Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, ventourious είπε O Toshiba Canvio Basics (2018) 4TB νομίζω συμφέρει καλυτέρα μιας και η τιμή ανα GB ειναι ποιο δελεαστική και ειναι usb 3.2 https://www.skroutz.gr/s/17083784/Toshiba-Canvio-Basics-2018-4TB-Μαύρο.html Με 11€ λιγότερα στο σύνολο των GB παίρνεις ποιο γρηγορο HDD... Ξέρει κάνεις να δώσει άλλες λεπτομέριες που ίσως μου διαφεύγουν και κανει τον WD πιο αξιόπιστο? Μην παμε εκει την κουβεντα, γιατι θα σου πω οτι με άλλα 35 ευρω παραπανω πηρα προχθες 8ΤΒ 3.5΄΄ αντι για 4ΤΒ 2.5΄΄ και θα ειμαι οσο "λαθος" εισαι και εσυ. Και μαλιστα σε σχεση με τον 4αρη που λες, "Με 45€ λιγοτερα στο συνολο των GB παιρνεις πολυ πιο γρηγορο hdd". Δεν ειναι εντελως σωστα ομως αυτα. Γιατι; Γιατι ο καθε δισκος που μπορει να χρειαζομαστε να αγορασουμε εχει την δικη του εφαρμογη, για καποιον που θα μπει σε εφαρμογη που δεν θελει 4 η 8ΤΒ, θα "κερδισουμε" (θα μεινουν στην τσεπη) λεφτα με εναν 2ΤΒ. Μην φυγουμε απο το θεμα λοιπον. Αυτο που ισχυει για να το κλεισουμε αυτο και δεν εχεις αδικο εν μερη, ειναι πως αν καποιος θελει μεγαλες αποθηκες, οι καλυτερες vfm λυσεις ειναι εδω και 3-4 χρονια οι 8ρηδες 3.5αρηδες και οι 4-5 2.5αρηδες αν θελει φορητο. 9
geodyter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, matrixxx είπε Μην παμε εκει την κουβεντα, γιατι θα σου πω οτι με άλλα 35 ευρω παραπανω πηρα προχθες 8ΤΒ 3.5΄΄ αντι για 4ΤΒ 2.5΄΄ και θα ειμαι οσο "λαθος" εισαι και εσυ. Και μαλιστα σε σχεση με τον 4αρη που λες, "Με 45€ λιγοτερα στο συνολο των GB παιρνεις πολυ πιο γρηγορο hdd". Δεν ειναι εντελως σωστα ομως αυτα. Γιατι; Γιατι ο καθε δισκος που μπορει να χρειαζομαστε να αγορασουμε εχει την δικη του εφαρμογη, για καποιον που θα μπει σε εφαρμογη που δεν θελει 4 η 8ΤΒ, θα "κερδισουμε" (θα μεινουν στην τσεπη) λεφτα με εναν 2ΤΒ. Μην φυγουμε απο το θεμα λοιπον. Αυτο που ισχυει για να το κλεισουμε αυτο και δεν εχεις αδικο εν μερη, ειναι πως αν καποιος θελει μεγαλες αποθηκες, οι καλυτερες vfm λυσεις ειναι εδω και 3-4 χρονια οι 8ρηδες 3.5αρηδες και οι 4-5 2.5αρηδες αν θελει φορητο. Συνεχίζοντας το συλλογισμό μπορούμε να πάρουμε δύο σκληρούς των 2 Terabyte με 11 ευρω παραπανω και αμα σκασει ο ενας να μην χασουμε τα παντα, αλλα τα μισα😊 Και γω για τον toshiba 4 tb σκεφτομουν για να ειμαι ειλικρινης.
SabotazNic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, geodyter είπε Συνεχίζοντας το συλλογισμό μπορούμε να πάρουμε δύο σκληρούς των 2 Terabyte με 11 ευρω παραπανω και αμα σκασει ο ενας να μην χασουμε τα παντα, αλλα τα μισα😊 Και γω για τον toshiba 4 tb σκεφτομουν για να ειμαι ειλικρινης. Η λογικη λεει να παρεις 2 *2 tb ωστε ο 2ος να ειναι backup του 1ου. Αν τωρα μιλαμε για torrents και random files, ναι θα "χασεις" τα μισα
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Τελειωσε η τιμη, πλεον στα 74.90.
Mike83GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Γνωρίζει κανείς για την συμβατότητα σε κονσολες; Τον παρήγγειλα και θέλω να μάθω αν όντως θα έχω τυχόν θέματα. Η κονσόλα είναι xbox series X
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Toν πηρα και γω για xbox one x για εξτρα παιχνιδια. Σε αυτη την τιμη νομιζω συμφερει πολυυυυ....
kronos73 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Παρέλαβα πριν λίγο, για τη δουλειά που το θέλω εγώ (backup photos &videos) νομίζω ότι είναι μια χαρά, ειδικά αν βγει ανθεκτικός σαν τον WD passport που χρησιμοποιώ εδώ και μία δεκαετία για backup αλλά και να παίζει ταινίες μέσω TV box. Πρώτο test που του πέρασα ένα folder λίγα GB η ταχύτητα εγγραφής είναι γύρω στα 110 MB/s . Ευχαριστώ TS
Strategos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μου ήρθε και μένα τον έβαλα πάνω σε samba σε Debian. Με ntfs με τα κατάλληλα mount options έπιανε 120. Επειδή όμως ο θείος έπαθε κοκο μπλόκο με αυτό, το γύρισα σε ext4 και τώρα ειναι στα 90. Ο δίσκος φαίνεται καλός μέχρι να σκάσει. Έχω κακό προαίσθημα. Απο την άλλη klain. Παίζω ήδη safe σε raid 1 στο main pc και τα κρατάω και σε wd mybook και Google drive τις φώτο.
evansicaria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 και εμενα ηρθε. Πιο γρήγορος απο τον γνωστό καλο τοσιμπα αλλα κανει ενα κλικ παραπανω θοριβο(ειμαι περιεργος δεν κανει θοριβο απλα λεω οτι κανει λιγο πιο πανω απο τον τοσιμπα). Δεν ξερω και εγω τον φοβαμαι... τον τοσιμπα τον εχω πολυ καλο δεν ξερω γιατι... με wd εχω κακο παρελθον και τρεμω.... αν γίνει βλακία θα σταματήσω με wd ( Ο τοσιμπα ειναι αυτος https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/toshiba-canvio-basics-2018-1tb_2895633 )
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Για οσους αναρωτιουνται, παιζει κανονικα σε xbox one x για αποθηκευση παιχνιδιων.
Strategos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 επίσης να αναφέρω ότι idle παίζει στους 30 βαθμούς που νομίζω για εξωτερικό σε κουτάκι καλά είναι.
livaspy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 ...ταχύτητες γύρω στα 110...για καινούργιος κάνει πολύ θόρυβο (τρέμουλο κατά την λειτουργία του), μου θυμίζει κάτι blue της πλάκας που τα έφτυναν σε δύο-τρία χρόνια...θα δείξει...
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου φέραν το κουτι που καραχτυπουσε μεσα σε μεγαλυτερο δεμα το πρωί ... Ολοι ετσι ειναι . Που να δεις κατι freecom απο public που τα φτυσανε σε ουτε 6 μηνες φοβερή ποιότητα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από Mhlogiatros
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 προσωπικά όσον αφορά τα backup κάνω τα εξής. Τα αρχεία της εργασίας μου (σχέδια στο autocad) με το που τελειώνω το σχέδιο γίνεται backup σε 2ο δίσκο. Ανα κάποιους μήνες γίνονται πολλά μαζί και σε 3ο δίσκο. Φωτογραφίες και βίντεο οικογενειακές υπάρχουν αντίγραφα πάντα σε 2 δίσκους. όπως σε 2 δίσκους και σημαντικά προγράμματα σε setup μορφή. τώρα άλλα αρχεία όπως ταινίες, mp3 κτλ τα έχω σε 1 δίσκο (αυτό του υπολογιστή). Παλιά που κατέβαζα πολλά mp3 τα έγγραφα σε 2 dvd backup για να τα σβήνω απο τον δίσκο (τότε δεν υπήρχαν και ΤΒ). Δεν εμπιστεύομαι σημαντικά αρχεία (εργασία, φωτογραφίες, βίντεο) σε 1 δίσκο, δεν το συζητάμε. Δεν είχα απώλεια-βλάβη δίσκου ποτέ αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 😏 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα