fredd0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις περισοτερες οικοδομες τα δεντρα δε "κοβονται" ... τα ριχνει ο εκσκαφεας που κανει την εκσκαφη για τα θεμελια. Κηπουροι, αναβατορια, γερανοι κλπ χρειαζονται οταν υπαρχει κτιριο και δε μπορεις απλα να "γκρεμισεις" το δεντρο. 3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 2 hours ago, fredd0 said: Στις περισοτερες οικοδομες τα δεντρα δε "κοβονται" ... τα ριχνει ο εκσκαφεας που κανει την εκσκαφη για τα θεμελια. Κηπουροι, αναβατορια, γερανοι κλπ χρειαζονται οταν υπαρχει κτιριο και δε μπορεις απλα να "γκρεμισεις" το δεντρο. Ακριβώς. 1
LouCi4er Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Τι 1000€ το δεντρο,ερχομαι εγω να στα κοψω τσαμπα TS.15 μετρα πευκα να τα ριξει ο εκσκαφεας λιγο χλωμο.
Mvpgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Τι 1000€ το δεντρο,ερχομαι εγω να στα κοψω τσαμπα TS.15 μετρα πευκα να τα ριξει ο εκσκαφεας λιγο χλωμο. Ευχαριστώ για την πρόταση, θα σε έχω υπόψιν αν έρθει η ώρα 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα