marios1234567 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Spoiler Spoiler Spoiler Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω μια αγορα αυτοκινητου απο την skoda.Αυτη αστο πουμε εχει δικια της τραπεζα.Εγω εχω ενα θεμα με τις τραπεζες αλλα εχω πολυ εισοδημα οποτε δεν εχω θεμα απο αυτο.Πιστευεται θα μου το εγκρινουν το δανειο για να το παρω.Αν οχι αν μπορειτε να μου προτεινετε αλλουσ τροπουσ Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Bitbit Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 άλλο ένα θέμα στο φορουμ του μαντείου των Δελφών, συγνώμη του insomnia ήθελα να γράψω Αφού έχεις πολύ εισόδημα όπως λες τι σε νοιάζει τι θα κάνει η τράπεζα; αγόρασε το cash.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Bitbit είπε άλλο ένα θέμα στο φορουμ του μαντείου των Δελφών, συγνώμη του insomnia ήθελα να γράψω Αφού έχεις πολύ εισόδημα όπως λες τι σε νοιάζει τι θα κάνει η τράπεζα; αγόρασε το cash. Αν μπορει να το παρει με χαμηλο επιτοκιο που κανουν οι τραεζες μερικες φορες επιλεκτικα σε συνεργασια με αντιπροσωπειες γιατι να μην το παρει ετσι ?
terry308 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος πριν 38 λεπτά Νέο θέμα πριν 32 λεπτά Τρολλλ Σαββατοκύριακου Η "τράπεζα" που συνεργάζεται το vag Group και εγκρίνει τα δάνεια, είναι η Volkswagen Bank, η εξόφληση του λογαριασμού ή καλύτερα η κατάθεση της δόσης του δανείου γίνεται μέσω της alpha Bank... εγώ την κάνω μέσω ebanking.eurobank με μεταφορά, με έξτρα κόστος 0.5€ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, marios1234567 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω μια αγορα αυτοκινητου απο την skoda.Αυτη αστο πουμε εχει δικια της τραπεζα.Εγω εχω ενα θεμα με τις τραπεζες αλλα εχω πολυ εισοδημα οποτε δεν εχω θεμα απο αυτο.Πιστευεται θα μου το εγκρινουν το δανειο για να το παρω.Αν οχι αν μπορειτε να μου προτεινετε αλλουσ τροπουσ Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Αν είσαι σε Τειρεσία χλωμό το βλέπω.Μπορείς να δοκιμάσεις ,το πολύ πολυ να σε απορρίψουν ή να ζητήσουν εγγυητή/ες
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν μπορει να το παρει με χαμηλο επιτοκιο που κανουν οι τραεζες μερικες φορες επιλεκτικα σε συνεργασια με αντιπροσωπειες γιατι να μην το παρει ετσι ? Για να γλιτώσει τόκους και έξοδα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για να γλιτώσει τόκους και έξοδα. Αν ειναι επαγελματις μπορει ισως να κερδισει περισοτερα αν επενδυσει τα λεφτα αυτα σε κατι .
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ειναι επαγελματις μπορει ισως να κερδισει περισοτερα αν επενδυσει τα λεφτα αυτα σε κατι . Πολλά τα "αν" και τα "ίσως" στο σενάριο σου (ΑΝ μπορεί να πάρει δάνειο, ΑΝ το επιτόκιο είναι χαμηλό, ΑΝ είναι επαγγελματίας, ΙΣΩΣ να κερδίσει περισσότερα ΑΝ έχει κάπου να επενδύσει), δεν νομίζω πως έχει νόημα να αναλύσουμε τόσο σπάνια περίπτωση που μάλλον εξαίρεση είναι.
marios1234567 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειξατε.Εχω μεν μεγαλο εισοδημα χρονιαιο αλλα ουτε επαγγελματιας ειμαι ουτε εκατομυριουχος.Ειμαι δημοσιος υπαλληλος.Δεν μπορω να παρω αμαξι χωρις δοσεις.Αν μπορουσα να το παρω αμεσως δεν θα το συζητουσα καν.Με fca bank μηπωσ γινετε τιποτα. Ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, marios1234567 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω μια αγορα αυτοκινητου απο την skoda.Αυτη αστο πουμε εχει δικια της τραπεζα.Εγω εχω ενα θεμα με τις τραπεζες αλλα εχω πολυ εισοδημα οποτε δεν εχω θεμα απο αυτο.Πιστευεται θα μου το εγκρινουν το δανειο για να το παρω.Αν οχι αν μπορειτε να μου προτεινετε αλλουσ τροπουσ Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Στην αίτηση δανείου κανείς εξουσιοδότηση στη Vw bank να ελέγξει το πιστοληπτική σου προφίλ στον Τειρεσία. Εάν είσαι λοιπόν κόκκινος το ξεχνάς...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πολλά τα "αν" και τα "ίσως" στο σενάριο σου (ΑΝ μπορεί να πάρει δάνειο, ΑΝ το επιτόκιο είναι χαμηλό, ΑΝ είναι επαγγελματίας, ΙΣΩΣ να κερδίσει περισσότερα ΑΝ έχει κάπου να επενδύσει), δεν νομίζω πως έχει νόημα να αναλύσουμε τόσο σπάνια περίπτωση που μάλλον εξαίρεση είναι. Μερικες φορες τα ΑΝ κλπ εχουν σημασια εστω και αν ειναι εξαιρεση
terry308 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, marios1234567 είπε Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειξατε.Εχω μεν μεγαλο εισοδημα χρονιαιο αλλα ουτε επαγγελματιας ειμαι ουτε εκατομυριουχος.Ειμαι δημοσιος υπαλληλος.Δεν μπορω να παρω αμαξι χωρις δοσεις.Αν μπορουσα να το παρω αμεσως δεν θα το συζητουσα καν.Με fca bank μηπωσ γινετε τιποτα. Ευχαριστω Διάβασες τι σ έγραψα νωρίτερα ή όχι; Ή πας μέσω Volkswagen Bank ή ζητάς δάνειο από την δική σου
marios1234567 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μηπως με fca bank μπορω να παρω αμαξι της fiat
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Εάν είσαι στο Τειρεσία δε μπορείς να πάρεις δάνειο από καμία τράπεζα (ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα), το ξεχνάς.
marios1234567 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.Να εχετε ολοι ενα ωραιο βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα