Προς το περιεχόμενο

Genesis Nitro Camo 560 134.9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

159 η σχεδον μονιμη τιμη απο το αδερφακι μαγαζι, για να εχουμε μια συγκριση που δεν υπαρχει στο σχολιο.

Δημοσ.

Την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? είμαι σε αναζήτηση gaming chair αυτόν τον καιρό, δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό (1,80-85κγ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο γιός μου έχει την 550 και εγώ έχω την 770, και οι δύο από Crazy Sundays.

Η 560 από τη φωτό φαίνεται πολύ κοντινό μοντέλο.

Μετά από 1,5 χρόνο χρήσης δεν έχουν βγάλει κάποιο θέμα (πχ στο ύφασμα, στον μηχανισμό, κτλ).

Εξαρτάται πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις.

Υστερούν σε αρκετά σημεία σε σχέση με καρέκλες των 300EUR, αλλά θα έλεγα ότι στα 130-140 είναι πολύ τίμια αγορά και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.

Επεξ/σία από swstost
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί/ά (είχε αναφερθεί σε κάποιο thread και δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το post) που έχει ότι ανταλλακτικό θέλεις για καρέκλες γραφείου (βάσεις, ροδάκια, κτλ), γιατί είναι ψιλοστάνταρ οι διαστάσεις και οι προδιαγραφές.

Αν δεις και ταλαιπωρείσαι πχ με μόνιμα με τα ροδάκια, μήπως έχει νόημα να το ψάξεις να τα αλλάξεις μία και καλή με κάτι περισσότερο της προκοπής και να ξεμπλέξεις?

Δημοσ.

πηρα απο το banggood περιμενω να ρθουν φαινονται ατσαλινα και πιθανον να λυσουν το προβλημα μου...δε βαζω link εχει πολλα μοντελα αν και κατα βαση ολα ειναι ιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...