Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα... επειδή άλλαξα μπαταρια στο κινητό και δεν θέλω πάλι να πάθει τα ίδια και να μην κρατάει επέλεξα την αργη φορτιση? Εγώ συνήθως το αφήνω ολο το βράδυ να φορτίσει.....αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν η αργη φορτιση βοηθάει η είναι το ίδιο

Επεξ/σία από giannakis95
Δημοσ.

Παίζουν πολλά ρόλο στην υγεία της μπαταρίας, πχ αν την αφήνεις συνέχεια να πέφτει χαμηλά , την ώρα που φορτίζει να παίζεις τίποτα παιχνίδια , σίγουρα και η γρήγορη φόρτιση της ανεβάζει θερμοκρασία που είναι αρνητικός παράγοντας, επίσης εγώ δεν έχω αφήσει ποτέ όλο το βράδυ στην φόρτιση το τηλέφωνο πριν κοιμηθώ φορτίζω και το βγάζω. Δύο με τρία χρόνια που κρατάω τα τηλέφωνα μου ποτέ δεν έχω αλλάξει μπαταρία την βγάζουν μια χαρά.

Δημοσ.

Προσωπικα απο τα οσα έχω διαβασει εχω καταλάβει ότι δεν έχει καμία σημασία αν θα το αφήνεις όλο το βράδυ να φορτίζει.. Δεν το βλάπτεις. Όταν φορτίσει πλήρως απλά σταματάει η φόρτιση. Στην αργή φόρτιση θα συμφωνήσω επειδή στρεσάρει παραπάνω τη μπαταρία η γρήγορη φόρτιση.  Η γρήγορη φόρτιση ζεσταίνει τη μπαταρία όπως θα έχεις παρατηρήσει κάτι που προφανώς δεν είναι και ότι καλύτερο γι αυτήν. Εγώ γενικά θα προτεινα λοιπόν να το έχεις σε αργή φόρτιση και όποτε χρειάζεσαι να το φορτίσεις πιο γρήγορα επειδή βιάζεσαι, το βάζεις στη γρήγορη και ξεμπερδευεις. Κατά τα άλλα κάνε τη χρήση που σε εξυπηρετεί. Το κινητό έχει μέσα ό,τι ελέγχους χρειάζεται για να προστατευτει οσο γίνεται. Απλά να αποφεύεις καταστάσεις που ζεσταίνουν πολύ το κινητό (όπως τα παιχνίδια κατά τη φόρτιση που αναφέρθηκε προηγουμένως)

Είναι δεδομένο ότι ανά 2 χρόνια (περίπου, ανάλογα τη χρήση) η μπαταρία θα θέλει αλλαγή γιατί πέφτει η χωρητικότητα και η τάση της, οπότε αρχίζει να κολλάει και το κινητο..

Δημοσ.

Αν φορτιζεις νυχτα δεν χρειαζεσαι γρηγορη φορτιση, αρα ασε αργη. Εγώ αυτο εφαρμοζω με το s9 παλιοτερα και τωρα με s9+, πεφτω για υπνο με 10-12% και αν ξυπνησω για καποιο λογο 4-5 που εχει φορτισει το βγαζω, αλλιως 7.30 με το ξυπνητηρι.

Δημοσ.

Από το 0 ως το 100 θέλει 2 ωρες και 12 λεπτά με τον επίσημο φορτιστή του στην αργή φόρτιση. Εκει το έχω μόνιμα. Την ωρα που φορτίζει δεν του κανω σχεδόν ποτέ χρήση εκτός αν πρέπει να μιλήσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...