akakios1973 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΣAΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ 2 ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔANEIO ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΛΟΓΩ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.ΣΤΙΣ16 ΜΕΡΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΣΗΣΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ COVID19. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ govΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΩΤΗ ΜΟΥ(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΩΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!.ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
christakos07 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δε νομίζω ότι το κράτος δείχνει κάποιο ενδιαφέρον, για το εάν νόσησες ή όχι. Η πληρωμή έπρεπε να έχει γίνει. Το γνώριζες εξ αρχής. Φυσικά, δε συζητάμε το ηθικό του ζητήματος.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δε νομίζω ότι το κράτος δείχνει κάποιο ενδιαφέρον, για το εάν νόσησες ή όχι. Η πληρωμή έπρεπε να έχει γίνει. Το γνώριζες εξ αρχής. Φυσικά, δε συζητάμε το ηθικό του ζητήματος. Μα, online δεν μπορούσε να το κάνει ?
christakos07 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μα, online δεν μπορούσε να το κάνει ? Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας.
SgDt Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Καλημέρα σας! εγινε και σε μένα διακοπή της συνεισφοράς του δημοσίου του προγράμματος «Γέφυρα» με την αιτιολογία της ληξιπροθεσμιας ενώ όλες οι δόσεις έχουν πληρωθει με βάση τις οδηγίες που έχω λάβει. εχω στείλει 3ερωτηματα και έχω λάβει απάντηση μόνο σε ένα και η οποία έλεγε ότι το ερώτημά μου έχει διαβιβαστεί στο αναντίστοιχο τμήμα. επικοινωνησα και με την τράπεζα και δεν ήξερε κανένας να μου πει τι έχει συμβεί. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα