Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από cosmote και μου πρότειναν το πακέτο σινεμά και ντοκιμαντέρ με 8,5 ευρώ/μήνα για ενα χρονο. Αξίζει να βάλω; Δεν έχω ιδέα γιατί ποτέ δεν είχα συνδρομητική τηλεόραση εκτός από netflix .Ευχαριστώ 

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chrismas είπε

Με πήραν τηλέφωνο από cosmote και μου πρότειναν το πακέτο σινεμά και ντοκιμαντέρ με 8,5 ευρώ/μήνα για ενα χρονο. Αξίζει να βάλω; Δεν έχω ιδέα γιατί ποτέ δεν είχα συνδρομητική τηλεόραση εκτός από netflix .Ευχαριστώ 

Το ιδιο μου το εδωσαν περθσι 5,5 ευρω 

Αν βλεπεις ταινιες αξιζει .

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου . Μαζί με εσένα και άλλους που ρώτησα μου απάντησαν όλοι θετικά. Οπότε ανοίγεται ο δρόμος για cosmote tv. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν περιμένουν από εμένα για να οικονομησουν με τα αθλητικά σώθηκαν. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο ποσό μάλλον να τα πληρώσω .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 30/5/2022 στις 2:16 ΜΜ, chrismas είπε

Πλέον με καπέλο 10% φόρο συνδρομητικης τηλεόρασης από αύριο. 

Δημοσ.

Με αυτό το περιεχόμενο και αυτή την τιμή μια λέξη μόνο ταιριάζει:

Α Π Α Τ Ο 

Κατάντια κυριολεκτικά. 

Δημοσ.

Μια ερώτηση, αν πάρω το tv box της cosmote μαζί μου στο εξοχικό θα δουλεύει η υπηρεσία ή χρειάζεται εκ νέου ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής;; Internet θα έχω τα unlimited data από ένα 4g router. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, qrstuv είπε

Μια ερώτηση, αν πάρω το tv box της cosmote μαζί μου στο εξοχικό θα δουλεύει η υπηρεσία ή χρειάζεται εκ νέου ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής;; Internet θα έχω τα unlimited data από ένα 4g router. 

Μια χαρα θα δουλευει .Το πηρα εγω περυσι και εβλεπα ασυρματα με 3αρα ταχυτητα ιδιωτικα καναλια και οχι μονο .Η τηλεοραση δεν εχει κεραια

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μια χαρα θα δουλευει .Το πηρα εγω περυσι και εβλεπα ασυρματα με 3αρα ταχυτητα ιδιωτικα καναλια και οχι μονο .Η τηλεοραση δεν εχει κεραια

Εμάς έχει κεραία και ενισχυτή σήματος αλλά όμως τι να πω πιάνω μόνο τα κρατικά, γι' αυτό και παράγγειλα ένα 4g router για να δουλέψει το tv box της cosmote. Aν δουλεύει τότε όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, qrstuv είπε

Μην το ξεχασεις ομως εκει γιατι δεν δινει αλλο εστω με κοστος η Cosmote 

Την πατησα περυσι που το αφησα επιτηδες στο χωριο και να αγοραζα αλλο για εδω αλλα δεν γινοταν

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξαφνικα το τηλεχειρηστηριο ηταν...νεκρο .Οτι και να παταγα δεν ανταποκρνοταν ...Πηρα τηλ στο 13788 και αφου τους ειπε το προβλημα και εκανα και reset το tv box χωρις αποτελεσμα επειδη το συστημα δεν τους αφηνε να καταχωρησουν αιτημα αλλαγης μου  ειπαν να παρω παλι αυριο που ειχα πει οτι θα πηγαινα σε Γερμανο

Εννοειτε οτι ειχα αλλαξει μπαταριες ...

Πριν λιγο ...ζωντανεψε χωρις να κανω κατι ενω ηουν ετοιμος να αποσυνδεσω το tv box

Μαλιστα εκανε και αναβαθμιση του πληκτρολογιου .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά sos!
Αγόρασα Daily pass να δω μπαλιτσα, ανοιγω Cosmote TV app στη smart tv και δε μου εμφανίζει το πακέτο. Μου εμφανίζει 2 παλια SRN που έχουν λήξει. Είμαι στην αναμονή στο 13888 εδώ και κανά 20λεπτο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Παιδιά sos!
Αγόρασα Daily pass να δω μπαλιτσα, ανοιγω Cosmote TV app στη smart tv και δε μου εμφανίζει το πακέτο. Μου εμφανίζει 2 παλια SRN που έχουν λήξει. Είμαι στην αναμονή στο 13888 εδώ και κανά 20λεπτο.

13788 παρε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...