Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Είμαι φοιτήτρια, κανω εργασιες, και μέσα σ αυτές, είναι και η πτυχιακή μου. Δυστυχώς πριν 1 μήνα μου χάλασε το λαπτοπ. Είχα dell, το αγόρασα το 2016. Η βλάβη ειναι στην μητρική και ήδη 2 τεχνικοί μου είπαν πως δεν διορθώνεται, και ούτε αξίζει να διορθωθεί. Σπουδάζω ακόμα, και χρειάζομαι λαπτοπ. Δεν θα ήθελα να ξανα πάρω dell. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καποιο; Θα το ήθελα για δουλειές γραφείου, ταινίες, σερφάρισμα. Βρήκα ένα hp 15s eq0020nv Ryzen 5. Ειναι αξιόπιστο; Το εχει παρει κάποιος; Θα αναμένω απαντηση σας.🌸

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Niki96 είπε

Ειναι αξιόπιστο;

Δεν το εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ , αρα δεν μπορω να απαντησω στην ερωτηση σου , αλλα καταλαβαινω οτι σε καιει το θεμα να μην βγαλει βλαβη το μηχανημα που θα παρεις. Ολες οι "μεγαλες" μαρκες ειναι αξιοπιστες. Ολες κανουν ενα σχετικο ποιοτικο ελεγχο στα μηχανηματα τους. Το οτι μπορει να παρουσιαστουν καποια με αστοχια υλικου ή μικροπροβληματα ειναι αναμενομενο και για αυτο υπαρχουν οι εγγυησεις.
Απο την αλλη , η Dell ειναι γνωστη για το after sales support της που λιγες εταιριες στον χωρο την φτανουν. Σε φαση να ερχεται τεχνικος σπιτι σου και να σου φτιαχνει το φορητο (εφοσον ειναι εφικτο) επιτοπου. Πολυ ποιοτικα μηχανηματα και απιστευτο support.

Ρωτα εδω , για να παρεις συγκεκριμενες απαντησεις αναλογως το μπατζετ σου.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Dell, από της χειρότερες εταιρείες! Σε δύο λάπτοπ μου έχουν παρουσιάσει πρόβλημα με τη μητρική. Καί αυτό που προμοταρουν ως τεχνική υποστήριξη στο σπίτι σου είναι απατεωνια. Εχεις τεχνική υποστήριξη τους πρώτους 6 μηνες αγοράς του λάπτοπ και στη συνέχεια πρέπει να πληρώνεις ετήσια συνδρομή προκειμένου να συνεχίσεις να έχεις. Επίσης δεν συνεργάζονται με ιδιώτες παρά μόνο με εταιρείες. Ότι πιο κουλό έχω ακούσει!!

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο λάπτοπ αλλά κι εγώ της hp έχω με ryzen. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Gianniskat94 είπε

Dell, από της χειρότερες εταιρείες! Σε δύο λάπτοπ μου έχουν παρουσιάσει πρόβλημα με τη μητρική. Καί αυτό που προμοταρουν ως τεχνική υποστήριξη στο σπίτι σου είναι απατεωνια. Εχεις τεχνική υποστήριξη τους πρώτους 6 μηνες αγοράς του λάπτοπ και στη συνέχεια πρέπει να πληρώνεις ετήσια συνδρομή προκειμένου να συνεχίσεις να έχεις. Επίσης δεν συνεργάζονται με ιδιώτες παρά μόνο με εταιρείες. Ότι πιο κουλό έχω ακούσει!!

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο λάπτοπ αλλά κι εγώ της hp έχω με ryzen. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Δεν ξερω αν αλλαξε κατι τελευταια , αλλα η dell στο support δεν πιανεται. Εχω παραδειγματα δικα μου και γνωστου μου , που αγοραζαμε dell απο αμερικη μεταχειρισμενα , μεσα στην εγγυηση ακομα και ερχοταν ο τεχνικος στον χωρο μας και μας το εφτιαχνε ή αλλαζε ανταλλακτικο , αναλογως την βλαβη , χωρις να ρωταει τιποτα η εταιρια , απο που ειναι αγορασμενο , γιατι ειναι χτυπημενο , γιατι δισκος και μνημες δεν ειναι οι δικες του ;) κλπ... 
latitude,precision, vostro  εχουν παγκοσμια εγγυηση , και ισχυουν τα παραπανω. Κατι xps , inspiron , alien , πρεπει να πληρωσεις premium support. Τωρα αν αλλαξε κατι στην πολιτικη τους , τελευταια , δεν το γνωριζω ή αν σου ειπανε τιποτα μικρομαγαζα μαλακιες για να μην ασχοληθουν...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/2/2021 στις 11:38 ΠΜ, Niki96 είπε

Καλημέρα σε όλους. Είμαι φοιτήτρια, κανω εργασιες, και μέσα σ αυτές, είναι και η πτυχιακή μου. Δυστυχώς πριν 1 μήνα μου χάλασε το λαπτοπ. Είχα dell, το αγόρασα το 2016. Η βλάβη ειναι στην μητρική και ήδη 2 τεχνικοί μου είπαν πως δεν διορθώνεται, και ούτε αξίζει να διορθωθεί. Σπουδάζω ακόμα, και χρειάζομαι λαπτοπ. Δεν θα ήθελα να ξανα πάρω dell. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καποιο; Θα το ήθελα για δουλειές γραφείου, ταινίες, σερφάρισμα. Βρήκα ένα hp 15s eq0020nv Ryzen 5. Ειναι αξιόπιστο; Το εχει παρει κάποιος; Θα αναμένω απαντηση σας.🌸

Αν θες καλό λάπτοπ πάρε αυτό εδώ και θα με θυμηθείς ..

https://www.skroutz.gr/s/26755728/HP-15s-eq0020nv-Ryzen-5-3450U-8GB-256GB-FHD-W10-S.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

• Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Θα σε θυμηθει αν το κανει -> οταν θα το μετανιωνει! 🤣

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μα καλα, 600 ευρα για ....Ryzen 5-3450U?
600 ευρα για ....Ryzen 5-3450U?? 😝

Μέχρι και ο φίλος ο ζάχαρης το προτείνει !!

Δημοσ.

Μην κανουμε debete, για προφανη: αντικειμενικα 600 ευρα, για σειρα...3, ειναι (epic) FAIL!
(και αυτο δεν αλλαζει = εχει βαλει ο...Θεος την υπογραφη του -που ελεγε ο Θεοδωρας!) 😁

Αυτα σημερα ειναι χρηματα, αν θες AMD για 4500u, οχι για τα ξεστοκαρισματα της! Τελος.
https://www.notebookcheck.net/AMD-Ryzen-5-4500U-Laptop-Processor-Benchmarks-and-Specs.449978.0.html
🙂

κι επειδη μια εικονα ειναι και 1000 λεξεις αμα λαχει παρε 2:
10-p.webp
22-p.webp

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είμαι στο ψάξιμο μετά από 10χρόνια+ που ασχολήθηκα με το desktop μου και αυτά τα charts μου λύνουν τα χέρια... να'σαι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...