Πιτούλιας Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Στις 27/2/2021 στις 9:44 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Ευαριστω.Το φανταστηκα Φίλε μου, σβήσε την εικόνα. Αυτό το νούμερο είναι ο κωδικός σου και τα PIN συνήθως είναι πανεύκολα. Μέσα σε ένα 5λεπτο μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να σε οδηγήσει σε περιπέτειες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε Φίλε μου, σβήσε την εικόνα. Αυτό το νούμερο είναι ο κωδικός σου και τα PIN συνήθως είναι πανεύκολα. Μέσα σε ένα 5λεπτο μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να σε οδηγήσει σε περιπέτειες... Σε ευχαριστω.Το εκανα . Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Αν γνωρίζει κάποιος, στην σύνδεση cosmote tv μέσω ίντερνετ, τι καθυστέρηση υπάρχει στις ζωντανές μεταδόσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Απο 30 δευτερα εως 1 λεπτο,αναλογα την στιγμη και την συνδεση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα Έχω σπίτι cosmote tv Το tvbox με καλώδιο δικτύου. Αν το πάω στο χωριό που ναι μεν έχει ασυρματο Internet αλλά η ταχύτητα είναι μόνο 4mbps θα μπορέσει να δουλέψει; Με ενδιαφέρει να δω τα κρατικά κανάλια γιατί η λήψη στο συγκεκριμένο σημείο με κεραία είναι τραγική. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Τσεκαρετε οσοι εχετε smart TVs, παλιοτερα μοντελα που δεν υποστηριζαν αρχικα το app cosmote tv. Σε μενα, lg του 2017(που αρχικως δεν υποστηριζοταν-ηταν για μοντελα απο 2018 και μετα) μου εμφανιστηκε χθες η εφαρμογη. WebOs 3.5 αρχικα, τωρα εχει φτασει 6,05 (κατι τετοιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Εμφανίστηκε και στη δική μου lg η εφαρμογή cosmote tv. Αρχικα έχω σύνδεση μέσω δορυφόρου στη μεγάλη τηλεοραση, και έχω συνδέσει μέσω xiaomi tv box την μικρή τηλεόραση και έβλεπα μια χαρά. Μόλις όμως την διέγραψα από το boxaki και πήγα να συνδέσω το id στην εφαρμογή της lg , μου έβγαλε μύνημα ότι δεν έχω κανένα διαθέσιμο πακέτο και αν θέλω να αγορασω κάποιο. Η πλάκα είναι ότι ίδιο μου έβγαλε και στο box όταν πήγα να το ξανασυνδεσω. Ξερετε τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tsagod είπε Εμφανίστηκε και στη δική μου lg η εφαρμογή cosmote tv. Αρχικα έχω σύνδεση μέσω δορυφόρου στη μεγάλη τηλεοραση, και έχω συνδέσει μέσω xiaomi tv box την μικρή τηλεόραση και έβλεπα μια χαρά. Μόλις όμως την διέγραψα από το boxaki και πήγα να συνδέσω το id στην εφαρμογή της lg , μου έβγαλε μύνημα ότι δεν έχω κανένα διαθέσιμο πακέτο και αν θέλω να αγορασω κάποιο. Η πλάκα είναι ότι ίδιο μου έβγαλε και στο box όταν πήγα να το ξανασυνδεσω. Ξερετε τι παίζει; Εχεις φτασει στο οριο των διαθεσιμων συσκευων ή το συστημα κολλησε και θεωρει το ιδιο πραγμα. 13788 για να βγεις κατευθειαν στο τεχνικο τμημα,οχι ωρες αιχμης γιατι θα μπλεξεις με τις αναμονες,και ζητησε να σου μηδενισουν το προφιλ(μπορεις να το κανεις καθε 30 μερες) ωστε να μπορεσεις να ξαναστησεις απο την αρχη τις διαθεσιμες συσκευες σου. Μπορεις να εχεις 5 διαθεσιμες(με τον δεκτη) και να δουλευουν ταυτοχρονα οι δυο αλλα αθλητικα η μια. Τα παραπανω με την προυποθεση οτι εκανες μια επανεκινηση οτι συσκευη εχεις,και το ρουτερ,και δεν ξεμπλοκαρε. Αν ειναι κατι αλλο,θα σου το πουν στο 13788. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από bill36 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Στις 11/6/2021 στις 9:01 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Καλησπέρα Έχω σπίτι cosmote tv Το tvbox με καλώδιο δικτύου. Αν το πάω στο χωριό που ναι μεν έχει ασυρματο Internet αλλά η ταχύτητα είναι μόνο 4mbps θα μπορέσει να δουλέψει; Με ενδιαφέρει να δω τα κρατικά κανάλια γιατί η λήψη στο συγκεκριμένο σημείο με κεραία είναι τραγική. Ευχαριστω. Θεωρητικα ναι αλλα με πολυ κακο bitrate και σε χαμηλη αναλυση.Μα κανεναν τροπο hd. Πρακτικα πρεπει να το δοκιμασεις επι τοπου για να δεις τι γινεται πραγματικα. Κατα προτιμηση με ethernet καλωδιο.Ασυρματο και 4mbps παρεα με streaming δεν πολυπανε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill36 είπε Θεωρητικα ναι αλλα με πολυ κακο bitrate και σε χαμηλη αναλυση.Μα κανεναν τροπο hd. Πρακτικα πρεπει να το δοκιμασεις επι τοπου για να δεις τι γινεται πραγματικα. Κατα προτιμηση με ethernet καλωδιο.Ασυρματο και 4mbps παρεα με streaming δεν πολυπανε.. Ευχαριστω.Με καλωδιο πολυ δυσκολο .Θα δοκιμασω τις επομενς μερες που θα παω με φορητο χωρις να κουβαλαω κοντα το tvbox Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2021 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα Με την.... τρομακτικη ταχυτητα των 2,45Mbps ασυρματα μια χαρα δουλευει η cosmote tv με το tv box σε τηλεόραση. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Στις 4/7/2021 στις 10:11 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Καλημερα Με την.... τρομακτικη ταχυτητα των 2,45Mbps ασυρματα μια χαρα δουλευει η cosmote tv με το tv box σε τηλεόραση. Μπραβο! Ειδες δουλεια ο ομιλος.. Σε τι αναλυση παιζει; 576 ή κατι αντιστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bill36 είπε Μπραβο! Ειδες δουλεια ο ομιλος.. Σε τι αναλυση παιζει; 576 ή κατι αντιστοιχο; Πως βλέπω την ανάλυση; Η εικονα από τα ελεύθερα κανάλια είναι τέλεια. Σαν να βλέπω από tv Βλέπω τώρα live news από mega Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loofas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Αξίζει το cosmote tv; σκέφτομαι για φουλ πακέτο. Έχει καμία γνωστή σειρά ή έστω καλή ταινιοθήκη; προερχόμενος από νετφλιξ θα μου φανεί φτωχό; Ιδανικά τι τιμή να περιμένω σε προσφορά; Κάτι άλλο να προσέξω στα ψιλά γράμματα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Για LG, Samsung κλπ βλέπω ότι έχει εφαρμογή. Σε android tv όπως της TCL 43P715 παίζει σίγουρα η εφαρμογή; Υπάρχει κανείς που να το γνωρίζει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα