Προς το περιεχόμενο

Cosmote tv

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιησα τηλεφωνικα με 4 ευρω τον μηνα παραπανω  στο πακετο που εχω το πακετο με τον αποδικοποιητη (andoid box)

Με ενδιαφερει κυριως να μπορω να δω κατι απο τα πανελληνιας εμβελειας  καναλια οποτε θελω εντος μιας εβδομαδας μετα την εκπομπη .

Ισχυει και για  ταινιες που προβληθηκαν ?

Μου ειπε και για κατι αλλα καναλια με θεματικες εννοτητες αλλα δεν θυμαμαι 

Μου ειπαν οτι  μπορω.

Θα ειναι σε ποιοτητα οπως τα εδειξε ζωντανα η τηλεοραση ?

Η 55αρα  LG tv παρολο που ειναι smart δεν υποστηριζει την εφαρμογη και θα μπει το box

Με ταχυτητα 100/10 θα μπορει ασυρματα ή θελει καλωδιο δικτυου ?

Υπαρχει καλωδιο αλλα παει στο HTPC κατω απο την τηλεοραση οποτε αν χρειστει θα πρεπει να βαλω switch .Σωστα ?

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο Σαββιδοκάναλο έχει μόνο 48 ώρες επανάληψη, στα υπόλοιπα 7 ημέρες.
Γενικά, την ταινία στην επανάληψη την δείχνει μαζί με το διαφημιστικό διάλλειμα. Λέει ώρα, πχ 21.00 και αν δεν έχει τελειώσει το  προηγούμενο πρόγραμμα το δείχνει και αυτό. Επειδή το χρησιμοποιώ σπάνια, μπορεί κάποιες ταινίες να μην προβάλλονται και καθόλου, αν και δεν μου έχει τύχει αυτό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ποιοτητα αναπαραγωγης απο το reply ειναι οπως ηταν απο την tv σε κανονικη εκπομπη ?

Με καλωδιο δικτυου τον εχεις συνδεσει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω το ιδιο προγραμμα εκανα πριν 2 μηνες.

Το ασυρματο σε μενα τουλαχιστον δουευει αψογα,αλλα για να αποφυγω ολα τα ασυρματα στο σπιτι εβαλα ενα switch και εβαλα htpc,tv box,tv ολα μαζι και ξεμπερδεψα.

Το replay tv ιδια ποιοτητα ειναι αν και δεν το εχω τσεκαρει εκτενως.

Το βασικο πακετο (entry-pack) εχει υποτιθεται 40 καναλια (μεσα σε αυτα υπολογιζουν και τα εθνικης εμβελειας)

Εμενα μου εδωσαν δωρεαν για 2 μηνες το cinema pack (αυτο αξιζει περισσοτερο απ'ολα) που εχει τα καναλια της cosmote cinema,series,marathon series,village.

To boxακι ειναι απροσμενα καλο και γρηγορο δεν το περιμενα,θεωρω αφου λες οτι εχεις htpc δεν θα το χρησιμοποιησεις (οπως κι εγω)

Βολευει το htpc και βλεπεις cosmote οπως ακριβως και netflix.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
  • Thanks 1

Το έχω με wifi. Στα 22-23 μου έχει κολλήσει κάποιες φορές μόνο σε youtube stream.
Εκεί που έχω δει αξιοσημείωτη διαφορά στην ποιότητα είναι στα ελληνικά σήριαλ τύπου Κωνσταντίνου και Ελένης, έτσι κι αλλιώς φαίνονται και κανονικά κάπως, ε τα κάνει χειρότερα. Οι σύγχρονες ταινίες νομίζω είναι πάνω κάτω ίδιες. Αλλά όπως είπα το χρησιμοποιώ λίγο και το βράδυ πριν τον ύπνο, δεν καίγομαι τόσο για την ποιότητα, ας πει και άλλος πιο τακτικός χρήστης.
Από κανάλια μικρά έχει το Μακεδονία και Νικελόντεον και λείπουν τα κανάλια τύπου Action 24,  Blue Sky κτλπ.

• Like 2

1 λεπτό πριν, G.TH. είπε

Το έχω με wifi. Στα 22-23 μου έχει κολλήσει κάποιες φορές μόνο σε youtube stream.
Εκεί που έχω δει αξιοσημείωτη διαφορά στην ποιότητα είναι στα ελληνικά σήριαλ τύπου Κωνσταντίνου και Ελένης, έτσι κι αλλιώς φαίνονται και κανονικά κάπως, ε τα κάνει χειρότερα. Οι σύγχρονες ταινίες νομίζω είναι πάνω κάτω ίδιες. Αλλά όπως είπα το χρησιμοποιώ λίγο και το βράδυ πριν τον ύπνο, δεν καίγομαι τόσο για την ποιότητα, ας πει και άλλος πιο τακτικός χρήστης.
Από κανάλια μικρά έχει το Μακεδονία και Νικελόντεον και λείπουν τα κανάλια τύπου Action 24,  Blue Sky κτλπ.

Οπως και στο Νetflix οταν βλεπει "κινηση" στη γραμμη σου ρυθμιζει χαμηλοτερα ποιοτητα.

• Like 1

8 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Κι εγω το ιδιο προγραμμα εκανα πριν 2 μηνες.

Το ασυρματο σε μενα τουλαχιστον δουευει αψογα,αλλα για να αποφυγω ολα τα ασυρματα στο σπιτι εβαλα ενα switch και εβαλα htpc,tv box,tv ολα μαζι και ξεμπερδεψα.

Το replay tv ιδια ποιοτητα ειναι αν και δεν το εχω τσεκαρει εκτενως.

Το βασικο πακετο (entry-pack) εχει υποτιθεται 40 καναλια (μεσα σε αυτα υπολογιζουν και τα εθνικης εμβελειας)

Εμενα μου εδωσαν δωρεαν για 2 μηνες το cinema pack (αυτο αξιζει περισσοτερο απ'ολα) που εχει τα καναλια της cosmote cinema,series,marathon series,village.

To boxακι ειναι απροσμενα καλο και γρηγορο δεν το περιμενα,θεωρω αφοτυ λες οτι εχεις htpc δεν θα το χρησιμοποιησεις (οπως κι εγω)

Βολευει το htpc και βλεπεις cosmote οπως ακριβως και netflix.

8 ώρες πριν, G.TH. είπε

Σας ευχαριστω πολυ . Μου εδωσαν κι εμενα 2 μηνες το κοματι με τις ταινιες.

Απο οτι μου ειπαν μπορουν κι αλλες τηλεορασεις να δουν , νομιζω ταυτοχρονα, ειτε με box ειτε με application αν εχουν.

Επισης μου ζητησαν αν θελω βεβαια 5 κινητα cosmote να του στειλουν δωρο 500 λεπτα προς ολους και 5GB για μια εβδομαδα 

• Like 1

Σε νέα συμβόλαια Cosmote TV μέσω δορυφόρου συνεχίζει να δίνει και πρόσβαση μέσω OTT για μια συσκευή; (όπως παλιότερα έδινε το GO που άλλαξε σε OTT)

Δεν το βλέπω κάπου να το αναγράφει πλέον στη σελίδα του Cosmote TV μέσω δορυφόρου (π.χ. για το Sports pack: https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod450023). Γνωρίζει μήπως κανείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιασα σημερα σε tv που εχει την εφαρμογη αλλα η ποιοτητα εικαονες δεν ειναι ιδια οπως στην live μεταδοση

Το ιδιο και μεσω υπολογιστη με internet .

Αυριο θα δω με αποδικοποιητη που θα μου φερουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου σρτειλα χθες και τον αποδικοποιητη και ολα ΟΚ 

Τον συνδεσα με switch στο δικτυο .

Σε μια θυρα HDMI δεν ειχα ηχο αλλα αλλαξα θυρα στην tv και ειναι ενταξει .

Βεβαια  στο reply οι ωρες των προγραματων ειναι πολυ σχετικες. 

Μπορω με συνδεση απο υπολογιστη να κανω εγγραφη καποιας εκπομπης ή ταινιας ?

Εχει μια θυρα usb αλλα δεν δοκιμασα σε φλασακι .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ειναι αυτο που βγαζει που και που ? Παγιδα για τυχον αναπαραγωγη παρανομη ?

Ναι, είναι ο Μοναδικός Κωδικός Συνδρομητή μέσω του οποίου μπορούν να διαπιστώσουν την Κάρτα - Συνδρομητή μέσω του οποίου γίνεται η παράνομη αναπαραγωγή - streaming και να την απενεργοποιήσουν.

• Thanks 1

6 ώρες πριν, afm είπε

Ναι, είναι ο Μοναδικός Κωδικός Συνδρομητή μέσω του οποίου μπορούν να διαπιστώσουν την Κάρτα - Συνδρομητή μέσω του οποίου γίνεται η παράνομη αναπαραγωγή - streaming και να την απενεργοποιήσουν.

Ευαριστω.Το φανταστηκα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...