Alastor192 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Εγινε launch χθες 5 Φεβρουαριου η PC εκδοση του Nioh 2 με ολα τα DLCs του παιχνιδιου. Εξαιρετικο παιχνιδι,ακομα καλυτερο απτο πρωτο κατα την αποψη μου. Αξιζει για οποιον γουσταρει 3rd person action rpg games με εμφαση στο combat και στο challenge
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Έβριζα με κάτι φάσεις στο στόρυ του πρώτου αλλά το 2ο λένε είναι γενικά πιο..."ευχάριστο";
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έβριζα με κάτι φάσεις στο στόρυ του πρώτου αλλά το 2ο λένε είναι γενικά πιο..."ευχάριστο";
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Με λίγες περισσότερες λεπτομέρειες του πώς σου φάνηκε το 2;
Alastor192 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 καλα το story ειναι για τα μπαζα μεταξυ μας και στα 2,στο 2ο ισως ακομα χειροτερο. Απλα εχει ωραιο ιαπωνικο lore με μειγμα μυθολογιας και ιστοριας,οποτε αυτο ειναι ευχαριστο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Βασικά, το διατύπωσα τελείως λάθος, το στόρυ (σαν στόρυ) δεν με πείραζε τόσο (που βασικά, δεν με κράτησε γενικώς, πράγμα που είναι σπάνιο σε παιχνίδια που τερματίζω), αλλά έβρισα αρκετές φορές μέχρι να το τερματίσω. Το ίδιο είχα κάνει και στο Sekiro αλλά στο Nioh το ένιωθα πια σαν αγγαρεία το παιχνίδι. Στο 2, το gameplay πώς σας φαίνεται; Όσο για lore γενικά, μου άρεσε που tick-αρε κάθε ένα yokai σχεδόν που υπάρχει στην ιαπωνική μυθολογία.
ilos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Σήμερα που το έπαιξα και στρίμαρα λίγο την αρχή, έχει κάνει σημαντικά βήματα ειδικά στο level design/gameplay σε σχέση με το πρώτο. Δεν είχα παίξει καθόλου την ps4 version ούτε καν την beta οπότε με εντυπωσίασε γιατί δε το περίμενα τόσο καλύτερο. Τώρα το κλασικό που συμβαίνει σε αυτό το game (όπως και το πρώτο) είναι ότι η αρχή είναι λίγο rough, και μετά όταν φαρμάρεις stats/gear γίνεται από αρκετά πιο εύκολο έως cakewalk. Λογικά σε coop θα είναι πολύ εύκολο όπως ήταν και το πρώτο. Τεχνικά έχει κάποια θέματα με nvidia. Συγκεκριμένα αν ενεργοποιήσεις το 120 fps mode, τεζάρει gpu usage αλλά έχεις ~40-45 fps ακόμα και τέρμα low settings.😁 Αν το αφήσεις στο 60 fps mode, τότε τα έχεις καρφωμένα σχεδόν με ~65-70% gpu usage σε 1440p με την 1080. Κοινώς ότιναναι port πάλι // και το πρώτο είχε ανάλογα θέματα με το framerate pacing. Τέλος αφήνω αυτό το highlight (είναι το πρώτο boss του παιχνιδιού) για να πάρετε μια ιδέα. 3
Mitroglou7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Βασικά, το διατύπωσα τελείως λάθος, το στόρυ (σαν στόρυ) δεν με πείραζε τόσο (που βασικά, δεν με κράτησε γενικώς, πράγμα που είναι σπάνιο σε παιχνίδια που τερματίζω), αλλά έβρισα αρκετές φορές μέχρι να το τερματίσω. Το ίδιο είχα κάνει και στο Sekiro αλλά στο Nioh το ένιωθα πια σαν αγγαρεία το παιχνίδι. Στο 2, το gameplay πώς σας φαίνεται; Όσο για lore γενικά, μου άρεσε που tick-αρε κάθε ένα yokai σχεδόν που υπάρχει στην ιαπωνική μυθολογία. Το στορυ το βρηκα generic as fuck. Απο το πρωτο act αρχισα να σκιπαρω τα cutscenes. Το gameplay απο την αλλη το βρηκα ευχαριστο, εθιστικο, επαναλαμβανομενο. Δεν εχει το polish της from software αλλα ειναι μισο σκαλι πιο κατω μολις το οποιο ειναι εντυπωσιακο. Δε νιωθεις το ιδιο βαρος στα χτυπηματα με το dark souls και σε καποιες στιγμες λογω της ταχυτητας του gameplay γινεται λιγο spammy αλλα συνεχιζει να ειναι εξαιρετικο. Μου φανηκε ελαφρως overcomplicated χωρις λογο. Σαν να προσπαθησαν να συνδιασουν dark souls οχι με το diablo αλλα με το PoE το οποιο στα ματια μου δεν εγινε με ωραιο τροπο. Πολλα useless stats, πολυ loot το οποιο ειναι useless στο 99%, ελλειψη unique item με αποτελεσμα το loot να ειναι uninspired με νουμερακια απλα να μεγαλωνουν γραμμικα. Το παιχνιδι εχει παρα πολλα εργαλεια για τον παικτη που το κανουν ευκολο. Τσαμπα summons, οπλο, τοξο, 4-5 spells up συνεχεια κτλ. Αν τα From Software games θεωρουνται 10/10 αυτο ειναι 9/10 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Με λίγες περισσότερες λεπτομέρειες του πώς σου φάνηκε το 2; Βασικά ότι είπε ο Ilos, σε όλα είναι καλύτερο, απλά δεν βρήκα την ενέργεια να το τελειώσω tbh. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Το πήρα στο PC και μου φάνηκε ότι το port έχει αρκετά προβλήματα. 1440p 120 fps με 5700 XT έπαιζε μεταξύ 90-118 fps αλλά αυτό που με προβλημάτησε ήταν η κίνηση δεν ήταν smooth, κοιτούσα γύρω μου και κολλούσε στο γραφικό κομμάτι. Δεν ξέρω αν με patch διορθώσουν τα προβλήματα αλλά προς το παρών το έκανα refund.
ilos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, DiAvOl είπε Το πήρα στο PC και μου φάνηκε ότι το port έχει αρκετά προβλήματα. 1440p 120 fps με 5700 XT έπαιζε μεταξύ 90-118 fps αλλά αυτό που με προβλημάτησε ήταν η κίνηση δεν ήταν smooth, κοιτούσα γύρω μου και κολλούσε στο γραφικό κομμάτι. Δεν ξέρω αν με patch διορθώσουν τα προβλήματα αλλά προς το παρών το έκανα refund. Έχει θέματα στο 120 fps mode (σε amd όχι τόσο πολλά όσο σε nvidia). Βάλε επίσης και effects στο low, βοηθάει σε κάποια σημεία. Καμιά φορά όταν αλλάζεις περιοχές έχει το judderring που έχουν και άλλα παιχνίδια όπως το fallen order για δέκατο του δευτερολέπτου.
silenoz66 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Kαλησπέρα στην ομάδα. Το ξεκίνησα και εγώ σήμερα, σαν πρώτη μέρα αναμικτα συναισθηματα σίγουρα. Συμφωνώ με Mitroglou μιας και τον τελευταίο καιρό παίζω full poe + hollow knight. Πολύ overwhelming πληροφορία που δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί σαν PoE παίχτη, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι για αρχή με ενόχλησε.. Ειμαι σε φάση τι τα θέλουμε ολα αυτά ? Είχα άπειρο Fun και σε DS / Sekiro / Hollow Knight , μονο με 3 κουμπιά (hit/dodge/parry). Ισως του δώσω μια ευκαιρία τις επόμενες μέρες για να μην παίζω χωρίς λόγο PoE όλη μέρα (μιας και μόλις ξεπέρασα τις 2000 ώρες συνολικά ). Στορυ-γραφικό κομμάτι τέρμα αδιάφορο προς το παρόν. Περίμενα λίγο παραπάνω ενθουσιασμό για πρώτη μέρα αλλά δεν..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, ilos είπε Έχει θέματα στο 120 fps mode (σε amd όχι τόσο πολλά όσο σε nvidia). Βάλε επίσης και effects στο low, βοηθάει σε κάποια σημεία. Καμιά φορά όταν αλλάζεις περιοχές έχει το judderring που έχουν και άλλα παιχνίδια όπως το fallen order για δέκατο του δευτερολέπτου. Thanks για τα settings, προς το παρών είναι refunded, θα το ξαναπάρω όταν πέσει η τιμή και έχουν διορθώσει (ευελπιστώ) το performance (και ποιος ξέρει ίσως έχω 6800 XT τότε).
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Για όσους έχουν θέματα με audio ή stuttering, πρέπει να γίνει εγκατάσταση του DirectX για να λυθούν. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το οποιο πια δεν είναι διαθέσιμο στο site της MS (morons) οποτε κατεβάστε το από κάπου εδώ για παράδειγμα. https://www.techpowerup.com/download/directx-redistributable-runtime/ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα