Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος με την χρήση κάποιου λογισμικού εικονικής μηχανής να τρέξω το Linux σε περιβάλλον live cd/USB μέσα από τα Windows χωρίς να απαιτηθεί να το κάνω εγκατάσταση δηλαδή;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το linux τρεξει απο το install cd, χωρις εγκατάσταση, αν μπουταρεις απο το cd

Δεν ξέρω αν σου κανει κατι τετοιο.

Το γνωριζω, αλλά μάλλον δεν μου κανει. Θέλω να μπορώ να το τρέξω μέσα από περιβάλλον Windows με κάτι σαν τα λογισμικά VMware και virtualbox δηλαδή να μπορώ να έχω τα windows αλλά σε κάποιο παράθυρο να τρέχω και το Linux με τις εφαρμογές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που λες κανουν τα virtual machines. Αλλα πριν το κανεις αυτο, κατσε και διαβασε 5 πραγματα για το τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει ενα λειτουργικο σε virtual περιβαλλον.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Ισως να σκεφτεται κατι του στυλ WSL , για ριξε μια ματια και σε αυτο. Ειναι ψαγμενη κατασταση και στην ουσια για πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις χρηστων.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jim_p είπε

Αυτο που λες κανουν τα virtual machines. Αλλα πριν το κανεις αυτο, κατσε και διαβασε 5 πραγματα για το τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει ενα λειτουργικο σε virtual περιβαλλον.

Θα το δω, αυτό που θέλω να κάνω σίγουρα είναι να μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσα από το Linux. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Θα το δω, αυτό που θέλω να κάνω σίγουρα είναι να μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσα από το Linux. 

τα virtual machines εχουν προσβαση στο ιντερνετ και αλληλεπιδραση και με το host machine...αντιγραφη αρχειων , clipboard κλπ...

Επεξ/σία από mphxths
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...