Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα θέμα στο αυτοκίνητο το μου vw polo 6n1 96' ενώ όταν βάζω το κλειδί στην μίζα και το γυρναω στην πρώτη σκάλα δουλεύει το κοντέρ κανονικά και οι δείκτες όλα καλά, όταν τον γυρναω στην θέση 0 σβήνει το κοντέρ και χάνει την ώρα, έχω δοκιμάσει να αλλάξω κοντέρ και κάνει πάλι το ίδιο, ξέρετε μήπως τι μπορεί να συμβαίνει; 

Δημοσ.

Όχι δεν έχω κάνει επισκευή, σκεφτόμουν επειδή έχω έναν ίδιο ακριβώς μεταχειρισμένο μήπως τον κουμπονα πάνω να δω τι παίζει αν αλλάξει κάτι... 

Δημοσ.

σιγουρα ηλεκτρολογικο προβλημα. το αυτοκινητο το ειχες απο παλια η αγοραστηκε μεταχειρισμενο? στο εβγαλε ξαφνικα? εκανες καποια εργασια και παρατηρησες το προβλημα?

παντως για να εβαλες δυο κοντερ και να σου κανουν το ιδιο το θεμα δεν ειναι μαλλον στα κοντερ. ειναι πιο πισω (καλωδια, διακοπτης, ασφαλειες). κοιτα και τις ασφαλειες με την βοηθεια ενος πολυμετρου. οχι δοκιμαστικου που εχουν σε ολα τα ηλεκτρολογια και μου σπανε τα νευρα. 

Δημοσ.

Το ραδιοφωνο σου κραταει τις ρυθμισεις του? Αποθηκευμενους σταθμους κλπ? Αν οχι, ελεγχο στις ασφαλειες.. πιο συγκεκριμενα δες τις F17, F21, F22 που ειναι στη δεξια πλευρα της ασφαλειοθηκης σου.. Αν δεν ειναι καμια απο αυτες.. βγαζε τις 1-1 και βλεπε.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Το ραδιοφωνο σου κραταει τις ρυθμισεις του? Αποθηκευμενους σταθμους κλπ? Αν οχι, ελεγχο στις ασφαλειες.. πιο συγκεκριμενα δες τις F17, F21, F22 που ειναι στη δεξια πλευρα της ασφαλειοθηκης σου.. Αν δεν ειναι καμια απο αυτες.. βγαζε τις 1-1 και βλεπε.. 

Αν και το ραδιόφωνο κρατάει ρυθμίσεις, θα ρίξω μια ματιά στις ασφαλείες γιατί μου το είχε πει κιαλος, σε ευχαριστώ πολύ φίλε! 

Δημοσ.

Αν έχεις τον διακόπτη  στη θέση που δεν δουλεύει το κοντέρ και "παίξεις" λίγο έντονα πέρα δώθε με το κλειδί, δεν γίνεται τίποτα; Σαν πρόβλημα διακόπτη μου φαίνεται εμένα.
Εδώ έχει αρκετά παρόμοια προβλήματα που οφείλονται δε διακόπτη.  
https://www.youtube.com/results?search_query=ignition+switch+problem+car

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.bar είπε

Αν έχεις τον διακόπτη  στη θέση που δεν δουλεύει το κοντέρ και "παίξεις" λίγο έντονα πέρα δώθε με το κλειδί, δεν γίνεται τίποτα; Σαν πρόβλημα διακόπτη μου φαίνεται εμένα.
Εδώ έχει αρκετά παρόμοια προβλήματα που οφείλονται δε διακόπτη.  
https://www.youtube.com/results?search_query=ignition+switch+problem+car

Όταν έχω το διακόπτη στην θέση που δίνει ρεύμα η όταν το αμάξι κινείτε κανονικά τότε δουλεύει το κοντέρ, όταν όμως σβήνω τι αμάξι κανονικά πρέπει να μου δίχνει τα χιλιόμετρα και την ώρα αυτό όμως σβήνει τελείως και δεν κρατάει την ώρα, ενώ κραταει τα συνολικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου,δεν κρατάει όμως αυτό που όταν θέλουμε να μετρήσουμε και καλά μια απόσταση που κάνουμε... 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kostassorros1 είπε

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, τελικά ήταν μια ασφάλεια καμένη.. Τώρα δουλεύει μπόμπα.. 

Και έφτασες να αλλάξεις  κοντερ χωρίς να δεις το πιο απλό πρώτα;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και έφτασες να αλλάξεις  κοντερ χωρίς να δεις το πιο απλό πρώτα;

Δεν νομίζω να το άλλαξε μόνος του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...