Anomos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα, βρήκα μετά από πάρα πολλά χρόνια στην αποθήκη τη σειρά βιβλίων του Harry Potter (ελληνική έκδοση με τα παλια εξώφυλλα), έκανα ένα τσεκ στο internet για πώληση και τα νούμερα που είδα για αυτές τις κόπιες είναι εξωφρενικά. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους βιβλιοφάγους της παρέας αν μπορούν να βοηθήσουν στο κόμματι τιμή πώλησης και γενικά επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την φάση των βιβλίων σε αγοροπωλησίες κλπ αν μπορούν να βοηθήσουν. Είτε εδώ είτε σε pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Τι εννοείς ότι είδες εξωφρενικά νούμερα? Πόσο κοστίζουν δηλαδή?
fmarulezkd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Κάτσε ρε αυτά τα έχω και εγώ στο πατρικό. Είμαι πλούσιος θες να πεις;
DimosthenisG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Αυτά που έχουν εξωφρενικές τιμές είναι οι πρώτες αγγλικές εκδόσεις. Εδώ ελληνικά κόμιξ 40 ετών και έχουν ελάχιστη αξία... 2
Anomos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι εννοείς ότι είδες εξωφρενικά νούμερα? Πόσο κοστίζουν δηλαδή? Εχω δει διαφορα αλλα κατω απο 30 το καθενα δεν πεφτουν.Εξωφρενικα απ την αποψη οτι βρισκονται ευκολα,τουλαχιστον ετσι πιστευω. 2 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Κάτσε ρε αυτά τα έχω και εγώ στο πατρικό. Είμαι πλούσιος θες να πεις; Δεν μιλαμε για να παρεις σπιτι προφανως,απλα οπως εγραψα και στον cthulhucarbide με τη λογικη του ποσο (θεωρω) ευκολα βρισκονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα