Προς το περιεχόμενο

[EXT hdd portable] WD elements 2TB, 49.90€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Στο πλαισιο. Δωρεαν μεταφορικα. 

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/wd-eksoterikos-skliros-diskos-2-5-elements-portable-2tb-mauro_2709740

https://www.skroutz.gr/s/3730460/Western-Digital-Elements-Portable-2TB.html απο 58 στους επομενους συν και τα οποια μεταφορικα, BF ειχε παιξει παλι καλη για την covid εποχη τιμη 54€ με δωρεαν μεταφορικα.

• Like 5
  • Thanks 9
  • Confused 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει τον intenso 2TB από τον Κωτσοβολο αλλά το ακύρωσα για αυτόν. Από χτες παίζει σε αυτή την τιμή. 

Δημοσ.

γαμωτο δεν βγαινει απο το case αλλα πηρα εναν γιατι τον χρειάζομαι

είναι αρκετα καλος πάντος αν και προτιμω τους toshiba δεν μου εχει χαλάσει ποτέ κανενας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι θέλετε WD που να μην έχει ενσωματωμένο controller, προτιμήστε τον Intenso που είναι σε προσφορά.
WD Blue με SATA interface εχει μέσα ο Intenso,  αν κρίνω από αυτόν που έχω στα χέρια μου.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Moderators
Δημοσ.

Ειναι στην ιδια τιμη εννοεις με του θεματος, μιας και δεν εισαι σαφης στο "προσφορα". Αρκει να μην σας χαλασει. Προσωπικα δεν το συζητω. Μεταξυ των δυο, WD χωρις δευτερη σκεψη. Αν θα τον βγαλετε,  δεν θα εχετε εγγυηση, ετσι και αλλιως παιζετε με την τυχη σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι παραπάνω ρώτησαν αν "βγαίνει από το case",
οπότε μάλλον δεν βάζουν σε προτεραιότητα την εγγύηση έναντι του SATA interface
εκτός αν έχουν σκοπό να τον βγάλουν από τη θήκη μετά τα 2+ χρόνια.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Moderators
Δημοσ.

Το εκανα αυτο πριν 10 χρονια. Τωρα με το usb3.0 λιγες οι περιπτωσεις που υπαρχει αναγκη να βγει απο την θηκη. Πχ για να μπει εσωτερικος σε κονσολα ή σε καποιο μικρο συστηματακι. Εδω ομως ναι, το θεμα δεν αφορα τετοιες περιπτωσεις, αφου οπως εχει ηδη αναφερθει, εχει ενσωματωμενο κοντρολερ, οποτε ειναι "οφτοπικ" η επιπλεον αναλυση μας νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...