takoulou Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα... Για να μην εχω πολυ υψηλες θερμοκρασιες στον επεξεργαστη και γενικα τι μπορω να κανω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Nα αγοράσεις μεταχειρισμένο ένα έστω 10ετίας core i3 με ένα 60άρι (αν δεν υπάρχουν χρήματα) και αυτό με τον turion στα σκουπίδια απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα.. Εχω προβλημα και δεν μου ανοίγει το μηχάνημα.. Μου είπαν ότι υπάρχει προβλημα με την κάρτα γραφικών.. Ενώ ανοίγει η οθόνη τίποτα μαυρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα.. Τελικά ψάχνω όλη την μητρική.. Δεν ανοίγει το laptop.. Υπάρχει μεταχειρισμένο για αγορά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα