chrismas Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Με πήραν τηλέφωνο από cosmote και μου πρότειναν το πακέτο σινεμά και ντοκιμαντέρ με 8,5 ευρώ/μήνα για ενα χρονο. Αξίζει να βάλω; Δεν έχω ιδέα γιατί ποτέ δεν είχα συνδρομητική τηλεόραση εκτός από netflix .Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, chrismas είπε Με πήραν τηλέφωνο από cosmote και μου πρότειναν το πακέτο σινεμά και ντοκιμαντέρ με 8,5 ευρώ/μήνα για ενα χρονο. Αξίζει να βάλω; Δεν έχω ιδέα γιατί ποτέ δεν είχα συνδρομητική τηλεόραση εκτός από netflix .Ευχαριστώ Το ιδιο μου το εδωσαν περθσι 5,5 ευρω Αν βλεπεις ταινιες αξιζει .
chrismas Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου . Μαζί με εσένα και άλλους που ρώτησα μου απάντησαν όλοι θετικά. Οπότε ανοίγεται ο δρόμος για cosmote tv. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Τα αθλητικα ειναι που ανεβαζουν πολυ το κοστος .Πηρα πασο για μια μερα να δω ενα αγωνα με 9 ευρω επειδη δεν ηταν στο προγραμμα μου .
chrismas Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Αν περιμένουν από εμένα για να οικονομησουν με τα αθλητικά σώθηκαν. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο ποσό μάλλον να τα πληρώσω .
messinia3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 30/5/2022 στις 2:16 ΜΜ, chrismas είπε Με πήραν τηλέφωνο από cosmote και μου πρότειναν το πακέτο σινεμά και ντοκιμαντέρ με 8,5 ευρώ/μήνα για ενα χρονο. Αξίζει να βάλω; Δεν έχω ιδέα γιατί ποτέ δεν είχα συνδρομητική τηλεόραση εκτός από netflix .Ευχαριστώ Πλέον με καπέλο 10% φόρο συνδρομητικης τηλεόρασης από αύριο.
chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Με αυτό το περιεχόμενο και αυτή την τιμή μια λέξη μόνο ταιριάζει: Α Π Α Τ Ο Κατάντια κυριολεκτικά.
qrstuv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μια ερώτηση, αν πάρω το tv box της cosmote μαζί μου στο εξοχικό θα δουλεύει η υπηρεσία ή χρειάζεται εκ νέου ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής;; Internet θα έχω τα unlimited data από ένα 4g router.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, qrstuv είπε Μια ερώτηση, αν πάρω το tv box της cosmote μαζί μου στο εξοχικό θα δουλεύει η υπηρεσία ή χρειάζεται εκ νέου ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής;; Internet θα έχω τα unlimited data από ένα 4g router. Μια χαρα θα δουλευει .Το πηρα εγω περυσι και εβλεπα ασυρματα με 3αρα ταχυτητα ιδιωτικα καναλια και οχι μονο .Η τηλεοραση δεν εχει κεραια Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano 1
qrstuv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα θα δουλευει .Το πηρα εγω περυσι και εβλεπα ασυρματα με 3αρα ταχυτητα ιδιωτικα καναλια και οχι μονο .Η τηλεοραση δεν εχει κεραια Εμάς έχει κεραία και ενισχυτή σήματος αλλά όμως τι να πω πιάνω μόνο τα κρατικά, γι' αυτό και παράγγειλα ένα 4g router για να δουλέψει το tv box της cosmote. Aν δουλεύει τότε όλα καλά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, qrstuv είπε Μια ερώτηση, αν πάρω το tv box της cosmote μαζί μου στο εξοχικό θα δουλεύει η υπηρεσία ή χρειάζεται εκ νέου ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής;; Internet θα έχω τα unlimited data από ένα 4g router. Μην το ξεχασεις ομως εκει γιατι δεν δινει αλλο εστω με κοστος η Cosmote Την πατησα περυσι που το αφησα επιτηδες στο χωριο και να αγοραζα αλλο για εδω αλλα δεν γινοταν 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Ξαφνικα το τηλεχειρηστηριο ηταν...νεκρο .Οτι και να παταγα δεν ανταποκρνοταν ...Πηρα τηλ στο 13788 και αφου τους ειπε το προβλημα και εκανα και reset το tv box χωρις αποτελεσμα επειδη το συστημα δεν τους αφηνε να καταχωρησουν αιτημα αλλαγης μου ειπαν να παρω παλι αυριο που ειχα πει οτι θα πηγαινα σε Γερμανο Εννοειτε οτι ειχα αλλαξει μπαταριες ... Πριν λιγο ...ζωντανεψε χωρις να κανω κατι ενω ηουν ετοιμος να αποσυνδεσω το tv box Μαλιστα εκανε και αναβαθμιση του πληκτρολογιου .
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου ηρθε sms για δωρεαν τα αθλητικα καναλια απο 19/7-15/8 Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
ribo7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Παιδιά sos! Αγόρασα Daily pass να δω μπαλιτσα, ανοιγω Cosmote TV app στη smart tv και δε μου εμφανίζει το πακέτο. Μου εμφανίζει 2 παλια SRN που έχουν λήξει. Είμαι στην αναμονή στο 13888 εδώ και κανά 20λεπτο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, ribo7 είπε Παιδιά sos! Αγόρασα Daily pass να δω μπαλιτσα, ανοιγω Cosmote TV app στη smart tv και δε μου εμφανίζει το πακέτο. Μου εμφανίζει 2 παλια SRN που έχουν λήξει. Είμαι στην αναμονή στο 13888 εδώ και κανά 20λεπτο. 13788 παρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα