Προς το περιεχόμενο

[EXT hdd portable] WD elements 2TB, 49.90€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Sebu είπε

Παντως στο σκρουτζ εχει αρκετα αρνητικα σχολια και με εβαλε σε σκεψεις

Λιγοτερα απο τους υπολοιπους δισκους βλεπω. Εχει ενα κλασσικο 4,3 αστερακια που ειναι μαλλον καλο για δισκο. Ο "διπλα" ιντενσο πχ εχει 3.9. Μην κοιτας αυτους που εχουν 2-3-4-5 αξιολογησεις. Δεν ειναι ικανο δειγμα ειτε χαλια ειναι ειτε 5στερα. Αυτος εχει 200+, ο ιντενσο 72 που ειναι και τα 2, στατιστικα, καλα δειγματα.

Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο αμαζον εχει 4.7/5 με 129.000 reviews. Καποιοι λενε οτι το καλωδιο δεν ειναι καλης ποιοτητας με αποτελεσμα να αποσυνδεεται, just saying

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Λιγοτερα απο τους υπολοιπους δισκους βλεπω. Εχει ενα κλασσικο 4,3 αστερακια που ειναι μαλλον καλο για δισκο. Ο "διπλα" ιντενσο πχ εχει 3.9. Μην κοιτας αυτους που εχουν 2-3-4-5 αξιολογησεις. Δεν ειναι ικανο δειγμα ειτε χαλια ειναι ειτε 5στερα. Αυτος εχει 200+, ο ιντενσο 72 που ειναι και τα 2, στατιστικα, καλα δειγματα.

Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις.

Διαβασα τα μοναστερα που τους σκαει ο δισκος μετα απο συντομο σχετικα διαστημα (i.e. για τη ζωη ενος δισκου που δεν περιμενεις να ειναι μερικοι μηνες ή ενας χρονος). Αυτο με εβαλε σε σκεψεις.

Τον αλλον δεν τον εχω κοιταξει καθολου (τον intenso) ο το θεματος μου φανηκε ενδιαφερον.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.

to 99% των ευχαριστημένων χρηστών δεν θα μπουν στον κόπο να βάλουν θετική αξιολόγηση.

το 99% όμως των δυσαρεστημένων θα πάει να βγάλει το άχτι του μέσω αρνητικής.

ένα δημοφιλές προϊόν είναι αναμενόμενο να έχει και κάποιες αρνητικές του στυλ "μου χάλασε γρήγορα" 

• Like 5
Δημοσ.

Καλά προφανώς δε θα μπουν οι ευχαριστημένοι να γράψουν αλλά το θέμα είναι ότι γενικά σε ένα προϊόν το 4,3 είναι κακό. Αν και στους δίσκους παρατηρούνται χειρότερες αξιολογήσεις, και πάλι δεν είναι λύση να ανεχόμαστε δίσκους με κακή ταχύτητα η που χαλάνε στα 2-3 χρόνια, το θέμα είναι να προτιμήσουμε τους καλούς ώστε να ανέβει η ποιότητα.

Ο συγκεκριμένος ένας κλασσικός hdd μου φαίνεται που θα χει μέτριες ταχύτητες και παίζεις λίγο Λόττο αν θα παίζει 2-3 χρόνια μετά. Εγώ είμαι σε αναζήτηση εξωτερικού αλλά προτιμώ να περιμένω για κάποιον 500αρη ssd. Προσοχή στο Σκρουτζ λένε ότι έχει φορμάτ gtp και όχι mbr και δεν αναγνωρίζεται από smart tv, πιθανόν ούτε από κονσόλες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, big7 είπε

Προσοχή στο Σκρουτζ λένε ότι έχει φορμάτ gtp και όχι mbr και δεν αναγνωρίζεται από smart tv, πιθανόν ούτε από κονσόλες.

Κάποιος να μας απαντήσει με βεβαιότητα για τις κονσόλες. υπάρχει κανείς; 

Επεξ/σία από Mike83GR
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο σκληρό δίσκο τον έχω πάνω από 5 χρόνια. Μετά από τα 3 πρώτα χρόνια έχοντας το σε κάθετη στάση και συνδεδεμένο στην τηλεόραση άρχισε να μην λειτουργεί σωστά. Από τότε τον χρησιμοποιώ μόνο για τον υπολογιστή και φυσικά δεν τον έχω πάντα συνδεδεμένο. Μπορεί να τον ξαναπάρω  είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Εγώ πάντως εμπιστεύομαι matrixxx και WD. Ο προηγούμενος εξωτερικός WD που είχα κράτησε 10 χρόνια. Οπότε την έκανα την παραγγελία μου γιατί στο BF δεν είχα πάρει. Thanx TS 😄

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Θά κάνει δουλειά για. PS 4-5. Ως εξωτερικός δίσκος για αποθήκευση παιχνιδιών;

9 ώρες πριν, assos01 είπε

Για το 4 ναι, για το 5 όχι. 

8 ώρες πριν, kinitos είπε

Γιατί όχι?

Μπορεις να χρησιμοποιεις εξωτερικο hdd μονο για τα παιχνιδια του ps4. ps5 paixnidia/upgrades αποκλειστικα απο τον εσωτερικο nvme (και ισως συντομα και απο τον 2ο nvme)

• Thanks 2
Δημοσ.

O Toshiba Canvio Basics (2018) 4TB νομίζω συμφέρει καλυτέρα μιας και η τιμή ανα GB ειναι ποιο δελεαστική και ειναι usb 3.2
https://www.skroutz.gr/s/17083784/Toshiba-Canvio-Basics-2018-4TB-Μαύρο.html 
Με 11€ λιγότερα στο σύνολο των GB παίρνεις ποιο γρηγορο HDD...
Ξέρει κάνεις να δώσει άλλες λεπτομέριες που ίσως μου διαφεύγουν και κανει τον WD πιο αξιόπιστο?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...