KoreanW Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 λάβετε υπόψη και τα ΜΜΜ πχ Πορτο Ράφτη δεν έχει λεωφορειακή γραμμή ΟΑΣΑ Λούτσα εχει λεωφορεία ΟΑΣΑ Ραφήνα μπορεί κάποια στιγμή να αποκτήσει και προαστιακό (ναι με τα σημερινα δεδομένα, γιατί αλλιώς φέξε μου και γλίστρησα...) 2
Jos3ph Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Βόρεια Πελλοπόνησος , από Ξυλόκαστρο για Μαρούσι 1 ώρα δρόμος ( ίσως το παρακάνει ο ξάδελφος που μένει εκεί ) , εγώ σαν Θεσσαλονικιός , θα πω , σαν την Χαλκιδική δεν έχει πουθενά. Όπου και αν πας , το internet άμα είναι adsl θα κλάψεις από την κακή ταχύτητα, οπότε ή θα βάλεις το starlink ή θα χρησιμοποιήσεις 4G mobile σύνδεση.
kostasbm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 επειδή εμένα Λούτσα στην Αγ Ιωάννου 5 χρόνια σε μαιζονετα μπορρω να πω ότι πέρασα πολύ καλα επειδή και 'γώ κάνω ταξίδια η Λούτσα έχει προβαση πολύ καλύτερη από Αττική οδό έχει 2 λωρίδες άνω κάτω Σπατα που παλιά ήταν πρόβλημα και προβαση στο αεροδρόμιο από πίσω ήτοι σε 10 Λέπτα από Λούτσα είσαι στο παρκινγκ αρκεί να βρεις το σπίτι που σε βολεύει.... 2
Klikas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Jos3ph είπε Βόρεια Πελλοπόνησος , από Ξυλόκαστρο για Μαρούσι 1 ώρα δρόμος ( ίσως το παρακάνει ο ξάδελφος που μένει εκεί ) , εγώ σαν Θεσσαλονικιός , θα πω , σαν την Χαλκιδική δεν έχει πουθενά. Όπου και αν πας , το internet άμα είναι adsl θα κλάψεις από την κακή ταχύτητα, οπότε ή θα βάλεις το starlink ή θα χρησιμοποιήσεις 4G mobile σύνδεση. Ξυλόκαστρο το θεωρούσα μακρυά...πώς το κάνει 1 ώρα; Εγώ νομίζω είναι γύρω στο μισάωρο απο Κόρινθο και μετά καμιά ώρα ακόμη θέλεις για Αθήνα...Αν και θα μ άρεσε γενικά Βόρεια Πελοπόννησος, διστάζω λόγω αποστάσεων - ακόμη και αν δε χρειάζεται να είμαι καθημερινά Αθήνα, κακά τα ψέματα όλες οι δουλειές είναι εκεί οπότε διστάζω να αποκεντρωθώ τελείως μήπως τα πράγματα στο μέλλον αλλάξουν. Προς το παρόν είμαι με 4G αλλά επαρχία που είναι το πατρικό μου, δεν είναι τρομερά αργό αλλά ούτε γρήγορο το ADSL, έχει τις ώρες του
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Αν δουλεύεις απομακρυσμένα τότε το να έχεις σταθερά καλό ίντερνετ είναι ένα απο τα πολύ βασικά θέματα που πρέπει να λύσεις πριν εγκατασταθείς κάπου. Κι αν έρχεσαι απο καμια χώρα που το κάθε κωλοχώρι έχει καλωδιακή με 100MBps θα εκπλαγείς δυσάρεστα στην Ελλάδα. Γενικά αν σε ενδιαφέρει το συχνό πηγαινε-έλα με την Αθήνα (τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα), να είσαι κάπου που σε ιδανικές συνθήκες θα κάνεις 30' με 45' το πολύ. Αν είσαι στη 1 ώρα με ιδανικές συνθήκες, σε πραγματικές θα είσαι 1.30. Και το να μπαίνεις στην πόλη μπορεί να σου τρώει όσο χρόνο θες να φτάσεις στα όρια της, μιας που έκανα συχνά μέσα στο 21 μια απόσταση 80χλμ 2-3 φορές την εβδομάδα, το βίωσα στο πετσί μου αρκετά καλά... 1
Klikas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 @ProponitisTouKanape αυτό το περί σύνδεσης με απασχολεί πράγματι. Προς το παρόν βολεύομαι με 4G. Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά οκ είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Δε μπορώ να πω οτι για την Ελλάδα υπάρχει ο πλούτος της πληροφορίας που υπάρχει για μέρη πχ στην Αγγλία στο internet οπότε οκ είναι και μια περιπέτεια Γενικά δίκιο έχεις πως θα πρέπει να δω και τις αποστάσεις σε πραγματικές συνθήκες. Απο επαρχίες, γι αυτό το λόγο κοιτούσα Χαλκίδα και Κόρινθο γιατί έχει και σύνδεση με προαστιακό και if all else fails, τουλάχιστον ξέρεις σε πόση ώρα θα μεταβείς κάπου με προαστιακό. Ανατολικά προάστια Αθήνας τώρα θα τα δω, σχεδιάζω να μείνω λίγο καιρό εκεί και βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα