Mhlogiatros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 6:16 ΜΜ, ilos είπε Έχει θέματα στο 120 fps mode (σε amd όχι τόσο πολλά όσο σε nvidia). Βάλε επίσης και effects στο low, βοηθάει σε κάποια σημεία. Καμιά φορά όταν αλλάζεις περιοχές έχει το judderring που έχουν και άλλα παιχνίδια όπως το fallen order για δέκατο του δευτερολέπτου. Να το βαλω locked στα 60 fps γιατι σπαει νευρα να κολλαει ; 144 h? . Ωπ εχω ιδεα θα παω να πειραξω κανα config.ini
Mitroglou7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 8:46 ΜΜ, silenoz66 είπε Kαλησπέρα στην ομάδα. Το ξεκίνησα και εγώ σήμερα, σαν πρώτη μέρα αναμικτα συναισθηματα σίγουρα. Συμφωνώ με Mitroglou μιας και τον τελευταίο καιρό παίζω full poe + hollow knight. Πολύ overwhelming πληροφορία που δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί σαν PoE παίχτη, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι για αρχή με ενόχλησε.. Ειμαι σε φάση τι τα θέλουμε ολα αυτά ? Είχα άπειρο Fun και σε DS / Sekiro / Hollow Knight , μονο με 3 κουμπιά (hit/dodge/parry). Ισως του δώσω μια ευκαιρία τις επόμενες μέρες για να μην παίζω χωρίς λόγο PoE όλη μέρα (μιας και μόλις ξεπέρασα τις 2000 ώρες συνολικά ). Στορυ-γραφικό κομμάτι τέρμα αδιάφορο προς το παρόν. Περίμενα λίγο παραπάνω ενθουσιασμό για πρώτη μέρα αλλά δεν.. Οντως εχει πολλα κουμπια τα οποια ειναι και αχρειαστα. Εχει 3 stances ενω το παιχνιδι με switchglaive που παιζω με ωθει να παιζω μονο με high stance που ειναι καλυτερο σχεδον στα παντα. Εβαλαν το Burst Counter στο R2+O ενω θα μπορουσε απλα να ειναι ενα κλασσικο block η dodge η hit parry αναλογα με το guardian που εχεις. Το βασικο μου βεβαια θεμα ειναι το itemisation. Νιωθω οτι παιζει στο πρωτο playthrough διακοσμιτικο ρολο. Ακομη και στα tips που δινουν στο ιντενετ λενε οτι στο πρωτο playthrough απλα βαλτε το αντικειμενο με το μεγαλυτερο lvl μεσες ακρες. Αυτο για μενα ειναι τερατιο φαουλ γιατι δε το αντιμετωπιζω το game σαν το destiny πχ που ξεκιναει αφου το τελειωσεις και δε σκοπευω να βγαλω ενα τεραστιο σε μεγεθος game 5 φορεα. 1
silenoz66 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Εν τέλη έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. Περάσαμε το 1ο boss ευτυχώς χωρίς δυσκολία. Απο weapons με κέρδισε το Kusarigama και το Scythe(δεν θυμαμαι ονομα), αλλά αποφάσησα να πάω με το πρώτο διότι το scythe ήθελε magic scale και δν ήθελα να παίξω μάγο. Το παιχνίδι κακά τα ψέματα προς το παρόν το μόνο που με κρατάει είναι ότι έχει το πιο βαθύ combat στο είδος του. Κατα τα άλλα για αρχή πολύ υπερπληροφορηση . Κάπως τώρα στρώνει το πράγμα σιγά σιγά. Ενα πρόβλημα που έχω ότι ακόμη και μετά το update στο directX , όσο έχω το game ανοιχτό αν κάνω alt-tab και πάω youtube κάνει φουλ flicker η οθόνη.
nickk0kkav Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τέλος μετά από περιπου 130 ώρες main game + τα 3 DLC μαζί με το 90 % των side quests. Το πρωτο με ειχε κουράσει παρα πολυ κ το ειχα παρατησει σχετικά νωρίς αλλά αυτό είναι άλλο πραγμα . Να πω την αλήθεια νόμιζα ότι ήταν το Dark Souls του φτωχου αλλά έκανα λάθος. Εδώ οι μάχες είναι όλο το ζουμί κ είναι απόλυτα απολαυστικές. Παίζεις τα ίδια boss 5-6 φορες αν βάλεις κ τα side missions κ παλι το ευχαριστιέσαι. Side missions με κυμματα εχθρών κ boss fights το ένα μετά το άλλο . Παρά πολλα boss , νομίζω 40 + μαζί και πολλοι human που είναι τα αγαπημένα μου boss . Και εκεί που στο main quest τα έβγαλες με το ζόρι πολλές ώρες μετά κ πολλα level μετά λες "αυτό είναι μόνο, φερτε μου κ άλλους " ε και σου έρχονται άλλοι. Δεν έχει την ατμόσφαιρα των dark Souls , για την ακρίβεια δεν έχει καμία απολυτως ατμόσφαιρα. Τόσες ώρες δεν έχω ιδέα τι έγινε στο story γιατί περναγα τα video κ τα λίγα που αφησα κατάλαβα ότι καλώς δεν έχασα χρόνο, ουτε οι developers ασχολήθηκαν με το story. Καμιά συγκριση σε ατμόσφαιρα / level design / lore με dark Souls , ουτε υπάρχει το ίδιο βάρος στο χειρισμό, αλλά εδώ η έμφαση είναι άλλου. Εκεί που στα dark Souls περπατάς αργά αργά με την ασπίδα σηκωμένη μη πεταχτει τίποτα, εδώ οι παγιδες είναι ελάχιστες. Το παιχνιδι σε προειδοποιεί αν έκανες trigger εχθρό. Σταματάς κοιτας καλά καλά το κόσμο περνεις το τόξο ή βάζεις buffs κ τους ψαρευεις ένα ένας. Ευτυχώς όπως ακριβώς κ στα dark Souls δε χρειάζεται να σκοτώνεις κάθε φορά όλους τους εχθρους απλά ξέρεις το χάρτη κ τρέχεις δίπλα τους . Μετά από ένα σημείο σταματάνε. Εχω την αίσθηση ότι στο πρωτο Nioh δεν έπαιζε τόσο αυτό κ ήταν ο λόγος που κουράστηκα τόσο. Πολυ fun παιχνίδι, τρελλό βάθος στο συστήμα μάχης κ τα skill trees παρόλο που μοιάζουν χαοτικα στην αρχή. Και δεν είναι ανάγκη να έχεις τρελλο skill εγώ λίγες κινήσεις με τσεκουρι σπαμαρα βρήκα set up που δουλευε Τέλος πολυ βασικό στα dark Souls στα boss δοκιμάζεις 100 διαφορετικές προσεγγισεις να δεις τι δουλεύει. Πιο βαριά / ελαφριά πανοπλια , spells / τόξο ή melee , διαφορετικά όπλα κτλ. Εδώ δε παιζει τόσο απλά γιατί τα όπλα είναι ΤΟΣΟ διαφορετικά που δεν ήξερα να τα χειριστω ασε που έχανες τα buffs του skill tree στα όπλα προτιμησης σου. Όμως εδώ εμεινα με την αίσθηση ότι όλα τα bosses βγαίνουν με όλα τα όπλα , κάτι που στο dark Souls θέλει ΤΡΕΛΛΟ skill αν πας ανορθόδοξα. Όλα τα walkthrough πχ προτείνουν spear , εγώ όλα τα έβγαλα με τσεκούρι που δεν έχει καμία σχέση σε range αλλά υπερτερεί σε damage / break 1
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα παιδια, για οποιον δεν εχει παιξει το 1ο, μπορει να παιξει το 2ο ή ειναι συνεχεια;
Anastazio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 14 hours ago, Tzini_Gr said: καλησπερα παιδια, για οποιον δεν εχει παιξει το 1ο, μπορει να παιξει το 2ο ή ειναι συνεχεια; Οχι δεν εχουν σχεση μεταξυ τους φιλε μου. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Anastazio είπε Οχι δεν εχουν σχεση μεταξυ τους φιλε μου. Well... Spoiler Ξεκινάει σαν prequel και το τελευταίο κομμάτι είναι sequel, (αφού έχει και τον William), οπότε δεν το λες και "δεν έχει σχέση"... Aλλά ναι, δεν χρειάζεται να έχεις παίξει το πρώτο. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 @GhostRiderLSOV το βαλα και το εβγαλα, μου την εσπασε το combat :") παμε για αλλο ειδους ευχαριστω οπως και να χει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα