Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αρχικα..

Αναγνωστες λοιπον ακουστε, εχω τρομερο θεμα με την ηχομόνωση της πολυκατοικιας οπου διαμένω 

Χονδρικα, ο τυπος απο το διπλανο διαμερισμα οταν παει στο μπανιο, ειτε να κανει μπανιο, ειτε να χρησιμοποιησει την τουαλετα(ψηλο-χοντρο), τον ακουω μεσα στο σπιτι μου λες και ειμαι και εγω εκει μεσα μαζι του, μονο το χαρτι δεν του δινω στο χερι οταν τελειωνει

Ενδεικτικα χθες πηγα να ξερασω (σορρυ κιολας) και εγω μαζι του οσο τα "εβγαζε"  αυτος , ξερνουσε λες και δεν υπηρχε αυριο ο τυπος. Πηγα σημερα του χτυπησα και του εξηγησα πως εχει η κατασταση και του ανεφερα οτι πρεπει με καποιον τροπο να λυθει αυτο το ζητημα

Μου απαντησε οτι δεν εχει λεφτα για "ανακαινησεις" αυτη την στιγμη και μετα βιας την βγαζει, και αν θελω λεει να κανω κατι απο μεριας μου μονο , ωραιο και εξυπνο ε?

Του ειπα οτι αν δεν βρεθει λυση θα μιλησω με αστυνομια για να βρεθει μια χρυση τομη, και αρχισε να μου λεει οτι τον απειλω και τετοια .. Οτι ναναι ...

Τι στο καλο μπορει να γινει ? Να βαλω μονο εγω χρημα δεν υπαρχει περιπτωση 

• Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DWinchester είπε

Καλησπερα αρχικα..

Αναγνωστες λοιπον ακουστε, εχω τρομερο θεμα με την ηχομόνωση της πολυκατοικιας οπου διαμένω 

Χονδρικα, ο τυπος απο το διπλανο διαμερισμα οταν παει στο μπανιο, ειτε να κανει μπανιο, ειτε να χρησιμοποιησει την τουαλετα(ψηλο-χοντρο), τον ακουω μεσα στο σπιτι μου λες και ειμαι και εγω εκει μεσα μαζι του, μονο το χαρτι δεν του δινω στο χερι οταν τελειωνει

Ενδεικτικα χθες πηγα να ξερασω (σορρυ κιολας) και εγω μαζι του οσο τα "εβγαζε"  αυτος , ξερνουσε λες και δεν υπηρχε αυριο ο τυπος. Πηγα σημερα του χτυπησα και του εξηγησα πως εχει η κατασταση και του ανεφερα οτι πρεπει με καποιον τροπο να λυθει αυτο το ζητημα

Μου απαντησε οτι δεν εχει λεφτα για "ανακαινησεις" αυτη την στιγμη και μετα βιας την βγαζει, και αν θελω λεει να κανω κατι απο μεριας μου μονο , ωραιο και εξυπνο ε?

Του ειπα οτι αν δεν βρεθει λυση θα μιλησω με αστυνομια για να βρεθει μια χρυση τομη, και αρχισε να μου λεει οτι τον απειλω και τετοια .. Οτι ναναι ...

Τοίχοι τσιγαρόχαρτο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Τοίχοι τσιγαρόχαρτο?

κατι τετοιο .. και η πλακα ειναι οτι το "προβλημα" βγηκε τωρα στην επιφανεια γιατι ηταν για χρονια αδειο το διπλα

σου μιλαω δεν εχεις ζησει το να εισαι στο σαλονι σου το βραδυ να βλεπεις ταινια , και να ακους τον αλλον να "κλανει"  και να εχει μουσικουλα(λογικα απο youtube) κατα την ωρα της κένωσης για παρεουλα 

δηλ καπου ελεος

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, DWinchester είπε

Καλησπερα αρχικα..

Βασικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Η αστυνομία ή ο οποιοσδήποτε να σου κάνει τι; Όπως σου είπε, εφόσον σε ενοχλεί μόνο εσένα (γιατί φαντάζομαι όπως εσύ τον ακούς, κάποιος άλλος ακούει θεωρητικά εσένα χωρίς να τον ενοχλεί), μπορείς να το ψάξεις μόνο με δικά σου έξοδα. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, DWinchester είπε

ο ε?

εσυ εχεις το προβλημα,εσυ θα βαλεις χρηματα να το ξεπερασεις αφου ενοχλεισαι.αλλιως ζεις με το προβλημα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgiouu είπε

εσυ εχεις το προβλημα,εσυ θα βαλεις χρηματα να το ξεπερασεις αφου ενοχλεισαι.αλλιως ζεις με το προβλημα

Μπορω και να μαζεψω τους ενοικους ολους σε συνελευση και να προχωρησουμε σε πιο "δραστικα μετρα"  τον εχουν που τον εχουν στην "μπουκα" .

Αυτο που αναφερεις δεν ειναι λογικο, θα κατσω να βαλω χρημα για να κανω μονωση την χεστρα του αλλου?ΧΑΧΑΧΑΧΑ οκ !1!1111

χαρη του κανω που του ειπα κιολας για μισα/μισα  

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάλεσε αστυνομία φίλε, θα του κάνουν παρατήρηση για να κλάνει χαμηλότερα, αλλιώς έχει πρόστιμο και χειροπέδες στα κωλομάγουλα.

Υ.Γ: Αυτό βέβαια ισχύει μόνο για τις ώρες κοινής ησυχίας. 

Επεξ/σία από fmarulezkd
Δημοσ.

Εγώ θα κλανα για κόντρα. Μέχρι να γίνει μοσουλη και να σας κάνουν έξωση και στους δύο. Κλανιδι αυτός απάντηση εγώ να νομίζουν ότι πέφτουν πυρά. Και μουσική από platoon στα ηχεία ή full metal jacket. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε μια τρύπα 2mm να έχεις και μυρωδιά.

Πέρα από την πλάκα η ηχομόνωση κοστίζει και μην περιμένεις να σου λύσει το πρόβλημα 100%

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DWinchester είπε

σου μιλαω δεν εχεις ζησει το να εισαι στο σαλονι σου το βραδυ να βλεπεις ταινια , και να ακους τον αλλον να "κλανει"  και να εχει μουσικουλα(λογικα απο youtube) κατα την ωρα της κένωσης για παρεουλα 

Νομίζεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...