Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νταξ, το θέμα ήταν ότι συνδεόμουν με QR από την εφαρμογή Cosmote του κινητού και διάβαζε το email μου ως Cosmote Id, ενώ όταν είχα αγοράσει το πακέτο είχα μπει με αριθμό κινητού!
Μα καλά, και το email και ο αριθμός κινητού είναι συνδεδεμένα στο προφίλ μου. Γιατί τόσο μπέρδεμα να θεωρούνται ξεχωριστά Cosmtoe Id αυτά τα 2 στοιχεία?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι θα υπαρχει pop up καναλι για το ραλυ ακροπολις απο αυριο .Δεν ξερω ομςω αν ειναι διαθεσιμο και στα πακετα χωρις συνδρομη στα σπορ καναλια .

Επισης την Πεμπτη θα μεταδωσει ζωντανα και την ειδικη διαδρομη στο ΟΑΚΑ.Αυτη θα την δειξει και η ΕΡΤ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μοιράσουμε την σύνδεση και φυσικά το κόστος ας στείλει και τα βρίσκουμε.

Επεξ/σία από empire21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, duende είπε

υπαρχει κανενας τροπος να βαλεις netflix app στο tv box, η μπα?..

Αλλαξα προχθες tv Box εκανε ανανεωση λογισμικου και εβαλε και ertflix και netflix.

Έτσι μου έβαλε μήνυμα αλλά δεν τα βρίσκω 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αλλαξα προχθες tv Box εκανε ανανεωση λογισμικου και εβαλε και ertflix και netflix.

Έτσι μου έβαλε μήνυμα αλλά δεν τα βρίσκω 

οταν λες αλλαξες, με το ιδιο μοντελο η αλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, duende είπε

οταν λες αλλαξες, με το ιδιο μοντελο η αλλο?

Οπτικα το ιδιο ..Το παλιο ενω εβλεπε δικτυο δεν συνδεοταν και μου το αλλαξαμ σε Γερμανο 

HY4415  Εκδοση 10

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/9/2022 στις 2:28 ΜΜ, empire21 είπε

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μοιράσουμε την σύνδεση και φυσικά το κόστος ας στείλει και τα βρίσκουμε.

Καλημέρα. Θα σε ενδιέφερε μήπως να σου δώσω eon για το cosmote tv app? 

Δημοσ.

Moυ προτινανε ως προσφορά να βάλω cosmote tv ... τώρα δεν είμαι και της πολύς τηλεόρασης ...περισσοτερο στο pc αλλά είπαν ειναι μόνο+6 ευρω απο τα 85 που δίνω και θα το βάλω μέσω hdmi σε μια οθόνη παλιά που έχω για να την κάνει smart να αποκτήσει πρόσβαση σε σειρές και ταινίες κτλπ , τι λέτε συμφέρει ; η να παραμείνω netflix

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nikcv είπε

Moυ προτινανε ως προσφορά να βάλω cosmote tv ... τώρα δεν είμαι και της πολύς τηλεόρασης ...περισσοτερο στο pc αλλά είπαν ειναι μόνο+6 ευρω απο τα 85 που δίνω και θα το βάλω μέσω hdmi σε μια οθόνη παλιά που έχω για να την κάνει smart να αποκτήσει πρόσβαση σε σειρές και ταινίες κτλπ , τι λέτε συμφέρει ; η να παραμείνω netflix

Ρωτα αν περιλαμβανει το πληρες πακετο στα 6 ευρω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ρωτα αν περιλαμβανει το πληρες πακετο στα 6 ευρω .

Χμ Θα  το ρωτήσω ,σε ευχαριστώ, ,ξέχασα να πω πως ρίχνουν και μια δωροεπιταγη των 50.

Επεξ/σία από Nikcv
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikcv είπε

Χμ Θα  το ρωτήσω ,σε ευχαριστώ, ,ξέχασα να πω πως ρίχνουν και μια δωροεπιταγη των 50.

Μου φαινοντε πολυ λιγα τα 6 ευρω για ολο το πακετο ...Μαλλον κατι δεν σου ειπαν .

Νομιζω 9 πληρωνω εγω χωρις τα αθλητικα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μου φαινοντε πολυ λιγα τα 6 ευρω για ολο το πακετο ...Μαλλον κατι δεν σου ειπαν .

Νομιζω 9 πληρωνω εγω χωρις τα αθλητικα 

Θα παρω να ρωτήσω και ενημερώνω🙂

Επεξ/σία από Nikcv
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα την προσφορά που μου είχαν κάνει και είχαν γράψει για cinema pack τελικά ... αυτά από το site τους όσον αφορά το

Cinema Pack

Με το Cinema Pack, έχεις σε αποκλειστικότητα πρωτότυπες παραγωγές, μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, εντυπωσιακά blockbusters αγαπημένες σειρές και αφιερώματα Live ή On Demand. To Cinema Pack περιλαμβάνει όλα τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES καθώς και όλα τα κανάλια του Entry Pack.

αυτό ειναι το Full Pack:

Με το Full Pack έχεις το πιο πλήρες και πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για να επιλέξεις να δεις ό,τι σου αρέσει, όποια στιγμή θέλεις . Απόλαυσε on demand περιεχόμενο αλλά και περισσότερα από 60 κανάλια με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο, κινηματογραφικό, παιδικά , ντοκιμαντέρ αλλά και από όλες τις αγαπημένες θεματικές κατηγορίες.

Πως το βλέπεις,  συμφέρει; η να μείνω netflix συνδυασμό με κατέβασμα από (άλλες πηγές)🏴‍☠️ 😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...