katanalwtis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Πηγα να καθαρισω το γυαλι ενω ειχα αναμμενο το pc. Βασικα πηγα να βγαλω το γυαλι αλλα ξαφνικα εσκασε στα χερια μου. Ξερετε αν μπορω να βρω ανταλλακτικο; Ελεγα μηπως επαιρνα plexiglass αλλα το δυσκολο θα ειναι να ανοιξω 4ης τρυπουλες για να κουμπωσει. Θα καταφερω να το κανω μονος μου; Θελει ειδικα εργαλεια; Ευχαριστω προκαταβολικα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από katanalwtis
Aris_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 plexiglass για φτηνά δεν νομίζω οι γυαλάδες να έχουν -κόβουν- bezel τζάμια ασφαλείας ψάξε το μετα η εταιρεία 1
katanalwtis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Plexiglass θα χρειαστει μονο τρυπανακι; Οι τζαμαδες λογικα θα μου παρουν και οσο κανει το κουτι ολοκληρο. Θα ρωτησω κανενα δυο απο Δευτερα να παρω προσφορες και αν το κανουν. Καποτε ειχε παρει το ματι μου καταστηματα που ηταν μονο με plexiglass και κανανε κατασκευες. Τωρα δεν βρισκω τιποτα τετοιο. Σε γνωστο καταστημα με οικιακα ειδη βρισκω με 5-10€ plexiglass αλλα με τις τρυπες τι γινεται; Στο site της cougar δεν βρισκω ανταλλακτικο.
Aris_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 αν είσαι Αθήνα πλ. Κλαυθμώνος κάνουν τα παντα υπήρχε το μαγαζι πριν κατι μήνες που περασα θες καλα μετρα και είσαι οκ αυτά μπορει να τα βρεις απο την ετερια γραψε τους 1
katanalwtis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Σε ευχαριστω πολυ. Θα τους στειλω email. Αν θυμασαι και το ονομα του μαγαζιου στειλτο σε πμ για να μη κανουμε διαφημιση μπας και τους παρω τηλ τη Δευτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα