Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Ερώτηση για προχωρημένους παίκτες. Έστω ότι έχουμε ένα Macintosh (PowerPC G3) με MacOS 8.6. Έστω ότι δίπλα του (αλλά όχι πολύ δίπλα του, μην κολλήσουμε και καμιά αρρώστια) έχουμε ένα PC (WinXP Pro SP1). Έστω ότι και τα δύο έχουν κάρτα δικτύου. Αν διασυνδέσουμε με ένα cross καλώδιο τα δύο συστήματα, υπάρχει δυνατότητα να "δούμε" από το Mac τα δεδομένα των δίσκων του PC; Ή το αντίστροφο; (αν και με ενδιαφέρει η πρώτη περίπτωση). Σημειωτέον ότι οι δίσκοι του PC είναι NTFS αλλά δεν υπάρχουν private folders. Thanks in advance!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Επαναφέρω το θέμα στην επιφάνεια μπας και θέλει κάποιος να απαντήσει. ΥΓ: Όποιος γνωρίζει την απάντηση και δεν απαντήσει, θα φάει μόνιμο ban.
LL_NEO Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Και λεγα γιατί δεν τους απείλει να του απαντήσουν....
netcrawler Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 http://www.macwindows.com/tutorial.html Δοκίμασε εδώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 @ LL_NEO: Πας γυρεύοντας μου φαίνεται... @ netcrawler: Ευχαριστώ, το'χω τσεκάρει ήδη αλλά αναφέρεται κυρίως σε Win9x - όχι σε WinXP. Και το λέω αυτό επειδή (α) τα WinXP (μέσα στην απέραντη σοφία της Microsoft) δεν διαθέτουν Apple Services (ενώ τα προηγούμενα Windows είχαν, έστω και κατ' επιλογή) και (β) τα WinXP τα έχω με NTFS και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Thanks πάντως.
RaNd Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Blepoun mia xara ta XP to mac! Prepei na anoikeis account me access gia to PC wtse na kanei Login! kai kalo 8a htna na einai sto idio Workgroup gia na mhn psaxnei to ena to allo! To PC logika 8a blepei to MAC san Samba xx.xx.xx ... Mono to TCP/IP 8a einai arketo oso afora protocols dokimase na deis to pc kai etsi \\onomaPC h IP\c$\
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Thanks RaNd, θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
hayzel Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Gia des auto : http://xamba.sourceforge.net/sambax/index.shtml a)Den kserw tpt apo mac, alla ipotithetai oti einai samba server gia MacOS. Opote an exeis xrhsimopoihsei se linux to samba tha sou einai eukolo na to xrhsimopoihseis. to oti to partition sou einai NTFS , den paizei kanena rolo. Auto einai sigouro... Oi dio ipologistes tha milane glwssa diktiou ( blepe CIFS/SMB network ) filika
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 hayzel, thanks! Θα το δω.
LL_NEO Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Είδες τελικά σκύλε. Οι απειλές πιάνουν τόπο...........
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Γουφ! Κουνάω την ουρά μου ευχαριστημένος. Πάω τώρα να το ρίξω έξω με Friskies Deluxe (και πατάτες και κοκακόλα) και να βρω καμιά σκύλα να κουτουπώσω.
Highlander Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δούλεψε τελικά; Εγώ σε ένα πελάτη έχω στήσει το PC MAC LAN και παίζουν εκτυπωτές, δίκτυα και όλα τα σχετικά. Μην με κάνεις ban...... σήμερα είδα το Topic....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Αχα, άλλος ένας τρέχει να σώσει το τομάρι του! Αν και εγκατέστησα το PCMac Lan, δεν το'χω δοκιμάσει ακόμα (ελλείψει χρόνου). Μάλλον αύριο το απόγευμα θα το τσεκάρω. Για πες καμιά ρύθμιση που χρειάζονται το PC και το Mac...
Highlander Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Τα κάνει όλα μόνο του. Κάνεις την εγκατάσταση και απλά σου ζητά επανεκκίνηση. Καταχωρεί μόνο του τα πρωτόκολλα και ότι άλλο χρειάζεται. Τη γλύτωσα;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 [...] Τη γλύτωσα;;; Σχεδόν... Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που πρέπει να γίνει στο Mac;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.