Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Μην αναφερεις afterburner απλα ολα τα υπολοιπα δηλαδη μαυρη οθονη κλπ.

οκ

μέσω email? γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, petran252 είπε

οκ

μέσω email? γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα.

Μεταφραση Google η πες σε κανεναν αλλον να στο κανει.

Δημοσ.

Ειχα το θεμα σε 390χ μετα απο 4 χρονια εσκασαν τα vrm και δουλευε μονο σε χαμηλα ρολογια και σε desktop

Μια αλλη περιπτωση ειναι το τροφοδοτικο να τα εχει παιξει και να μη μπορει να σηκωσει τη καρτα στα στοκ ρολογια,καλυτερα δοκιμασε τη πρωτα σε αλλο συστημα να εισαι σιγουρος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ougxar είπε

Ειχα το θεμα σε 390χ μετα απο 4 χρονια εσκασαν τα vrm και δουλευε μονο σε χαμηλα ρολογια και σε desktop

Μια αλλη περιπτωση ειναι το τροφοδοτικο να τα εχει παιξει και να μη μπορει να σηκωσει τη καρτα στα στοκ ρολογια,καλυτερα δοκιμασε τη πρωτα σε αλλο συστημα να εισαι σιγουρος

θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια οντως πρεπει να βεβαιωθουμε   αν και τα εργαλια ειναι καινουργια ...

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα, δοκιμαζεις την καρτα σε καποιο αλλο μηχανημα. Αν σε αλλο μηχανημα δουλευει κανονικα, το ξανασυζηταμε.

Επισης δεν ειναι λυση το γεγονος οτι παιζει κανονικα αν ριξεις 40% τα ρολογια της. Πληρωσες 2080 για να παιζεις με 2060;

• Like 2
Δημοσ.

Το 40% που λες το βρήκες μετά απο δοκιμές η απλά κατέβασες τα ρολόγια και είδες οτι εκεί παίζουν;

οι κάρτες που είναι εργοστασιακά overclocked(εφόσον μιλάμε για custom design) μπορεί μετά απο καιρό να μην μπορούν να αποδώσουν τα ρολόγια που σου γράφει στο κουτί λόγω γήρανσης των εξαρτημάτων (βέβαια αυτό παίζεται και απο την χρήση της και τι θερμοκρασίες σηκώνει και παραμένει καθ όλη τη διάρκεια που παίζεις παιχνίδι πχ)

έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις τα ρολόγια στα επίσημα εργοστασιακά που δίνει η nvidia και πάλι δεν παίζει σωστά η κάρτα;

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, petran252 είπε

το σύστημα μου :

i9-9900k

z390 e gaming

rtx 2080 super  

m2 1 tera   ,  ssd samsung  1 tera 

υδρόψυξη corsair  115i

ram 32gb .

οθόνη asus 2k   165hrz.

Το σύστημα δουλεύει μια χαρά όταν όμως πάω να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι εμφανίζεται το πρόβλημα. Μαύρη οθόνη και τα σχετικά. Αφού την έψαξα λίγο και εννοείτε οτι έχω κανει όλα τα βήματα απεγκατάσταση , εγκατάσταση καινουργιων drivers και όλα τα σχετικά, κατέβασα το  msi afterburner και κατεβασα κατα 40% το core clocks και μόνο τοτε παίζει απροβλημάτιστα. Κάθε φορά κάνω το ίδιο πράμα για να παίξω κάποιο παιχνίδι.  Δεν έχω κανένα θέμα με θερμοκρασίες ακόμα και  μετα απο πολύωρο gaming .  εννοείτε έχω κάνει 2,3 φορές format.

Για ποιό λόγο το κάνει αυτό??? Υπάρχει σωτηρία? Θέλω να πουλήσω την κάρτα αλλα φοβάμαι οτι ο επόμενος μπορεί να έχει θέμα. Παρακαλώ βοήθεια!!!

Όταν πας να παίξεις παιχνίδι τα ρολόγια και οι μνήμες ανεβαίνουν και ζορίζονται,

κλασικά η κάρτα τα έφτυσε ,το μόνο που μπορείς να κάνεις όχι εσύ αλλά σε service είναι ένα ψήσιμο και μετά όσο αντέξει.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, makis269 είπε

Όταν πας να παίξεις παιχνίδι τα ρολόγια και οι μνήμες ανεβαίνουν και ζορίζονται,

κλασικά η κάρτα τα έφτυσε ,το μόνο που μπορείς να κάνεις όχι εσύ αλλά σε service είναι ένα ψήσιμο και μετά όσο αντέξει.

Αφου εχει εγγυηση γιατι να μπλεξει με ψησιματα κλπ;

Δημοσ.

Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς και ανέφερε τους το πρόβλημα. Τίποτα περαπανω τίποτα λιγότερο...  Τους λες: Βάζω παιχνίδι κ μαύρη οθόνη. Δοκίμασα φορμάτ, δοκίμασα drivers, τίποτα... Λογικά θα σου ζητήσουν να την δουν και λογικά εφόσον έχει πρόβλημα θα σου δώσουν καινούρια..  ΑΝ υπάρξει επιπλοκή τα συζητάμε ξανά. Μην αγχώνεσαι.. 

Αρκεί να είναι σοβαρό το κατάστημα κ όχι μπαγλαμαδες...

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αφου εχει εγγυηση γιατι να μπλεξει με ψησιματα κλπ;

Δεν το πρόσεξα ότι έχει εγγύηση ,εννοητε πίσω στο μαγαζί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Το 40% που λες το βρήκες μετά απο δοκιμές η απλά κατέβασες τα ρολόγια και είδες οτι εκεί παίζουν;

οι κάρτες που είναι εργοστασιακά overclocked(εφόσον μιλάμε για custom design) μπορεί μετά απο καιρό να μην μπορούν να αποδώσουν τα ρολόγια που σου γράφει στο κουτί λόγω γήρανσης των εξαρτημάτων (βέβαια αυτό παίζεται και απο την χρήση της και τι θερμοκρασίες σηκώνει και παραμένει καθ όλη τη διάρκεια που παίζεις παιχνίδι πχ)

έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις τα ρολόγια που δίνει η nvidia και πάλι δεν παίζει σωστά η κάρτα;

το είχα δει σε ένα αγγλικο φορουμ  και όντως απο 40 και κάτω  με πετούσε  στα 40 έπαιζε κανονικά. 

στα επίσημα εργοστασιακά που λες το 1650MHz δηλαδή  ισως να ισοσταθμίζεται με  το 40%  . γιατι στο afterburner στα ρολογια είναι λιγο πάνω απο τα 1500mhz...

3 ώρες πριν, makis269 είπε

Πως γίνεται να τα φτύσει η κάρτα όταν τα παίζει όλα στο ultra?

3 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς και ανέφερε τους το πρόβλημα. Τίποτα περαπανω τίποτα λιγότερο...  Τους λες: Βάζω παιχνίδι κ μαύρη οθόνη. Δοκίμασα φορμάτ, δοκίμασα drivers, τίποτα... Λογικά θα σου ζητήσουν να την δουν και λογικά εφόσον έχει πρόβλημα θα σου δώσουν καινούρια..  ΑΝ υπάρξει επιπλοκή τα συζητάμε ξανά. Μην αγχώνεσαι.. 

Αρκεί να είναι σοβαρό το κατάστημα κ όχι μπαγλαμαδες...

προς το παρον έστειλα ενα μνμ στη gainward το μεσιμερι  καμια απάντηση μεχρι τώρα.  απο foxstore εγινε η αγορά. Δευτερα μπορει να τους παρω να δω τι θα μου πουν κι αυτοι. Αν και πρέπει να δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο μηχάνημα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, petran252 είπε

Δευτερα μπορει να τους παρω να δω τι θα μου πουν κι αυτοι. Αν και πρέπει να δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο μηχάνημα.

Όχι "μπορεί".. ΝΑ τους πάρεις.. εκείνοι είναι υπεύθυνοι να σου παρέχουν σέρβις.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Όχι "μπορεί".. ΝΑ τους πάρεις.. εκείνοι είναι υπεύθυνοι να σου παρέχουν σέρβις.. 

γεια σου τσάκαλε!!!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, petran252 είπε

το είχα δει σε ένα αγγλικο φορουμ  και όντως απο 40 και κάτω  με πετούσε  στα 40 έπαιζε κανονικά. 

στα επίσημα εργοστασιακά που λες το 1650MHz δηλαδή  ισως να ισοσταθμίζεται με  το 40%  . γιατι στο afterburner στα ρολογια είναι λιγο πάνω απο τα 1500mhz...

Πως γίνεται να τα φτύσει η κάρτα όταν τα παίζει όλα στο ultra?

προς το παρον έστειλα ενα μνμ στη gainward το μεσιμερι  καμια απάντηση μεχρι τώρα.  απο foxstore εγινε η αγορά. Δευτερα μπορει να τους παρω να δω τι θα μου πουν κι αυτοι. Αν και πρέπει να δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο μηχάνημα.

αν η καρτα βγαινει με 1650 τότε το 50% ειναι 825ΜΗz άρα εσυ με 40% έχεις λίγο παραπάνω απο αυτά τα νούμερα. Συνεπώς δουλεύεις την κάρτα στο μισό.

Δεν τα έχει φτύσει η κάρτα αλλά κάποιο απο τα τσιπάκια η το κύκλωμα τροφοδοσίας και στα ιδια βατ δε μπορεί να κρατήσει τα συγκεκριμένα ρολόγια που της όρισε ο κατασκευαστής. όπως έγραψα και πριν δεν ειναι απίθανο ΑΛΛΑ δεν είναι και κάτι που το συναντας καθημερινά πχ. Πιθανότητες για να γίνει υπάρχουν.

Κρατάω μια πισινή μέχρι να την δοκιμάσεις σε άλλο σύστημα με επαρκές τροφοδοτικό ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ το δικό σου δεν μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ισχύ πλεον στην κάρτα (είναι αυτό που λεγαμε πριν περι γηρανσης αλλα και αστοχίας εξαρτημάτων)

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...