Προς το περιεχόμενο

Ο Biden ήρθε, αλλά η Huawei παραμένει στην «απαγορευμένη» λίστα

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατα φωνη και ο Biden . "«Έκρηξη» Μπάιντεν! Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί τις επόμενες ώρες και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, δηλώνει ότι θέλει έναν «ακραίο ανταγωνισμό» με την Κίνα, αλλά όχι σύγκρουση."

Τα εβαλε και με τον δημοκρατη κινεζο προεδρο . Ποιος Τραμπ ; Ωχρια σε αντιΚινεζισμό μπροστα στον νεο προεδρο.

Αν οντως παει σε φουλ κοντρα τοτε ποια Huawei; Θα μπλοκαρει ολες τις Κινεζικες εταιρειες τεχνολογιας με σοβαρη διεθνη

παρουσια.Ακομα δεν ειδαμε τιποτα . Αυτο σημαινει οτι τα τσιπακια γενικα θα πανε στο Θεο . Κουραγιο σε οσους προπληρωσαν και

περιμενουν τη νεα τους κονσολα .Ποιο πάσχα ; Καλα επομενα χριστουγεννα ,εμ δεν σας αρεσε ο Τραμπ ....

https://www.newsit.gr/kosmos/apasfalise-o-mpainten-gia-poion-pagkosmio-igeti-eipe-den-exei-ixnos-dimokratias-mesa-tou/3217104/

Επεξ/σία από nepomuk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

tbh δεν το είχα σκεφτεί αυτό που είπε ο φίλος... 

κάτσε λίγο... τι πουλάει εκεί έξω από Android; samsung, xiaomi, huawei; αν κόψουμε τις Κινέζικες εταιρίες ποιες εταιρίες μείνανε να πουλάνε android? samsung motrola alcatel (????) 

εγώ νομίζω ότι θα είναι γερό πλήγμα... και ότι αυτά που λέει έχουν κάποια λογική.

Motorola =Lenovo... Κινεζικη... Alcatel=TCL.. Κινεζικη... Samsung και Google και LG... Αν δν μ διαφευγει κατι.. Ολες οι αλλες (εκτος apple) ειτε ειναι κινεζικες ειτε αγορασμενες απο κινεζικες... Οπως nokia.. Motorola.. 

Επεξ/σία από Giorgos17589

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, konandrio είπε

Αυτό είναι το λιγότερο φίλε μου, έχω βρει την ησυχία μου με τα Pro της εταιρίας εδώ και 5 χρόνια, από σταθερότητα , κάμερα , μπαταρία...

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δώσω 200-300 ευρώ να αγοράσω πάλι τις εφαρμογές μου αρκεί να δούλευαν τα πάντα σωστά. Προκαλούνται πολλά προβλήματα στις εφαρμογές που δουλεύουν με Google services, όπως πχ το Skype , όλα τα τραπεζικά συστήματα δεν έχουν ειδοποιήσεις και σε κάποια δεν μπορείς να ολοκληρώσεις συναλλαγή, σχεδόν δεν υπάρχει τρόπος να έχεις push mail και πολλά ακόμα .

Στο οικοσύστημα της Google είμαι πάνω από 15 χρόνια, πόσο εύκολο είναι να του δώσω άκυρο σε κάτι που μεγάλωσα με αυτό και με εξυπηρετεί άψογα.

Μέχρι να περάσουν όλες οι εφαρμογές εκτός Google φυσικά στο στη huawei θα πάρει καιρό και σίγουρα κάποιες εφαρμογές και τράπεζες δεν θα μπουν ποτέ.

Αυτή τη στιγμή έχω το p40 pro κανονικά με όλα τα services της Google και με σωστές ειδοποιήσεις παντού, αλλά είναι για προχωρημένους χρήστες, μέχρι και λαμόγια βγήκαν που πληρώνονται για να κάνουν την διαδικασία, αν και η διαδικασία που κάνουν απλά θα σε αφήσει να έχεις Google και ειδοποιήσεις δεν θα έχεις , για τον κοινό θνητό θα φάει άκυρο όπως και από εμένα όταν θα αλλάξω συσκευή και ας είναι έρωτας.

Αν είναι να αλλάξω οικοσύστημα, να αγοράσω ξανά τα πάντα όλα για ποιο λόγο να πάω σε Huawei από τη στιγμή που είναι ένα οικοσύστημα που δεν ξέρουμε αν θα έχει μέλλον;

Ο λόγος που επέλεξα οικοσύστημα Android/Google Play πριν κάποια χρόνια ήταν συγκεκριμένος. Mου άρεσε η δυνατότητα του να μπορώ να αλλάζω κινητό χωρίς να είναι σώνει και καλά από την ίδια εταιρεία παραμένοντας στο ίδιο οικοσύστημα, δεν ήταν οικονομικό το θέμα που το επέλεξα.

Και να πληρώσω τα πάντα όλα από την αρχή και να δεθώ με ένα καινούριο software οικοσύστημα αμφιβόλου μέλλοντος που θα με δένει να παίρνω για πάντα κινητά από μια συγκεκριμένη εταιρεία;

Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου;

Αν είναι να πάω να "δεθώ" σε καινούριο οικοσύστημα παντρεμένο με το hardware η λογική μου, το συμφέρον μου, πες το όπως θες, λέει μετάβαση σε iOS/iPhone που είναι κάτι δοκιμασμένο και σιγουράκι.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 3

Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα στην Αμερική, έχουν πολλές άλλες σκοτούρες πάνω από το κεφάλι τους. Σε τίποτα 1-2 έτη θα δούμε τι θα κάνουν και ποιες είναι οι βλέψεις τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/2/2021 στις 9:15 ΜΜ, b-boy_steve είπε

Ολα μπορουν να λυθουν αν η Foxconn σταματησει να τυπωνει pcbs για μερικες Αμερικανικες εταιριες...

Είναι αλληλοεξαρτημένες οι οικονομίες των ΗΠΑ-Κίνα.

Η Κίνα τυπώνει pcbs αλλά και οι ΗΠΑ παράγει προιόντα, τεχνολογίες και ευρεσιτεχνείες που έχουν ανάγκη οι Κινέζοι.

Αν σταματήσει να πουλάει η Κίνα στις ΗΠΑ θα χάσει μεγάλο μέρος των εξαγωγών της.

Επεξ/σία από The_Judas

12 ώρες πριν, aypnia είπε

Αν είναι να αλλάξω οικοσύστημα, να αγοράσω ξανά τα πάντα όλα για ποιο λόγο να πάω σε Huawei από τη στιγμή που είναι ένα οικοσύστημα που δεν ξέρουμε αν θα έχει μέλλον;

Ο λόγος που επέλεξα οικοσύστημα Android/Google Play πριν κάποια χρόνια ήταν συγκεκριμένος. Mου άρεσε η δυνατότητα του να μπορώ να αλλάζω κινητό χωρίς να είναι σώνει και καλά από την ίδια εταιρεία παραμένοντας στο ίδιο οικοσύστημα, δεν ήταν οικονομικό το θέμα που το επέλεξα.

Και να πληρώσω τα πάντα όλα από την αρχή και να δεθώ με ένα καινούριο software οικοσύστημα αμφιβόλου μέλλοντος που θα με δένει να παίρνω για πάντα κινητά από μια συγκεκριμένη εταιρεία;

Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου;

Αν είναι να πάω να "δεθώ" σε καινούριο οικοσύστημα παντρεμένο με το hardware η λογική μου, το συμφέρον μου, πες το όπως θες, λέει μετάβαση σε iOS/iPhone που είναι κάτι δοκιμασμένο και σιγουράκι.

Ναι το ίδιο λέμε περίπου...
Με μετάβαση σε ios παραμένεις σε google απλά δεν γλιτώνεις την αγορά εφαρμογών, samsung- iphone από εμένα έχουν φάει κόκκινη και δεν υπάρχει επιστροφή.

17 λεπτά πριν, konandrio είπε

Ναι το ίδιο λέμε περίπου...
Με μετάβαση σε ios παραμένεις σε google απλά δεν γλιτώνεις την αγορά εφαρμογών, samsung- iphone από εμένα έχουν φάει κόκκινη και δεν υπάρχει επιστροφή.

Κάτσε για να καταλάβω, θα πας σε ένα οικοσύστημα που δεν έχει καν δικό του λειτουργικό???

Στις 7/2/2021 στις 9:56 ΠΜ, mp123 είπε

ειχε μiα σκασιλα η google αν φαει ban η xiaomi. 

αν φυγουν ολα τα κινεζικα απο την google δεν θα τα αγοραζει κανενας .το προβλημα θα το εχουν οι κινεζοι.

αν φαει   ban xiaomi  δεν νομιζω πωσ θα αγοραζεσ xiaomi ξανα εσυ η ο καθενασ . 

Και για πες μου πέρα από Samsung ποια άλλη εταίρα θα έχει android?? 

45 λεπτά πριν, BlacK_DrAgOn είπε

Και για πες μου πέρα από Samsung ποια άλλη εταίρα θα έχει android?? 

Sony, LG, Nokia, HTC... μην σου πω και καμία Ινδική, νέα, εταιρία που θα εκμεταλλευτεί το κενό των κινεζικών εταιριών...

• Like 1

7 ώρες πριν, AtiX είπε

Κάτσε για να καταλάβω, θα πας σε ένα οικοσύστημα που δεν έχει καν δικό του λειτουργικό???

Αυτό λέω φίλε μου, ήμουν λάτρης της pro σειράς της Huawei και θα πρέπει να την αποχωριστώ λόγο ban, όχι λόγω αγοράς των εφαρμογών, έχουν προκύψει πολλά προβλήματα και πιστεύω πολλά δεν θα λυθούν εύκολα , δεν ξέρω ποια τραπεζικά συστήματα και εφαρμογές θα δεχτούν να πατάνε στα service huawei, ένα λειτουργικό για να ωριμάσει και να γίνει ανταγωνιστικό θέλει πολύ χρόνο και αν τα καταφέρει. Τώρα τα ίδια και με xioami, βλέπω τα ίδια και oneplus... άρα μας πάνε samsung-iphone  που με πιάνει αναγούλα.

4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Sony, LG, Nokia, HTC... μην σου πω και καμία Ινδική, νέα, εταιρία που θα εκμεταλλευτεί το κενό των κινεζικών εταιριών...

Όλες αυτές εκτός ανταγωνισμού δυστυχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, konandrio είπε

Αυτό λέω φίλε μου, ήμουν λάτρης της pro σειράς της Huawei και θα πρέπει να την αποχωριστώ λόγο ban, όχι λόγω αγοράς των εφαρμογών, έχουν προκύψει πολλά προβλήματα και πιστεύω πολλά δεν θα λυθούν εύκολα , δεν ξέρω ποια τραπεζικά συστήματα και εφαρμογές θα δεχτούν να πατάνε στα service huawei, ένα λειτουργικό για να ωριμάσει και να γίνει ανταγωνιστικό θέλει πολύ χρόνο και αν τα καταφέρει. Τώρα τα ίδια και με xioami, βλέπω τα ίδια και oneplus... άρα μας πάνε samsung-iphone  που με πιάνει αναγούλα.

Κανείς δεν σε πάει πουθενά... δόξα το θεό επιλογές υπάρχουν και βάζω στοίχημα και να βγουν εκτός μάχης οι Κινέζοι, που εγώ δεν το βλέπω, οι Ινδοί δεν το έχουν σε τίποτα να μπουν στο παιχνίδι των φθηνών κινητών...

11 λεπτά πριν, konandrio είπε

Όλες αυτές εκτός ανταγωνισμού δυστυχώς.

Εκτός ανταγωνισμού από ποια άποψη???

Επεξ/σία από AtiX

15 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κανείς δεν σε πάει πουθενά... δόξα το θεό επιλογές υπάρχουν και βάζω στοίχημα και να βγουν εκτός μάχης οι Κινέζοι, που εγώ δεν το βλέπω, οι Ινδοί δεν το έχουν σε τίποτα να μπουν στο παιχνίδι των φθηνών κινητών...

Εκτός ανταγωνισμού από ποια άποψη???

Δεν με ενδιαφέρουν οι φθηνές συσκευές, δεν ψάχνω φθηνό Κινέζο, κινητό τούμπανο θέλω που βάζει κάτω ναυαρχίδες samsung και iphone σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις δικές μου.

Στις 8/2/2021 στις 10:23 ΜΜ, AtiX είπε

Μιλάμε για μερίδιο αγοράς 3% σε όλες αυτές της εταιρίες. Θα μου πεις αν η υπόλοιπες δεν έχουν Google services θα πάνε σε αυτές. Δεν νομίζω όμως. Αν xiaomi oppo vivo realme σταματήσουν την google βλέπω να την έχει άσχημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...