Προς το περιεχόμενο

Cosmote tv

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 29/7/2021 στις 11:46 ΠΜ, The_Judas είπε

Για LG, Samsung κλπ βλέπω ότι έχει εφαρμογή.

Σε android tv όπως της TCL 43P715 παίζει σίγουρα η εφαρμογή; Υπάρχει κανείς που να το γνωρίζει αυτό;

θεωρητικα αν και η συγκεκριμενη εταιρεια δεν υποστηριζεται, θα δουλεψει το app της Sony εφοσον το κατεβασεις απο αλλη πηγη.

Πρακτικα,μονο καποιος απο με TCL θα στο επιβεβαιωσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα 

Ξεχασα τον αποδικοποιητη μεσω internet στο χωριο και απο Γερμανο μου ειπαν οτι δεν μπορω να αγορασω αλλον. Αν ειναι δυνατον....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Έχουμε την sony 43xf8096. Έχω περάσει το τελευταίο update και τρέχει android 9. Στη σελίδα της Cosmote γράφει ότι η xf80 σειρά υποστηρίζεται. 

Παρόλα αυτά, όταν κάνω αναζήτηση για το app στο playstore δεν βρίσκει τίποτα. 

Από την Cosmote μου είπαν να καλέσω στη Sony...

Στις 10/10/2021 στις 4:44 ΜΜ, mmike2503 είπε

Έχουμε την sony 43xf8096. Έχω περάσει το τελευταίο update και τρέχει android 9. Στη σελίδα της Cosmote γράφει ότι η xf80 σειρά υποστηρίζεται. 

Παρόλα αυτά, όταν κάνω αναζήτηση για το app στο playstore δεν βρίσκει τίποτα. 

Από την Cosmote μου είπαν να καλέσω στη Sony...

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν έχεις επιλέξει άλλη χώρα εκτός Ελλάδος στις ρυθμίσεις.

5 ώρες πριν, kallonos είπε

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν έχεις επιλέξει άλλη χώρα εκτός Ελλάδος στις ρυθμίσεις.

Όχι το έχω τσεκαρει και αυτό... Ελλάδα κανονικά και ελληνικά στο μενού. 

• 6 μήνες μετά...

https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-den-fortonei-tipota-provlimata-ayti-ti-stigmi/

Απο το πρωί το έχω παρατηρήσει στην τηλεόραση μου . Μου  ειπαν οτι σε λίγες ώρες θα αποκατασταθεί το θέμα.

Στο Google Play έχουν απαντήσει σε σχετικό σχόλιο ότι αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο η πλατφόρμα Comcast Technology Solutions, από την οποία επηρεάζεται η υπηρεσία streaming της Cosmote TV.

Είναι σε συνεργασία μαζί τους για την ταχύτερη αποκατάσταση.

Κολοκύθια τούμπανα εν ολίγοις.

Update: νομίζω επανήλθε.

Έλα μου ντε, κι εγώ δεν το έχω βρει και έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις, μιλάμε για απαράδεκτη Cosmote.

Μάλλον το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις να προσθέσεις >4 συνολικά ώστε να σου βγάλει την επιλογή.

• Super Moderators
33 minutes ago, -WISE- said:

Παιδία μια ερώτηση γιατί δεν το βρίσκω. Που πάμε για να διαγράψουμε συσκευή ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με το όριο συσκευών;

9 minutes ago, phanispal said:

Έλα μου ντε, κι εγώ δεν το έχω βρει και έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις, μιλάμε για απαράδεκτη Cosmote.

Μάλλον το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις να προσθέσεις >4 συνολικά ώστε να σου βγάλει την επιλογή.

Δεν υπάρχει κάπου το συγκεριμένο μενού πλεον για το δει κάποιος. Εμφανίζεται μόνο αν συμπληρωθεί το όριο συσκευών ώστε να επιλέξετε ποια θα διαγράψετε κλπ. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών και θα αφαιρέσουν αυτοί όποιες συσκευές επιθυμείτε (το έχω κάνει). :) 

• Thanks 1

2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Παιδία μια ερώτηση γιατί δεν το βρίσκω. Που πάμε για να διαγράψουμε συσκευή ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με το όριο συσκευών;

Δεν υπάρχει λόγος να διαγράψεις. Όταν συμπληρώσεις τις 5 συσκευές ή τις 7 αν έχεις σε 2 ταυτόχρονη θέαση, σου βγάζει μήνυμα να αντικαταστήσεις μια. Όταν φτάσεις το όριο γίνεται μια αντικατάσταση ανά μήνα.

Παλαιότερα που δήλωνες και αριθμό κινητού έβλεπες τις συσκευές και έκανες αντικατάσταση.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...