JDimi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα, Έχω το παρακάτω laptop αγορασμένο τον Δεκέμβριο από το Amazon Αμερικής, https://www.amazon.com/gp/aw/d/B086226DDB?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title Σημερα το πρωί δεν ανάβει καν, με καλύπτει η ελληνική lenovo στην εγγυηση η θα πρέπει να το στείλω πίσω στην Amazon μέσω της δικής της εγγύησης; ΥΓ έκανα reset μήπως λειτουργήσει αλλά τίποτα Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 ακριβώς το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το συγκεκριμενο μοντελο τι εκανες τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Στις 6/2/2021 στις 11:33 ΠΜ, JDimi είπε Καλημέρα, Έχω το παρακάτω laptop αγορασμένο τον Δεκέμβριο από το Amazon Αμερικής, https://www.amazon.com/gp/aw/d/B086226DDB?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title Σημερα το πρωί δεν ανάβει καν, με καλύπτει η ελληνική lenovo στην εγγυηση η θα πρέπει να το στείλω πίσω στην Amazon μέσω της δικής της εγγύησης; ΥΓ έκανα reset μήπως λειτουργήσει αλλά τίποτα Ευχαριστω Νομίζω όπως και στα κινητά που παίρνουμε από Amazon έτσι και στα λάπτοπ ισχύει η εγγύηση της Amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Στις 29/7/2021 στις 6:41 ΜΜ, aks είπε ακριβώς το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το συγκεκριμενο μοντελο τι εκανες τελικα? Επιστροφή στους 2.5 περίπου μήνες και πλήρες refund. Πήρα επίσης πισω τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του λαπτοπ αφου την απόδειξη από την μεταφορική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 λογικά σε καλύπτει η lenovo στην Ελλάδα, αρκεί να υπάρχει το πιστοποιητικό αγοράς, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, Kthulhou είπε λογικά σε καλύπτει η lenovo στην Ελλάδα, αρκεί να υπάρχει το πιστοποιητικό αγοράς, Δυστυχώς δεν καλύπτει η Lenovo Hellas προϊόντα αγορασμένα από Αμερική. Είχα ρωτήσει όταν είχε χαλάσει το δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 εγώ νομίζω πως καλύπτει, έχει επίσημο service και στην Ελλάδα, ας πάρει τηλ στη Lenovo κ ας μάθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, Kthulhou είπε εγώ νομίζω πως καλύπτει, έχει επίσημο service και στην Ελλάδα, ας πάρει τηλ στη Lenovo κ ας μάθει. Αφού λέει πήρε και δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα