KoreanW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 24 minutes ago, AntiCambeR said: Ο intenso 1TB και η παλιά συσκευασία δεν έχει ενσωματωμένο controller; Η προσφορά στα 20€ που λες ήταν Ο Toshiba Canvio 1TB; Αυτός έχει ενσωματωμένο controller; Να το επαναλάβω. Ο Intenso 1TB και η παλιά συσκευασία δεν είχε ενσωματωμένο controller. Προσωπικά έχω ανοίξει τη θήκη και το έχω διαπιστώσει. Ο Intenso 2TB και η νέα συσκευασία δεν έχει ενσωματωμένο controller από ό,τι φαίνεται. Προσωπικά έχω τρέξει το HD Sentinel και έχω παραπάνω ποστάρει τα αποτελέσματα. Σε σχετικά βίντεο στο ΥΤ που έχω δει, παρομοίως δεν έχω πετύχει κάποιο που να διαφοροποιείται από τις προσωπικές μου παρατηρήσεις. Πέραν των Intenso (που άλλωστε δεν είναι οι μόνοι που δεν έχουν ενσωματωμένο controller), γενικότερα: Στο εμπόριο υπάρχουν εξωτερικοί σκληροί (1) με ενσωματωμένο controller, και (2) άλλοι χωρίς. Ο καθένας επιλέγει όποιον θέλει αρκεί να μην αναπαράγει μετά την διαστρέβλωση πως δεν βρίσκει κανείς κι από τις δυο κατηγορίες. Συνήθως ενσωματωμένους controller σε εξωτερικούς σκληρούς έχουν μάρκες που είναι και κατασκευαστές πχ WD, Seagate, Toshiba κλπ. Συνήθως χωρίς ενσωματωμένους controller, έρχονται οι εξωτερικοί σκληροί από μάρκες που δεν είναι και κατασκευαστές πχ Intenso, Freecom κλπ. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, KoreanW είπε Ο καθένας επιλέγει όποιον θέλει αρκεί να μην αναπαράγει μετά την διαστρέβλωση πως δεν βρίσκει κανείς κι από τις δυο κατηγορίες. Πες ποιο σχολιο εννοεις, να διαγραφει. Πού υπάρχει διαστρεβλωση; (Δεν βγαζω ακρη με την προταση βασικα, ποιος και πού ειπε οτι δεν υπαρχουν "με και χωρις" οπως τα λες ; ).
KoreanW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) On 07/02/2021 at 22:12, matrixxx said: Πες ποιο σχολιο εννοεις να διαγραφει. Πού υπάρχει διαστρεβλωση; (Δεν βγαζω ακρη με την προταση βασικα). Χμ. Γιατί το κάνεις; Χαλαρά. Και επιμένω φιλικά. Δε ζητάω κάποιο σχόλιο να διαγραφεί, δεν βλέπω κάπως να το έχω ζητήσει. Διαστρέβλωση στα λεγόμενά μου δε δέχομαι. Έχουν υπάρξει σχόλια που έχω υπόψη και τα οποία έχουν αναφερθεί με στρεβλό τρόπο στην εικόνα της αγοράς ότι δήθεν όλοι οι εξωτερικοί σκληροί έχουν πλέον ενσωματωμένο controller και τάχα δε βρίσκει κάποιος πουθενά εξωτερικό σκληρό με σύνδεση SATA. Λάθος λοιπόν και αφού θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί καλό είναι την επόμενη φορά που θα γραφτεί κάτι ανάλογο, πλέον να το σχολιάζουμε από κάτω. Ναι επομένως μια χαρά εξακολουθούν να υπάρχουν και εξωτερικοί σκληροί με SATA και τους επιλέγει όποιος ενδιαφέρεται. Ο καταναλωτής έχει επιλογές, ασχέτως αν κάποιες εταιρείες παίζουν τα παιχνίδια τους. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από KoreanW
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Γιατι κανω τι; Το οτι ζηταω να εξηγησεις τα περι διαστρεβλωσης που εγραψες; Διαστρεβλωνεις μιλωντας για διαστρεβλωση μεσα σε ενα θεμα, στο οποιο δεν βλεπω να υπαρχει. Εσυ την εβαλες την λεξη στην κουβεντα και καλο ειναι να μην το κανεις οταν δεν υπαρχει. "καλό είναι την επόμενη φορά που θα γραφτεί κάτι ανάλογο, πλέον να το σχολιάζουμε από κάτω." Οταν και αν το δεις καπου να το σχολιασεις, αυτο θελουμε εδω, συμμετοχη. Μη διαστρεβλωτικη μαλιστα. Οχι σε ασχετα θεματα, αλλα απο κατω, οπως ακριβως το ειπες. 1
KoreanW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν συνεχίζω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από KoreanW
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Παω σε αλλο τοπικ με λιγοτερες διαστρεβλωσεις 😛 😎 1
Mr_Terror Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Ο intenso με την παλια μπλε-μαυρη συσκευασια δεν εχει ενσωματωμενο controller.Τωρα αν με την νεα κιτρινη συσκευασια βαλανε ενσωματομενο controller δεν το ξερω. Ο toshiba που βγαλανε στα 20 ευρω τον Οκτωβριο αυτος εχει πανω στον δισκο τον controller.
emmanuel5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Όπως φαίνεται, η προσφορά στα 50 Ευρώ ίσχυε για το σαββατοκύριακο. Η τιμή του δίσκου είναι πλέον 60 Ευρώ στον Κωτσόβολο και 55 στα Media Markt.
KoreanW Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Mr_Terror said: Ο intenso με την παλια μπλε-μαυρη συσκευασια δεν εχει ενσωματωμενο controller.Τωρα αν με την νεα κιτρινη συσκευασια βαλανε ενσωματομενο controller δεν το ξερω. Ο toshiba που βγαλανε στα 20 ευρω τον Οκτωβριο αυτος εχει πανω στον δισκο τον controller. Δεν έχει λέμε ενσωματωμενο ούτε η καινούρια συσκευασία. Είναι κάτι που μπορώ να το επιβεβαιώσω από προσωπική αγορά. Από πού προέκυψε η αμφιβολία που επαναλαμβάνεται στο τόπικ, δεν ξέρω πια... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από KoreanW
k_dinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οποιος δεν πρόλαβε, υπάρχει και ο intenso με 55€. Δεν κερδίζει τόσο σε τιμή, αλλά έχει θήκη μεταφοράς δώρο https://www.public.gr/product/eks-skliros-diskos-intenso-6023580-2tb-25-usb-30-and-thiki-intenso-mayro/prod9995846pp/ Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από k_dinos 1
Fotia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν κανω λαθος ,στην φωτο μοιαζει με δισκο απο την περσινη συσκευασια ,που δεν υπαρχουν αμφιβολιες για τον controller
KoreanW Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 3 hours ago, Fotia said: Αν δεν κανω λαθος ,στην φωτο μοιαζει με δισκο απο την περσινη συσκευασια ,που δεν υπαρχουν αμφιβολιες για τον controller όσο υπαρχουν αμφιβολιες για τον controller στο δισκο απο την παλιά συσκευασια, άλλο τόσο υπαρχουν αμφιβολιες για τον controller στο δισκο απο την τωρινή συσκευασια
Fotia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο παραπανω στα 55 ευρω , ειναι αλλος δισκος ,οχι του θεματος . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Fotia
stark Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λίγο αργά τώρα, αλλά να πω ότι πριν 2 χρόνια περίπου είχα πάρει τον 2TB (με την παλιά συσκευασία) και διαπίστωσα ότι ο δίσκος μετά από λίγη ώρα μπαίνει σε ένα ιδιότυπο sleep / energy saver mode (μάλλον για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κλπ). Αυτό μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργεί θέματα. Π.χ σε μένα που τον έχω σαν smb network source στο Kodi, οι ταινίες και σειρές που δεν είχαν ακόμα προλάβει να cache-αριστούν σταματούσαν. Κατέληξα να σετάρω cron job για να τον κρατήσω ζωντανό... με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη φθορά του. Σχετική αναφορά (που βρήκα μετά την αγορά) Δε γνωρίζω βέβαια αν έχουν και οι νέες εκδόσεις (και γενικά όλες οι εκδόσεις) τον ίδιο σκληρό μέσα και το ίδιο θέμα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από stark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα