chriskourou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα το total war warhammer 3, χωρίς να έχω το 1 και 2. Μπορώ να παίξω με ελάχιστα factions και διάβασα πως για να έχεις το πλήρες παιχνίδι, πρέπει να τα έχεις και τα 3. Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να το αποκτήσω, γιατί δεν έβγαλα άκρη..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, chriskourou είπε Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να το αποκτήσω 3
chriskourou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι, τελικά βαρέθηκα και τα αγόρασα όλα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, chriskourou είπε Ναι, τελικά βαρέθηκα και τα αγόρασα όλα Η μοναδική επιλογή είναι, τουλάχιστον υπάρχουν bundles που περιέχουν μπόλικα dlc μέσα. Επίσης φαντάζομαι το διάβασες ότι τα extra factions είναι μονο για το Immortal Empires έτσι?
chriskourou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Η μοναδική επιλογή είναι, τουλάχιστον υπάρχουν bundles που περιέχουν μπόλικα dlc μέσα. Επίσης φαντάζομαι το διάβασες ότι τα extra factions είναι μονο για το Immortal Empires έτσι? Ναι, το WH2 είναι ακόμα αρκετά καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Να δούμε μήπως μετά το κράξιμο που έφαγαν μήπως διορθώσουν κ το 3.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 14 ώρες πριν, chriskourou είπε Ναι, το WH2 είναι ακόμα αρκετά καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Να δούμε μήπως μετά το κράξιμο που έφαγαν μήπως διορθώσουν κ το 3. Κάτσε μόλις το αγόρασες είπες, ποτε πρόλαβες και κατέληξες ότι το δεύτερο είναι καλύτερο?! Όχι δεν είναι καλύτερο, ίσως έχει καλύτερο campaign ναι, αλλα μέχρι εκεί.
chriskourou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κάτσε μόλις το αγόρασες είπες, ποτε πρόλαβες και κατέληξες ότι το δεύτερο είναι καλύτερο?! Όχι δεν είναι καλύτερο, ίσως έχει καλύτερο campaign ναι, αλλα μέχρι εκεί. Το 2 έχω ένα χρόνο, αλλά κατεβασμένο από torrent. Πριν Κανα δίμηνο αγόρασα το 3 στο steam κ χθες τα αγόρασα όλα να τελειώνω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Και συνεχίζει. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Στα trailers πάντως καλά πάνε. 2
Mpiftekis Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Για κάποιον που έχει τα 1 και 2+DLC, το 3 αξίζει τώρα με την έκπτωση ή το 2 παραμένει άξιο ακόμα;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Από άποψη campaign, imho πάει με την σειρά, οποτε το τρίτο έχει το χειρότερο. Το Mortal/Immortal Empires όμως είναι σαφώς πολύ καλύτερο από το δεύτερο και πιστεύω αξίζει αφού εκεί είναι το ζουμί του game. Aμα παίζεις μονο campaign όμως, μάλλον δεν αξίζει. 1
gust Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Παιδιά την βοήθειά σας...... Αγόρασα το trilogy χωρίς dlc. Και άρχισα με το prologue campaign του WH3. Εψαξα στο νετ (reddit-steam forums Κλπ) αλλα σαφή απάντηση δεν πήρα. Με ενδιαφέρει κυρίως να παίζω σενάρια campaign με ιστορία (story driven gameplay, cinematics κλπ) και μία πορεία με objectives που πρέπει να ακολουθώ. Από το υλικό που έχω (base WH1-2-3) τι να παίξω με την παραπάνω παράμετρο και ποια dlc σε αυτό το είδος (story driven campaign) αξίζει να αγοράσω τώρα που παίζουν οι εκπτώσεις. Από ότι κατάλαβα το immortal empires είναι open ended sandbox εκστρατεία όλου του περιεχομένου μέχρι σήμερα αλλά χωρίς συγεκριμένο story (κάτι σαν τα civilization), που όλοι βασικά προτείνουν ...... πείτε μου αν κάνω λάθος και τι πρέπει αν παίξω με την παραπάνω προυπόθεση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... τους έμπειρους στο total war...
noFEARgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 51 minutes ago, gust said: Παιδιά την βοήθειά σας...... Αγόρασα το trilogy χωρίς dlc. Και άρχισα με το prologue campaign του WH3. Εψαξα στο νετ (reddit-steam forums Κλπ) αλλα σαφή απάντηση δεν πήρα. Με ενδιαφέρει κυρίως να παίζω σενάρια campaign με ιστορία (story driven gameplay, cinematics κλπ) και μία πορεία με objectives που πρέπει να ακολουθώ. Από το υλικό που έχω (base WH1-2-3) τι να παίξω με την παραπάνω παράμετρο και ποια dlc σε αυτό το είδος (story driven campaign) αξίζει να αγοράσω τώρα που παίζουν οι εκπτώσεις. Από ότι κατάλαβα το immortal empires είναι open ended sandbox εκστρατεία όλου του περιεχομένου μέχρι σήμερα αλλά χωρίς συγεκριμένο story (κάτι σαν τα civilization), που όλοι βασικά προτείνουν ...... πείτε μου αν κάνω λάθος και τι πρέπει αν παίξω με την παραπάνω προυπόθεση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... τους έμπειρους στο total war... Θα παίξεις το campaign από το 2 και το 3 . Κάθε faction προσθέτει μια παραλλαγή στην κεντρική ιστορία. Προσωπικά το campaign του 2 το βρήκα πολύ καλύτερο 1
gust Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 7 ώρες πριν, noFEARgr είπε Θα παίξεις το campaign από το 2 και το 3 . Κάθε faction προσθέτει μια παραλλαγή στην κεντρική ιστορία. Προσωπικά το campaign του 2 το βρήκα πολύ καλύτερο Για το 3 αναφέρεσαι στο tutorial - prologue και το immortal empires? To campaign του 1 δεν αξίζει? Επίσης απο dlc σε story driven camapaign παιζει κάτι να το τσιμπήσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα