Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ένα Bipper πετρέλαιο τετραετίας, το οποίο έχει 150k klm με τα σέρβις του κλπ (είναι με leasing, οπότε όλα γίνονται στην ώρα τους).

Σε μία φάση, μετά από μικρή διαδρομή μου έβγαλε καπνούς από το καπό για κανά δεκάλεπτο, μόλις πάρκαρα. Ανοίγω και βλέπω ότι βγαίνουν από την μηχανή, θερμοκρασία δεν είχε ανεβάσει, παίρνω την οδική, έρχεται, τσεκάρει, μου λέει «όλα κομπλέ, υγρά, παραφλού, έχει τα πάντα όλα. Μάλλον ήταν ατμοί από την διαφορά θερμοκρασίας». Όντως, ήταν πρωί από τις μέρες που έκανε κρύο, οπότε αυτό θεώρησα κι εγώ.

Σήμερα με 15 βαθμούς έξω μου το ξανάκανε, πριν λίγο. Η κάπνα δεν μυρίζει περίεργα, δεν μυρίζει σα να έχει καεί κάτι, σαν μηχανή αυτοκινήτου μυρίζει τελοσπάντων.

Πριν το πάω σε συνεργείο και μου πουν ότι δεν έχει κάτι, έχει καμιά ιδέα κανείς για να τους κατευθύνω;

Δημοσ.

ειναι με leasing. ενημερωσε την εταιρεια που το εχει. μην πας πουθενα. θα βρεις τον μπελα σου. κανε οτι σου λεει ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου. 

εχω 24 χρονια που οδηγω αυτοκινητα με leasing. παντα κανω οτι μου λεει η εταιρεια του αυτοκινητου. δεν παιρνω ποτε πρωτοβουλια. και χαμενος δεν εχω βγει μεχρι τωρα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...