Προς το περιεχόμενο

Cosmote tv

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, Nikcv είπε

Λοιπόν βρήκα την προσφορά που μου είχαν κάνει και είχαν γράψει για cinema pack τελικά ... αυτά από το site τους όσον αφορά το

Cinema Pack

Με το Cinema Pack, έχεις σε αποκλειστικότητα πρωτότυπες παραγωγές, μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, εντυπωσιακά blockbusters αγαπημένες σειρές και αφιερώματα Live ή On Demand. To Cinema Pack περιλαμβάνει όλα τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES καθώς και όλα τα κανάλια του Entry Pack.

αυτό ειναι το Full Pack:

Με το Full Pack έχεις το πιο πλήρες και πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για να επιλέξεις να δεις ό,τι σου αρέσει, όποια στιγμή θέλεις . Απόλαυσε on demand περιεχόμενο αλλά και περισσότερα από 60 κανάλια με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο, κινηματογραφικό, παιδικά , ντοκιμαντέρ αλλά και από όλες τις αγαπημένες θεματικές κατηγορίες.

Πως το βλέπεις,  συμφέρει; η να μείνω netflix συνδυασμό με κατέβασμα από (άλλες πηγές)🏴‍☠️ 😀

Οχι δεν ειναι το Full Pack  αλla το Cinema Pack γιατι δεν εχει τα αθλητικα .Ειναι αυτο που εχω κι εγω .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι δεν ειναι το Full Pack  αλla το Cinema Pack γιατι δεν εχει τα αθλητικα .Ειναι αυτο που εχω κι εγω .

Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικά ,περισσότερο για ντοκιμαντέρ σειρές και ταινίες το θέλω,   συμφέρει να το βάλω η δεν χάνω και κάτι απ αυτό;

7 λεπτά πριν, Nikcv είπε

Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικά ,περισσότερο για ντοκιμαντέρ σειρές και ταινίες το θέλω,   συμφέρει να το βάλω η δεν χάνω και κάτι απ αυτό;

Αν σου αρεσουν εχει αρκετα απο αυτα ...Δεν ξερω τι εχουν αλλα συνδρομητικα για να κανω συγκριση

• Thanks 1

Στις 4/10/2022 στις 5:40 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αν σου αρεσουν εχει αρκετα απο αυτα ...Δεν ξερω τι εχουν αλλα συνδρομητικα για να κανω συγκριση

Έγινε φίλε , θα δω πως θα το πάω, σε ευχαριστώ 🙂

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 3/11/2022 στις 8:54 ΜΜ, vagelen είπε

Παιδιά βλέπετε το app του Netflix στο google play του tv box της cosmote tv? μετά από ένα update που έκανε εξαφανιστήκε και ουτε στο search εμφανίζεται.

Την περασμένη βδομάδα που πήραμε το box, στις οδηγίες ανέφερε ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Netflix.

• 2 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Μία ερώτηση παιδιά, έχω συνδρομή στο entertainment pack 1,5 χρόνο τώρα χρησιμοποιώντας το box λόγω παλιάς τηλεόρασης. Και το box τα πήγαινε καλά. Αλλάξαμε όμως νέα τηλεόραση, μια LG 55ρα του 2022 και χρησιμοποιώ την εφαρμογή Cosmote TV, το app. Η ερωτηση μου είναι λοιπόν γιατί σέρνεται έτσι η εφαρμογή κυρίως στις ταινίες, ντοκιμαντέρια κτλπ; Kολάει. Παίζει ρόλο η τηλεόραση ή είναι γενικό το κακό της εφαρμγής; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα γενικα η cosmote δεν φημιζεται για το app.Αυτη τη στιγμη εδω και δυο μηνες δουλευει μια χαρα σε box και stick που εχω εγω.Δοκιμασε να δεις εαν κανει update (εκανε πριν μερικες μερες).

Τωρα οι player της τηλεορασης (και αναλογα την εταιρια) δεν ειναι οτι καλυτερο μην συγκρινεις το box.Με φιλο που εχουμε δοκιμασει 6-7 tv και αντιστοιχα 6-7 box,stick (xiaomi mi tv stick 4k,kaonmedia,google chromecast,mecool km2 plus) ουδεμια σχεση υπαρχει ακομα και με το kaonmedia που εχω εγω στη μια τηλεοραση που ειναι ηδη αρκετα παλιο με android 8 εχει διαφορα.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, qrstuv είπε

Καλησπέρα. Μία ερώτηση παιδιά, έχω συνδρομή στο entertainment pack 1,5 χρόνο τώρα χρησιμοποιώντας το box λόγω παλιάς τηλεόρασης. Και το box τα πήγαινε καλά. Αλλάξαμε όμως νέα τηλεόραση, μια LG 55ρα του 2022 και χρησιμοποιώ την εφαρμογή Cosmote TV, το app. Η ερωτηση μου είναι λοιπόν γιατί σέρνεται έτσι η εφαρμογή κυρίως στις ταινίες, ντοκιμαντέρια κτλπ; Kολάει. Παίζει ρόλο η τηλεόραση ή είναι γενικό το κακό της εφαρμγής; 

Το ιδιο  προβληα με ιδια  tv του 2020 εχει η κορη μου . Ο γιος μου με samsung δεν εχει προβλημα 

Εγω με lg 55αρα 8-9 ετων με το box δεν εχω προβλημα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δεν παλεύεται διαφορετικά, θα βάλω το box. 

Να αναφέρω ότι στο iPad τα πάει μια χαρά με πιο πρόσφατη έκδοση 1.9.8. Αλλά στην τηλεόραση όχι.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Like 1

23 ώρες πριν, qrstuv είπε

Δεν παλεύεται διαφορετικά, θα βάλω το box. 

Να αναφέρω ότι στο iPad τα πάει μια χαρά με πιο πρόσφατη έκδοση 1.9.8. Αλλά στην τηλεόραση όχι.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Εγώ με Samsung δουλεύει κομπλέ.

• Like 1

Eχουμε τιποτα νεο για netflix στο skyworth της cosmote;

Δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει με τιποτα.........

Σημερα το παρελαβα σε αντικατασταση του kaonmedia στο οποιο δουλευε το netflix 1.4v και ειχα βρει την ηρεμια μου.

Κατεβασα και δεκαπεντε διαφορετικες ver. netflix προσπαθησα μηπως και μεσω browser δοκιμασα τεσσερις πεντε διαφορετικους αλλα δεν τα καταφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...