Sot_aek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα στο forum! Λοιπόν βρήκα ένα παλιό mp3 που χρησιμοποιούσα καμία 10ρια χρόνια πριν που ήταν και της μόδας 😋,προς τα τέλη της χρήσης του το χρησιμοποιούσα κυρίως σαν φλασάκι ,και μόλις έπεσα πάνω του μου ήρθε φλασια ότι έχω μέσα αρχεία που θα θελα να σώσω. Όπως θα δείτε όμως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα,η ταινία που ενώνει τη πλακέτα με την έξοδο usb έχει κοπεί. Ξέρεις κάνεις αρχικά αν μπορούμε να κάνουμε κάτι;και αν ναι τι...; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 αν εισαι καλος με κολλητιρη δοκίμασε να βγάλεις την ταινια χωρίς να χαλασεις τα pads και μετα να κολλήσεις καλώδια στο usb connector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sot_aek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Το σκέφτηκα και εγώ! Παίζει να το καταστρέψω και να χάσω τα αρχεία μου; Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Αν έχεις δεξιότητες στο κολλητήρι οχι, 4 καλωδια θα χρειαστείς απο οτι βλεπω, βάλε ψιλό καλώδιο 0,18mm ή το πολύ 0,22mm. Αν δεν έχεις ξαναπιάσει κολλητήρι δώσε το σε κάποιον που ξέρει να το κάνει, γιατι έχει ένα επίπεδο δυσκολίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sot_aek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Petros Electron είπε Αν έχεις δεξιότητες στο κολλητήρι οχι, 4 καλωδια θα χρειαστείς απο οτι βλεπω, βάλε ψιλό καλώδιο 0,18mm ή το πολύ 0,22mm. Αν δεν έχεις ξαναπιάσει κολλητήρι δώσε το σε κάποιον που ξέρει να το κάνει, γιατι έχει ένα επίπεδο δυσκολίας. Δεν ξέρω από κολλητηρια όχι,θα το δώσω σε κάνα γνωστό λογικά,αν βρω! Και όπως είναι δηλαδή,4 καλωδιακά καθαρίζω και ενώνω τις 2 ταινίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Οχι. Οι ταινίες δεν ενώνονται. Ειναι απο στρώμα γραφίτη μεσα σε πλαστικό. Πρεπει να αφαιρεθεί η ταινία τελείως και να μπουν πάνω στην πλακέτα καλώδια. Επισης και ο κονεκτορας ο usb αν δεν εχει εμφανή μεταλλικά pins για να κολληθούν τα καλώδια θα πρέπει να αντικατασταθει με εναν αντίστοιχο που εχει. Δωστο σε κάποιον που εχει εμπειρία σε πλακέτες. Ειναι σχετικά ευκολο για καποιον που ξερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sot_aek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Οχι. Οι ταινίες δεν ενώνονται. Ειναι απο στρώμα γραφίτη μεσα σε πλαστικό. Πρεπει να αφαιρεθεί η ταινία τελείως και να μπουν πάνω στην πλακέτα καλώδια. Επισης και ο κονεκτορας ο usb αν δεν εχει εμφανή μεταλλικά pins για να κολληθούν τα καλώδια θα πρέπει να αντικατασταθει με εναν αντίστοιχο που εχει. Δωστο σε κάποιον που εχει εμπειρία σε πλακέτες. Ειναι σχετικά ευκολο για καποιον που ξερει. Εντάξει φίλε μου, καταλαβα τι μου λες! Σ ευχαριστω πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sot_aek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Petros Electron είπε Οχι. Οι ταινίες δεν ενώνονται. Ειναι απο στρώμα γραφίτη μεσα σε πλαστικό. Πρεπει να αφαιρεθεί η ταινία τελείως και να μπουν πάνω στην πλακέτα καλώδια. Επισης και ο κονεκτορας ο usb αν δεν εχει εμφανή μεταλλικά pins για να κολληθούν τα καλώδια θα πρέπει να αντικατασταθει με εναν αντίστοιχο που εχει. Δωστο σε κάποιον που εχει εμπειρία σε πλακέτες. Ειναι σχετικά ευκολο για καποιον που ξερει. Μια ερώτηση μόνο,γιατί είμαι άσχετος απ' αυτά,αυτά τα καλώδια που θα τα βρω; Σ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μην σε ανησυχεί αυτος που θα ασχοληθεί θα βρει και καλώδιο. Εναλλακτικά μια καλη και εύκολη λύση ειναι καλώδιο συναγερμού 4x0,22mm2 έχει κ χρώματα (εσωτερικά) και βρες να ειναι με καθαρό χαλκό και οχι επικασσιτερωμένο, αλλα οπως σου είπα εκει που θα το δώσεις θα σου βαλουν αυτοι κάποιο καλώδιο ίσο η αντίστοιχο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Κόβεις ένα καλώδιο USB A σχετικά κοντά στον κονέκτορα και ζητάς από κάποιον ηλεκτρονικό να το κολλήσει στη πλακέτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 1:50 ΠΜ, Sot_aek είπε Ξέρεις κάνεις αρχικά αν μπορούμε να κάνουμε κάτι;και αν ναι τι...; Πας σε εναν ηλεκτρονικο/τεχνικο η/υ και στο φτιαχνει. Μη ρωτας παραπερα τι και πως,και μη δοκιμασεις να κανεις κατι μονος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα