Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στα χερια μου ενα τετοιο λαπτοπακι φιλου, μπας και το κανω να παρει λιγο τα ποδια του. 

Inspiron 1545 Service Tag: CW893K1 Express Service Code: 28070167105

https://www.dell.com/support/home/el-gr/product-support/servicetag/0-dzF1aG0rTGl6NzN6c0hMSHR6a2hIZz090/overview

Πηρα εναν 240αρη Patriot Burst Elite να του βαλω.

Τον εκανα clone, τον βαζω επανω , δεν τον αναγνωριζει το bios.

Ξηλωνω απο ενα αλλο pc εναν Kingston 120αρη SSD sdnow 300, ουτε αυτον τον αναγνωριζει. Μια φορα μονο τον διαβασε απο τις 10.

Νεοτερη εκδοση bios δεν υπαρχει.

Εχετε καποια ιδεα τι μπορεί να παίζει?

Δημοσ.

Πιθανότατα δεν κάνει καλή επαφή. Δεν είναι καλά στερεωμένο; Μήπως θέλει να του βάλεις από τη μια μεριά κανένα αυτοκόλλητο πλαστικό για να αυξηθεί το πάχος και να ακινητοποιηθεί μέσα στο "κουτί" του;

• Like 1
Δημοσ.

Το σκεφτομουν, αλλα δεν νομιζω. Τον εβαλα χωρις το συρταρι του. Χυμα. Τον καρφωσα με το χερι στην φυσα του Sata και μετα εψαχνα να τον βγαλω με το τσιμπηδακι για τα φρυδια της γυναικας :D

Δεν επαιξε.

3 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε

Πιθανότατα δεν κάνει καλή επαφή. Δεν είναι καλά στερεωμένο; Μήπως θέλει να του βάλεις από τη μια μεριά κανένα αυτοκόλλητο πλαστικό για να αυξηθεί το πάχος και να ακινητοποιηθεί μέσα στο "κουτί" του;

ΔΙκιο ειχες! ηταν η πρωτη μου σκεψη, και το παιδευα. Μετα απο το post σου βρηκα και ενα thread που ελεγε το ιδιο.

Του εχωσα ενα χαρτονι και μονωτικη ταινια, και επαιξε.

Ποιος εχει εναν αποστατη να μου δωσει??

Δημοσ.

Εχω κανει clone με το macrium reflect. Πολλες φορες το εχω χρησιμοποιησει.

Για καποιον ανεξηγητο λογο στο boot απο τον ssd παντα την πρωτη φορα χτυπαει error. Με F1 συνεχιζει κανονικα.

Εντωμεταξυ στο bios δεν υπαρχει αλλο device για Boot.

1612630991053.jpg

Δημοσ.

Και τελικα εφταιγε και το macrium reflect. Κατι δεν επαιρνε καλα στο clone Και δεν μπουταριζε με την πρωτη. Με το Aommei Backkeeper εγινε το clone αψογα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...