Προς το περιεχόμενο

Περί NAS ο λόγος...

varg88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα NAS και είμαι ανάμεσα στους εξής δύο:

Synology DS118

QNAP TS230

Κάπου εδώ είναι και το budget μου και γι'αυτό έχω καταλήξει σε αυτούς. Δεν μπορώ να επιλέξω όμως γιατί για τον έναν (synology) βλέπω πως το λειτουργικό του είναι πιο αξιόπιστο ενώ ο qnap μου φαίνεται πιο δυνατός (2bays και 2gb ram). Ποιο να διαλεξω;;  Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; 

Ο σκοπός που θέλω έναν NAS είναι κυρίως για να σηκώσω έναν Apache server και για backup αρχείων .. τώρα αν είναι καλός και για αναπαραγωγή ταινιών 4κ δε θα με χαλούσε αλλά δεν είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

51 λεπτά πριν, varg88 είπε

Καλημέρα σας.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα NAS και είμαι ανάμεσα στους εξής δύο:

Synology DS118

QNAP TS230

Κάπου εδώ είναι και το budget μου και γι'αυτό έχω καταλήξει σε αυτούς. Δεν μπορώ να επιλέξω όμως γιατί για τον έναν (synology) βλέπω πως το λειτουργικό του είναι πιο αξιόπιστο ενώ ο qnap μου φαίνεται πιο δυνατός (2bays και 2gb ram). Ποιο να διαλεξω;;  Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; 

Ο σκοπός που θέλω έναν NAS είναι κυρίως για να σηκώσω έναν Apache server και για backup αρχείων .. τώρα αν είναι καλός και για αναπαραγωγή ταινιών 4κ δε θα με χαλούσε αλλά δεν είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :-)

Ο QNAP είναι αξιόπιστος και γρήγορος και όσα υπόσχεται τα κάνει , τον QNAP TS230 τον έχω αλλά δεν του έχω φορτώσει APACHE app.

O synology υπερτερεί στην ποικιλία των εφαρμογών. Στα budget nas το hardware (για την απόδοση) είναι νο1 παράγοντας.

• Thanks 1

51 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Ο QNAP είναι αξιόπιστος και γρήγορος και όσα υπόσχεται τα κάνει , τον QNAP TS230 τον έχω αλλά δεν του έχω φορτώσει APACHE app.

O synology υπερτερεί στην ποικιλία των εφαρμογών. Στα budget nas το hardware (για την απόδοση) είναι νο1 παράγοντας.

Λες πως δεν του έχεις φορτώσει... Αλλά μπορεί να φορτωθεί.. έτσι; 

5 λεπτά πριν, varg88 είπε

Λες πως δεν του έχεις φορτώσει... Αλλά μπορεί να φορτωθεί.. έτσι; 

ρώτα εδώ γιατί εγώ τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να το δοκιμάσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...