Προς το περιεχόμενο

Cosmote tv

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ αντίστοιχα δεν μπορώ να συνδέσω το Disney+ στο kaonmedia.

Βγάζει σφάλμα ότι δεν έχει σύνδεση...

Ενώ το cosmotetv παίζει μια χαρά.

Μου διαφεύγει κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο kaonmedia παιζει κανονικα το disney.Κανε μια απεγκατασταση και ξανα βαλτο.

Εγω το ειχα μεχρι πριν λιγες μερες κανονικα μαζι με apple,amazon,ertflix και netflix παρακαλω.

Δυστυχως στο καινουργιο skyworth το οποιο κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο το kaonmedia εχω δοκιμασει τα παντα για netflix αλλα δεν παιζει.

Να σας ρωτήσω παίδες,

Τις σειρές που δείχνει το Cosmote TV και φεύγουν τα επεισόδια ανά τις βδομάδες, τα δείχνει ποτέ όλα μαζί σαν σεζόν όταν τελειώσει ο κύκλος ή δεν τα ξαναβάζει διαθέσιμα ποτέ;

Δεν πρόλαβα να ξεκινήσω τη δεύτερη του resident alien και τώρα το έχει διαθέσιμο από το 9 επεισόδιο και μετά.

• Super Moderators

Επίσης δεν είχα προσέξει πως πλέον είναι ενεργό και το ενσωματωμένο επίγειο tuner στο skyworth και βρίσκει κανονικά όλα τα επίγεια κανάλια και τα ενσωματώνει στη λίστα των καναλιών στο μενού του Cosmote Tv. 

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από χθες το cosmote tv τόσο σε tcl τηλεόραση όσο και σε Sony μου πετάει vhs static ή μαύρη οθόνη ήχο όμως έχω κανονικά. Αναγκαστικά να κάνω την tcl επαναφορά αλλά δεν άλλαξε κάτι οποτε τη Sony της άφησα όπως είναι, τυπικά να πω πως έχω τις τελευταίες αναβαθμίσεις αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι, το παράδοξο είναι πως αν μπω στο replay μπορώ να δω κανονικά οποία επανάληψη θέλω. Έχει συμβεί σε κάποιον; Υπάρχει κάποια λύση;

IMG_0794.jpeg

Επεξ/σία από rackal

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 2 συμβόλαια Cosmote TV OTT και θέλω να καταργήσω το ένα από αυτά μόλις λήξει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνω να επιστρέψω τον εξοπλισμό του συμβολαίου που λήγει εντός των 10 εργάσιμων ημερών από τη λήξη του πακέτου, γιατί εκεί που βρίσκεται εγκατεστημένος δεν έχω προγραμματίσει να πάω νωρίτερα για να τον αφαιρέσω. Θεωρητικά όμως, αν αρκεί να επιστρέψω οποιονδήποτε εξοπλισμό, τότε θα μπορούσα να επιστρέψω τον εξοπλισμό που αντιστοιχεί στο άλλο συμβόλαιο. Γίνεται αυτό; Ή έχουν καταγεγραμμένο τον σειριακό αριθμό του TV box και θα τον ελέγξουν κατά την επιστροφή;

(Μια εναλλακτική λύση θα ήταν πιθανόν να διατηρήσω τη σύνδεση για 1 μήνα ακόμα ώστε να προλάβω να βγάλω τον εξοπλισμό από εκεί για να τον επιστρέψω, αλλά από τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι, αν μπορώ να το αποφύγω να πληρώσω έναν επιπλέον μήνα τότε το προτιμώ.)

Επεξ/σία από Giama

19 λεπτά πριν, Giama είπε

Έχω 2 συμβόλαια Cosmote TV OTT και θέλω να καταργήσω το ένα από αυτά μόλις λήξει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνω να επιστρέψω τον εξοπλισμό του συμβολαίου που λήγει εντός των 10 εργάσιμων ημερών από τη λήξη του πακέτου, γιατί εκεί που βρίσκεται εγκατεστημένος δεν έχω προγραμματίσει να πάω νωρίτερα για να τον αφαιρέσω. Θεωρητικά όμως, αν αρκεί να επιστρέψω οποιονδήποτε εξοπλισμό, τότε θα μπορούσα να επιστρέψω τον εξοπλισμό που αντιστοιχεί στο άλλο συμβόλαιο. Γίνεται αυτό; Ή έχουν καταγεγραμμένο τον σειριακό αριθμό του TV box και θα τον ελέγξουν κατά την επιστροφή;

(Μια εναλλακτική λύση θα ήταν πιθανόν να διατηρήσω τη σύνδεση για 1 μήνα ακόμα ώστε να προλάβω να βγάλω τον εξοπλισμό από εκεί για να τον επιστρέψω, αλλά από τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι, αν μπορώ να το αποφύγω να πληρώσω έναν επιπλέον μήνα τότε το προτιμώ.)

Κατ'εμε,επειδη εχω βγαλει ακρη οταν χρειαστηκε,καλεσε την εξυπηρετηση πελατων και εξηγησε τους την κατασταση.Ισως παρουσιασε τη και λιγο πιο δυσκολη απ'οτι ειναι και λογικα θα σου προτεινουν κ αυτοι το ιδιο

• Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά.

Αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το αποκλειστικό περιεχόμενο στις σειρές της Cosmote. Οι σειρές που βγαίνουν ανά επεισόδιο όταν ολοκληρωθούν μπαίνουν στο κανάλι Cosmote Marathon και μετά από καμιά εβδομάδα εξαφανίζονται. Γνωρίζετε αν μετά ξαναγίνονται διαθέσιμα τα επεισόδια;

Συγκεκριμένα έβλεπα το Resident alien αλλά έμεινα κάποια επεισόδια πίσω και τώρα δεν μπορώ να τα βρω πουθενά.

Ευχαριστώ.

39 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το αποκλειστικό περιεχόμενο στις σειρές της Cosmote. Οι σειρές που βγαίνουν ανά επεισόδιο όταν ολοκληρωθούν μπαίνουν στο κανάλι Cosmote Marathon και μετά από καμιά εβδομάδα εξαφανίζονται. Γνωρίζετε αν μετά ξαναγίνονται διαθέσιμα τα επεισόδια;

Συγκεκριμένα έβλεπα το Resident alien αλλά έμεινα κάποια επεισόδια πίσω και τώρα δεν μπορώ να τα βρω πουθενά.

Ευχαριστώ.

Κοιτα το προσωπικο μηνυμα που σου εστειλα 

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα

Με την cosmote tv (streaming) έχω πολύ συχνά ως και μόνιμα πρόβλημα ποιότητας.
Ενώ  netflix, disney, prime, apple tv (εκτός εξαιρέσεων που με μια επανεκίννηση του router παίζουν τέλεια),
στην cosmote επί μονίμου βάσεως έχω τραγικό streaming.
Η σύνδεσή μου μου είναι fiber to home 100/10 (της cosmote ειρωνικά) και έχω κάνει
ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βελτιώσω το wifi - κανάλια, repeater, σύνδεση σε 2,4 ή 5g...
Έχετε και εσείς πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikos_abel είπε

Καλησπέρα

Με την cosmote tv (streaming) έχω πολύ συχνά ως και μόνιμα πρόβλημα ποιότητας.
Ενώ  netflix, disney, prime, apple tv (εκτός εξαιρέσεων που με μια επανεκίννηση του router παίζουν τέλεια),
στην cosmote επί μονίμου βάσεως έχω τραγικό streaming.
Η σύνδεσή μου μου είναι fiber to home 100/10 (της cosmote ειρωνικά) και έχω κάνει
ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βελτιώσω το wifi - κανάλια, repeater, σύνδεση σε 2,4 ή 5g...
Έχετε και εσείς πρόβλημα;

Έχουν στείλει το Skyworth και συνδέεται με το ZTE H288A ( Nova έχω στο σπίτι ) στα 5Ghz , κανένα πρόβλημα ποιότητας μέχρι στιγμής.

Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι μερικές φορές με πετάει από την εφαρμογή και βγάζει την αρχική οθόνη του Android TV.

Η σύνδεση είναι VDSL 100/10 

Επεξ/σία από Brainmorf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...