Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Android. Xiomi note 8 pro )

Θέλω προσωρινά να απενεργοποιήσω τις εισερχόμενες κλήσεις. Γίνεται εύκολα με το call barring, ή και αν μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς.

Όταν όμως μπλοκάρεις κάποιον και σε καλέσει, θα ακούσει ένα "το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο..." μύνημα. Υπάρχει δυνατότητα από τις ρυθμίσεις ή μέσω κάποιας εφαρμογής να ακούσει ότι "το τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο" ή ότι "είναι απενεργοποιημένο";

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, snips είπε

(Android. Xiomi note 8 pro )

Θέλω προσωρινά να απενεργοποιήσω τις εισερχόμενες κλήσεις. Γίνεται εύκολα με το call barring, ή και αν μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς.

Όταν όμως μπλοκάρεις κάποιον και σε καλέσει, θα ακούσει ένα "το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο..." μύνημα. Υπάρχει δυνατότητα από τις ρυθμίσεις ή μέσω κάποιας εφαρμογής να ακούσει ότι "το τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο" ή ότι "είναι απενεργοποιημένο";

Ευχαριστώ.

flight mode?

Δημοσ.

Δεν κάνει το flight mode. Θέλω να συνεχίζω να δέχομαι κανονικά sms όπως και να έχω wifi η Data από την την sim. Μόνο για κλήσεις ανέφερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, snips είπε

Δεν κάνει το flight mode. Θέλω να συνεχίζω να δέχομαι κανονικά sms όπως και να έχω wifi η Data από την την sim. Μόνο για κλήσεις ανέφερα.

Για να λεει ότι δεν είναι διαθέσιμο θα πρέπει να είναι εκτός δικτύου οποτε ούτε data ουτε sms.To wifi μπορείς να το έχεις ενεργό σε flight mode.True caller που θα βάλεις όλες τις κλήσεις;Αλλά δεν ξέρω τι μήνυμα και αν δίνει στον καλούντα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...