balt123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα/καλησπέρα/καλό μήνα κλπ ψάχνω site ή πρόγραμμα για δημιουργια λογότυπου και καρτών για επιχείρηση. στο logomaker έχω βρει κάτι καλά σχέδια αλλά στις κάρτες μου τα χαλάνε. δεν μπορώ να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες και ούτε με αφήνουν να κατεβάσω απλά το σχέδιο που έχω βρει σε pdf για να το δώσω σε γραφίστα εδώ να το φτιάξει όπως το θέλω. Ξέρουμε εναλλακτική? (το να το δώσω σε γραφίστα να μου το φτιάξει απ'το 0 είναι λίγο ακριβή επιλογή οπότε μάλλον κάτι σε πρόγραμμα ή site παρόμοιο με το logomaker θέλουμε λογικά). ελπίζω να μην ειμαι off-topic δεν βρήκα πιο σχετική κατηγορία όμως (αφού το σήμα θα μπει και στο site κολάει κάπως... στην κατηγορία )
Dr.MikeD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, balt123 είπε Καλημέρα/καλησπέρα/καλό μήνα κλπ ψάχνω site ή πρόγραμμα για δημιουργια λογότυπου και καρτών για επιχείρηση. στο logomaker έχω βρει κάτι καλά σχέδια αλλά στις κάρτες μου τα χαλάνε. δεν μπορώ να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες και ούτε με αφήνουν να κατεβάσω απλά το σχέδιο που έχω βρει σε pdf για να το δώσω σε γραφίστα εδώ να το φτιάξει όπως το θέλω. Ξέρουμε εναλλακτική? (το να το δώσω σε γραφίστα να μου το φτιάξει απ'το 0 είναι λίγο ακριβή επιλογή οπότε μάλλον κάτι σε πρόγραμμα ή site παρόμοιο με το logomaker θέλουμε λογικά). ελπίζω να μην ειμαι off-topic δεν βρήκα πιο σχετική κατηγορία όμως (αφού το σήμα θα μπει και στο site κολάει κάπως... στην κατηγορία ) Χμ.. Βασικά περίμενα να διαβάσω, "Ψάχνω graphic designer για να δημιουργήσει το λογότυπο και την εταιρική ταυτότητα για την επιχείρηση". Αν δεν γνωρίζεις από γραφικά (αυτο βασικά αντιλαμβάνομαι), τότε σε συμβουλεύω να το αναλάβει ενας που να γνωρίζει. Ενδεικτικές πηγές . toptal, upwork, freelancer, 99designs, Προφανώς και δεν μπήκα στην διαδικασία για να το "παίξω έξυπνος", αντιθέτως σκοπός μου είναι να σε προτρέψω ωστε να κάνεις hire έναν που γνωρίζει. 2
balt123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 όχι η απάντηση που περίμενα αλλά οκ. δεν υπάρχει θέμα. θενκς.
xrhstosiak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 η σωστή απάντηση είναι αυτή που σου δόθηκε αλλιώς ψάχνεις σε διάφορα free templates που δίνουν τα psd αρχεία να τα κάνεις edit πχ https://www.freepik.com/search?dates=any&format=search&page=1&query=business card&selection=1&sort=popular
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα