες δεν είναι κάτι , είναι υπενθύμιση η ειδοποίηση είναι συστημένη επιστολή απο ΔΕΔΔΗΕ που σου λέει σε 6 μήνες βγάλε ΥΔΕ στην τελική αν είναι παλιά η εγκατάσταση επιβάλλεται να τσεκάρει ηλεκτρολόγος τον πίνακα , κάποια στιγμή για τη δική σας ασφάλειά σας πρέπει να γίνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα