Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/4207515/BeyerDynamic-DT-990-Pro.html?from=catspan + ισοστάθμιση.

Είναι semi-open και συνδυάζουν αρκετά προτερήματα των ανοικτών σετ με μπάσο παρόμοιο με τα κλειστά σε όγκο και δύναμη. Δροσερά και άνετα.

Μην πας πιο κάτω. Δεν αξίζει με τέτοια κάρτα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παραπάνω. Δεν έχει νόημα να πας σε κάτι χειρότερο από DT770/880/990. Τώρα τι θα διαλέξεις από αυτά εξαρτάται και από το αν θες open ή closed back. Προσωπικά, επειδή ακούω και εγώ κυρίως metal, έχω τα DT 770-80 Ohm και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.  

Δημοσ.
15 ώρες πριν, barrdock είπε

κατι πιο φθηνο υπαρχει?

Όταν δίνεις ~100+ ευρώ για κάρτα ήχου, έχει νόημα να κάνεις οικονομία στα ακουστικά??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, barrdock είπε

βρηκα μεταχειρισμενα τα akg k 712 pro με το ιδιο κοστος,να τα παρω η οχι;

Είναι ανοικτού τύπου ακουστικό με αρκετά βαθύ μπάσο για την κατηγορία και κάποιες ατέλειες στον υπόλοιπο ήχο που όμως διορθώνονται. Σε γενικές γραμμές πολύ καλό μοντέλο. Απλά έχε υπόψη ότι-τα audiophile ακουστικά-έχουν ακριβά ανταλλακτικά. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση τα βρήκες και πόσο σύντομα θέλουν αλλαγή μαξιλαριών. Είναι σχεδόν τα μισά λεφτά επιπλεόν μιας και μιλάμε για καλό memory foam.

https://www.thomann.de/gr/akg_k_712_ear_pad.htm?glp=1

Το θέμα είναι ότι τα ανοικτά σετ δεν έχουν το μπάσο που έχεις συνηθίσει στα κλειστά. Μιλάω για την αίσθηση του μπάσου και όχι την ποσότητα. Είναι καθαρότερο, ταχύτερο σε απόσβεση αλλά ταυτόχρονα και πιο "στεγνό". Αν ξέρεις τι περιμένεις προχωράς. Επίσης κανένα σετ δεν έχει την άνεση των Beyer. Τα συγκεκριμένα όπως και τα K612pro έχουν κάπως σκληρή δερμάτινη στέκα που θες χρόνο να τη συνηθίσεις.

Δεν θα πρότεινα κλειστά για μακροχρόνια χρήση λόγω ζέστης/δυσφορίας. Τα 990pro είναι η μέση οδός. Αν πας ωστόσο σε κλειστά τα AKG K371 και μετά τα K361 είναι από τα καλύτερα σετ στα λεφτά τους, χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη ισοστάθμισης. Πολύ πιο ισορροπημένα από τα στοκ DT770. Τα 361 είναι και αρκετά φθηνά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...