fenia15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μετά απο 3 χρόνια, και αν κ δν έχω κανένα θεμα λειτουργικό απλά έχει σπάσει η οθόνη κ προφανώς δν συμφέρει να την αλλάξω, αποφάσισα να πάρω καινούριο κινητό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τη Samsung γ αυτο σκεφτόμουν να πάω στο s20 FE. Στα ίδια χρήματα όμως σκέφτομαι κ το xiaomi mi 10t pro 256gb ή να πάρω refurbished το iPhone xs max ή ίσως καινούργιο το iPhone 11 64gb. Όσοι πήγατε από Android σε apple πώς σας φάνηκε ; για το xiaomi αν κ φαίνεται τούμπανο γ τα λεφτά του, με χαλάει η οθόνη. Κυρίως αυτό π με νοιάζει βέβαια είναι η κάμερα.
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Από αυτά που ανέφερες θα πήγαινα σε 11αρι ιφονε, πολύ τιμιο ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή,καλή μπαταρία και πολύ καλή κάμερα
paris_chav Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, fenia15 είπε Μετά απο 3 χρόνια, και αν κ δν έχω κανένα θεμα λειτουργικό απλά έχει σπάσει η οθόνη κ προφανώς δν συμφέρει να την αλλάξω, αποφάσισα να πάρω καινούριο κινητό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τη Samsung γ αυτο σκεφτόμουν να πάω στο s20 FE. Στα ίδια χρήματα όμως σκέφτομαι κ το xiaomi mi 10t pro 256gb ή να πάρω refurbished το iPhone xs max ή ίσως καινούργιο το iPhone 11 64gb. Όσοι πήγατε από Android σε apple πώς σας φάνηκε ; για το xiaomi αν κ φαίνεται τούμπανο γ τα λεφτά του, με χαλάει η οθόνη. Κυρίως αυτό π με νοιάζει βέβαια είναι η κάμερα. Υπόψην και το iphone 11 lcd έχει οπότε αφού σε χαλάει το mi 10t pro για αυτό το λόγο, λογικά θα σε χαλάει και στο iphone. To xs max από την άλλη έχει amoled οθόνη αλλά στερείται night mode και προσωπικά δεν θα ψηνόμουν να πάω σε ανακατασκευασμένο σε τιμές που υπάρχουν καινούργια. Eγώ s20 fe θα πρότεινα και συγκεκριμένα το 5G με τον snapdragon. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από paris_chav
koutsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, fenia15 είπε Μετά απο 3 χρόνια, και αν κ δν έχω κανένα θεμα λειτουργικό απλά έχει σπάσει η οθόνη κ προφανώς δν συμφέρει να την αλλάξω, αποφάσισα να πάρω καινούριο κινητό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τη Samsung γ αυτο σκεφτόμουν να πάω στο s20 FE. Στα ίδια χρήματα όμως σκέφτομαι κ το xiaomi mi 10t pro 256gb ή να πάρω refurbished το iPhone xs max ή ίσως καινούργιο το iPhone 11 64gb. Όσοι πήγατε από Android σε apple πώς σας φάνηκε ; για το xiaomi αν κ φαίνεται τούμπανο γ τα λεφτά του, με χαλάει η οθόνη. Κυρίως αυτό π με νοιάζει βέβαια είναι η κάμερα. Θα σου έλεγα να πας σε s20fe μιας και έχεις ήδη samsung και θα σου φανεί πιο εύκολη η μετάβαση. Η δεύτερη επιλογή είναι να πας σε xs max (αυτό που έχω εγώ τώρα) αλλά σίγουρα καινούργιο όχι refurbished...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα