nkarama Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου 1 hour ago, mechpanos said: Να τους ρίξεις στο φιλότιμο να σου βάλουν εσένα το ont μέσα στο διαμέρισμα, δεν παίζει; Μου μυρίζει ότι απλά είδαν ότι έρχονται cat5e/6 στο ισόγειο και είπαν αυθαίρετα να κάνουν cost cutting. Πιθανόν ο ΟΤΕ να μην ξέρει τίποτα, να το έκανε ο υπεργολάβος. Οταν ο εργολάβος έρχετε, συζητά όλες αυτές τις λεπτομέριες της εγκατάστασης με τον διαχειριστή, τις αναφέρει στο έντυπο τεχνικής περιγραφής-επιθεώρησης το οποίο υπογράφεται απο τον διαχειριστή. Οπότε το βρίσκω απίθανο να έχουν κάνει κατι που να μην το ξέρει ο ιδιοκτήτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παιδιά επειδή έχω ρωτήσει τη cosmote μου είπαν ότι για να μπει σε μια πολυκατοικία οπτική ίνα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι όροφοι γιατί ακόμα και αν δεν θες να βάλεις οπτική θα πρέπει να μπει αναμονή στο μπαλκόνι σου. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Αρκει να συμφωνησει μονο ενας ιδιοκτητης ο οποιος θα κανει και την αιτησημα,αυτο το λεει και στο ΦΕΚ,απο εκει και περα χρεοαζεται υποθετικα μονο κοινοποιηση του εργου στον διαχειριστη Σε μερικες περιπτωσεις παντως χωρις υπογραφη διαχειριστη δεν προχωραει το εργο επειδη ο εκαστοτε εργολαβος που εχει αναλαβει την εγκατασταση δεν θελει μπελα στο κεφαλι του,αλλου παπα ευαγγελιο αυτο Τουλαχιστον αυτα εβλεπα μεχρι μια εβδομαδα πριν που σταματησα απο το FTTH της Cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hxvhj Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω το εξής ζήτημα: Πρόσφατα αποφάσισα να αναβαθμίσω την γραμμή μου απο χαλκό σε οπτική ίνα. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως διαμένω σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου. Συνεπώς για να ανέβει η γραμμή απο το κουτί στο μπαλκόνι μου, θα πρέπει να περάσει απο τον τοίχο που ανήκει στο διαμέρισμα στο ισόγειο και απο το τοίχο του πρώτου ορόφου. Για να περιγράψω την εικόνα του σπιτιού, η είσοδος είναι απο τα δεξιά με τον υπόλοιπο τοίχο να συνορεύει με το πεζοδρόμιο. Το πρόβλημα, λοιπόν, που ανακύπτει έχει ως εξής, επειδή επρόκειτο για πολυκατοικία η οποία χτίστηκε μεταξύ συγγενών δεν υπάρχει καταστατικό παρά μόνο οριζόντια ιδιοκτησία. Δεδομένου, λοιπόν, οτι οι ένοικοι του πρώτου ορόφου προβάλουν αντιρρήσεις ως προς τη διέλευση του καλωδίου απο τον τοίχο τους, το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω σε οποιονδήποτε δύναται να μου απαντήσει, αναφέρεται σχετικά με τη φύση του τοίχου αυτού. Πιο συγκεκριμένα εαν πρόκειται για κοινόχρηστο χώρο και συνεπώς δεν δύναται να τεθεί αντίρρηση ή εάν επρόκειτο για ιδιόκτητο χώρο καθιστώντας οποιαδήποτε μονομερή παρέμβαση αδύνατη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Είναι σαν το φυσικό αέριο. Αν είσαι ιδιοκτήτης και θες οπτική τότε κι όλοι οι υπόλοιποι να μην θέλουν, δεν μπορούν να σε εμποδίσουν νομίμως. Αν είσαι ενοικιαστής τότε πρέπει να το θέλει κι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, αν όχι τότε πέφτει άκυρο. Από την άλλη επειδή ο εργολάβος θέλει υπογραφή από τον διαχειριστή για να έχει ήσυχο το κεφάλι του, υπάρχει πιθανότητα αν δεν υπογράφει αυτός, να μην προχωρήσει το έργο και να χρειάζεται να πας μέσω της νομικής οδού. Αν μιλάμε για κτίριο με διαμέρισμα ανά όροφο που η σκάλα είναι εξωτερική τότε η ίνα περνάει ουσιαστικά εξωτερικά, αν είναι εσωτερική τότε είναι κοινόχρηστος και θα περάσει από εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν προκειτε για κοινοχρηστο χωρο και δεν θα περασει απο τον τοιχο τους.Θα μπει απο το κλιμακοστασιο και θα φτασει στην πορτα σου. 22 λεπτά πριν, hxvhj είπε Δεδομένου, λοιπόν, οτι οι ένοικοι του πρώτου ορόφου προβάλουν αντιρρήσεις ως προς τη διέλευση του καλωδίου απο τον τοίχο τους, το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω σε οποιονδήποτε δύναται να μου απαντήσει, αναφέρεται σχετικά με τη φύση του τοίχου αυτού. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Photios Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Σε μας, ο εγκαταστάτης πρότεινε να περάσει από το φρεάτιο του ασανσέρ, αρκεί να είναι παρών και κάποιος υπεύθυνος από τη συντήρηση του ασανσέρ. Ο συντηρητής (Χασιώτης) συμφώνησε, λέγοντας ότι το έχει ξανακάνει, απλά ζήτησε 80€ για τη παρουσία του συντηρητή. Φαίνεται να είναι η λύση με τη λιγότερη όχληση. Ο εγκαταστάτης δεν μου ξεκαθάρισε αν χρειάζεται χαρτί υπογεγραμμένο από ΓΣ πολυκατοικίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) εγώ μένω σε ενοίκιο.Αν θελησω να βαλω οπτική στο διαμέρισμα που μένω ,πρεπει να γινουν ενεργειες απο Δχστη της πολυκατοικιας;κατα δευτερον άν χρειαστει θα γινουν τρυπηματα στον τοιχο του σπιτιου που μενω; εχετε υποψη τα παρκατω μενω σε 5ο οροφο,και εξω απο την πολυκατοικια υπαρχει μια καμπινα .Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο Επεξ/σία 20 Αυγούστου από iliata2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 hour ago, iliata2410 said: εγώ μένω σε ενοίκιο.Αν θελησω να βαλω οπτική στο διαμέρισμα που μένω ,πρεπει να γινουν ενεργειες απο Δχστη της πολυκατοικιας;κατα δευτερον άν χρειαστει θα γινουν τρυπηματα στον τοιχο του σπιτιου που μενω; εχετε υποψη τα παρκατω μενω σε 5ο οροφο,και εξω απο την πολυκατοικια υπαρχει μια καμπινα .Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο Αρχικά να πάρεις το ok από τον ιδιοκτήτη. Μετά μια τυπικά υπογραφή από τον διαχειριστή. Τρυπηματα θα γίνουν για να μπει μέσα στο σπίτι/διαμέρισμα η οπτική, αλλιώς δεν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα