nikostz99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Παιδια καλησπερα θελω βοηθεια.Ειμαι θετικη και μεχρι στιγμης μονο 1 σχολη εχω σκεφτει να μου αρεσει για το μελλονμου και με ενα συγκεκριμενο θεμα θελω να ασχοληθω που μπορω να το κανω και χωρις να το σπουδασω.Το θεμα ειναι οτι εχω ενα θειο που ειναι φυσιοθεραπευτης με δικο του γραφειο κτλ..Εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να ασχοληθω με μια τετοια δουλεια εχετε να μου πειτε καμια αποψη για την συγκεκριμενη δουλεια?(τα παιδια του θειου μου δεν ασχολουνται με αυτο αρα θα μπορει να μου το νοικιαζει με ετοιμα εργαλεια κτλ γτ βγαινει σε συνταξγ σε καποια χρονια)
basilis_k6 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 τέτοιες εποχές στρωμένη δουλεια θα την κυνηγούσα ακόμη και αν ήταν βρώμικη και κουραστική. η συγκεκριμένη δουλεια ειναι σχετικά καλή και έχει και φυσιολογικές απολαβές αλλα και εξασφαλισμένη πελατεία για πάντα. δεν ειναι λιανεμπόριο που αλλάζουν τα δεδομένα και οι τάσεις. ειναι μια μόνιμη δουλεια με πολύ φυσιολογικές συνθήκες και σχεδόν εξασφαλισμένη πελατεία. αν δεν σου αρέσει παω πασο αλλα η αλήθεια ειναι οτι οι μισοι εργαζόμενοι -ανεξαρτητα απο τον τίτλο σπουδων τους- δουλευουν πανω σε κάτι που δεν ειναι αυτο που ειχαν φανταστεί. η δουλεια άλλωστε μετα απο μερικά χρονια ειναι το ίδιο βαρετη ακομη και αν ειναι απο τις καλές δουλειες. εξαιρέσεις βεβαια παντα υπάρχουν (στη βαρεμάρα) αλλα σε γενικες γραμμές καλή δουλεια ειναι αυτη που έχει καλα λεφτα.
eu@ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αν εξαιρέσεις την ορθοστασία, είναι πολύ καλή ευκαιρία να το κανεις. Συν τα έξτρα, ότι θα σε στέλνει και στα κατ οίκον που είναι καλες απολαβές! εφοσον θα σου άρεσε, go for it!
vagos789 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Θελει διαβασμα. Σωματικη δυναμη. Υπομονη με περιεργους ασθενεις και ατελειωτες συζητησεις με συγγενεις.Τα μηχανηματα του θειου ισως ειναι παρωχημενα. Δεν ειναι ευκολο επαγγελμα.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Πήγαινε να γίνεις φυσικοθεραπευτής και να πιάσεις δουλειά στον θείο σου. Αν μην τι άλλο τα λεφτά είναι καλά και η δουλειά σίγουρη. Από την στιγμή που αυτό που σου αρέσει γίνεται και χωρίς να σπουδάσεις άστο για καβάτζα σε περίπτωση που δεν πάει καλά, ή δεις ότι δεν σου αρέσει καθόλου το πρώτο
nikostz99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Εχετε δικιο ευχαριστω για την βοηθεια
airtrelomike13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως με ένα φίλο φυσιοθεραπευτή που μιλούσα πρόσφατα μου είπε ότι λόγω ότι δεν έχει 40κ να ανοίξει δικό του, αναγκαστικά έκανε στροφή στην εκπαίδευση. Σαν επάγγελμα είναι πολύ ικανοποιητικό αλλά το θέμα είναι αν θά αντέξεις μελλοντικά πολλά πράγματα στο χωρο.
Uptheirons Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω θα πηγαινα για λιγο καιρο καποια απογευματα να δω και τι αντιμετωπιζει ο θειος. Ο τομεας της υγειας εχει και δυσαρεστες καταστασεις που ισως δεν εχεις το σθενος να αντιμετωπισεις σε ολο σου τον εργασιακο βιο. Κι εγω ηθελα να γινω γιατρος (καλα δεν επαιζε δεν ημουν αρκετα καλη) αλλα αν δω ανθρωπο να υποφερει ειμαι ικανη να βαλω να κλαμματα. Παιδακια με ειδικες αναγκες, αποκατασταση απο τροχαια, εγκεφαλικα, παιδια με κυστικη ινωση. Δεν ειναι ολα συνδεση με μηχανημα κι ερχομαι μετα για 10 λεπτα μαλαξεις. Να πας και να αρπαξεις την ευκαιρια αλλα σιγουρα να δεις και τι περιλαμβανει το "πακετο" που σου προσφερεται. Καλη επιτυχια παντως σε ο,τι κι αν αποφασισεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα