adi32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, Antman είπε To παράλογο είναι πως τελικά, μετά από κινητό που το έχω 18 και μήνες, φαίνεται πολύ καλύτερο το να πάω να δώσω 130 ευρώ να το επισκευάσω, παρά να πάω σε κάτι άλλο...τόσο από ευκολίες που έχει τα πάντα όλα εκτός nfc, όσο και από καθαρότητα λειτουργικού αλλά και ιδανικών διαστάσεων...(επόμενη επιλογή γκουμούτσα με μπόλικο bloatware) Καλά πάμε.... Κάπου είχα δει ένας που είχε βρει με 80€ οθόνη. Επίσης υπάρχουν αγγελίες με 90-100 €
Antman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Τα έχουν δώσει με κάποια πμ που μίλησα...στα 80 δεν βρήκα τπτ...φθηνότερη στα 99 ευρώ, αλλά θέλουν κ το 30αρι για να την βάλουν...
mechpanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Είναι τόσο σημαντικό το lens, για να αποτελεί κριτήριο επιλογής smartphone...τι στο καλό εγώ δεν το έχω ανοίξει ποτέ Άσε που τοέχει και στο play store...
Antman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, mechpanos είπε Είναι τόσο σημαντικό το lens, για να αποτελεί κριτήριο επιλογής smartphone...τι στο καλό εγώ δεν το έχω ανοίξει ποτέ Άσε που τοέχει και στο play store... Είναι ανάλογα τι φάση...εγώ πχ έκανα ανακαίνιση στο σπίτι, έπιπλα, πίνακες πλακάκια κλπ και ότι έβλεπα σε ένα μαγαζί πχ το έβγαζα μια φοτο και μετά με αναζήτηση με lens το έβρισκα αλλού πιο φθηνά...εκεί με βόλεψε αφάνταστα.... Το θεμα υπερύθρων τώρα, φαντάσου ότι με το κινητό κλείνω την τηλεόραση της μικρής χωρίς να με παίρνει χαμπάρι και έτσι αποφεύγω την γκρίνια, γτ το τηλεκοντρόλ το έχει αγκαλιά... Το led notification τώρα, οκ, είναι μια ευκολία να μην ανοίγεις κάθε 3 και λίγο το κινητό να δεις αν έχεις ειδοποιήσεις, όπως πχ τα μαιλ μου που είναι θέμα δουλειάς και έρχονται καμιά 100αρια την ημέρα... Ουσιαστικά είναι οι ανάγκες του καθενός.... 1
adi32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Τα πιο βασικά είναι το καθαρό android, το μικρό μέγεθος και το led που δεν τα βρίσκεις. Πρέπει να έχεις amoled με aod ενεργό για να βλέπεις ειδοποιήσεις ή να κοιτάς κάθε λίγο. Το κινητό πρώτα από όλα πρέπει να είναι ευκολία και αν περιμένεις σημαντικές ειδοποιήσεις να μην τις χάνεις. Τα hz και αν ανοίγει το παιχνιδάκι σε 0.0002 δευτερόλεπτα γρηγορότερα είναι για την πλάκα 2 ώρες πριν, Antman είπε Τα έχουν δώσει με κάποια πμ που μίλησα...στα 80 δεν βρήκα τπτ...φθηνότερη στα 99 ευρώ, αλλά θέλουν κ το 30αρι για να την βάλουν... Δες κι αυτό https://www.media-ram.gr/smartphone-tablet-parts-greece/xiaomi/mia3-mi-a3-mi-cc9e/γνήσιο-original-xiaomi-mia3-mi-a3-amoled-lcd-display-assembly-οθόνη-touch-screen-digitizer-μηχανισμός-αφής-black-service-pack-by-xiaomi/
Antman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σωστός... Η οθονη ρε γμτ είναι Θεσσαλονίκη, εδώ στο Αθηνα τιμές που πήρα ήταν από 130 εως 175....κολλάω να την παραγγείλω και να την βάλω μόνος μην πάει στο τέλος άδικα... Ξέρει κανείς τι λεει αυτό? https://www.skroutz.gr/s/23569222/Oppo-A72-128GB-Twilight-Black.html#specs εκτός του μεγαλύτερου μεγέθους, απ ότι είδα, έχει υπέρυθρες, led k καθαρό android...(?) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Antman
CaptainChris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Επιμένω TCL 10 Pro, έχει Amoled με always on display, Φωτίζει την οθόνη στις ειδοποιήσεις, υπερυθρες, NFC, Google Lens ενσωματωμένο στην εφαρμογή της κάμερας πού είναι εξαιρετικές, λειτουργικό χωρίς σκουπίδια με λίγες εφαρμογές πού είναι και πολύ καλές αλλά πού μπορείς και να βγάλεις. Επίσης δεν είναι γκουμουτσα έχει πολύ βολικό μέγεθος. Στο Αμαζον Ισπανίας έχει μόνο €249. 1
chios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ καλή εναλλακτική το TCL απλά είναι αρκετά ακριβό για sd675, αλλά για κάποιον που δεν θέλει miui είναι πολύ καλή επιλογή.
ignome4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δυστυχώς και εγώ ψάχνω ως δεύτερη συσκευή και μάλλον θα επιλέξω ένα φθηνό realme
Antman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, CaptainChris είπε Επιμένω TCL 10 Pro, έχει Amoled με always on display, Φωτίζει την οθόνη στις ειδοποιήσεις, υπερυθρες, NFC, Google Lens ενσωματωμένο στην εφαρμογή της κάμερας πού είναι εξαιρετικές, λειτουργικό χωρίς σκουπίδια με λίγες εφαρμογές πού είναι και πολύ καλές αλλά πού μπορείς και να βγάλεις. Επίσης δεν είναι γκουμουτσα έχει πολύ βολικό μέγεθος. Στο Αμαζον Ισπανίας έχει μόνο €249. αν πάω από αμαζον, μετά με την εγγύηση τι γινεται?
CaptainChris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Antman είπε αν πάω από αμαζον, μετά με την εγγύηση τι γινεται? Ισχυει κανονικα και εδω, αλλα εχεις εγγυηση και απο Αμαζον που ειναι η καλυτερη ολων.
Antman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 thx, θα το τσεκάρω με ησυχία όταν κοιμηθούν τα θηρία στο σπίτι γτ από αμαζον δεν έχω ξαναπάρει τπτ, μονο paypal από ebay...
Fotia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Eνδειξεις στην οθόνη στις ειδοποιήσεις , εχουν και τα μοτορολα που έχουν καθαρό android
Antman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Fotia είπε Eνδειξεις στην οθόνη στις ειδοποιήσεις , εχουν και τα μοτορολα που έχουν καθαρό android Κοιτούσα το edge...δυστυχώς δεν έχουν υπερυθρες...αλλιώς άνετα πήγαινα σε μοτο...αγαπημένα κινητά μαζί με τα nokia όταν ήταν στις δόξες τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα