Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ότι λέει ο τίτλος...Μου έσπασε η οθόνη από ένα xiaomi mi a3 που είχα λατρέψει σε βολικότητα (έτρεχε μια χαρά και το android 11) και η επισκευή πάει 130 ευρώ...

Οπότε νομίζω δεν με συμφέρει αν στα 200-220 μπορώ να πάω σε καινούργιο. Το θέμα είναι πως θέλω καθαρό λειτουργικό. Είδα τα realme , αλλά επιδιώκω να υπάρχει led notification+υπέρυρθες+google lens 

Έχουμε καμια πρόταση?

Τα motorola τι λενε?

Τηχ

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ δύσκολη επιλογή και εγώ Α3 έχω και δεν έχω βρει κάποιο που να το αντικαθιστά, θα έλεγα κάποιο realme αλλά η έλλειψη υπέρυθρων είναι που με κρατάει πίσω, αν δεν ήταν ο παράγοντας του stock android υπάρχουν πολλές επιλογές. motorola δε βλέπω κάποιο αξιόλογο.

Δημοσ.

θα πήγαινα αναγκαστικά σε κανένα poco x3, αλλά εκτός του ότι θα με χαλάσει σίγουρα το λειτουργικό,  διαβάζω πως ενδέχεται και η xiaomi να ακολουθήσει τα χνάρια της Huawei σε ότι αφορά τις υπηρεσίας της google...

Είδα και τα nokia, πανάκριβα και ελλιπή...

Να τα δώσω τα 130 να το φτιάξω? Πόσο λες να κρατήσει ακόμα...θα πάει και για android 12?

Δημοσ.

Nokia και Motorola έχουν συσκευές με καθαρό Android. Επίσης OnePlus Realme και TCL έχουν λειτουργικό με πολύ λίγες προσθήκες που βελτιώνουν την συσκευή, που μπορούν όμως να αφαιρεθούν αν θέλεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά...τα τσέκαρα όλα...ή ανεβαινω αρκετά για να πάρω κάποια βασικά που θέλω, (400+) ή αναγκάζομαι να πάω σε συσκευές με λειτουργικό της xiaomi...Κρίμα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Antman είπε

Καλησπέρα παιδιά. Ότι λέει ο τίτλος...Μου έσπασε η οθόνη από ένα xiaomi mi a3 που είχα λατρέψει σε βολικότητα (έτρεχε μια χαρά και το android 11) και η επισκευή πάει 130 ευρώ...

Οπότε νομίζω δεν με συμφέρει αν στα 200-220 μπορώ να πάω σε καινούργιο. Το θέμα είναι πως θέλω καθαρό λειτουργικό. Είδα τα realme , αλλά επιδιώκω να υπάρχει led notification+υπέρυρθες+google lens 

Έχουμε καμια πρόταση?

Τα motorola τι λενε?

Τηχ

To  google lens δεν το έχουν όλα;

Δημοσ.

Φίλοι που έχουν iphone, huawei, Lg, δεν έχουν...δεν ξέρω αν είναι γενικότερο, στο mi a3 το είχε default και με βόλεψε σε πολλά πράγματα που ήθελα να αναζητήσω στο νετ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Antman είπε

Φίλοι που έχουν iphone, huawei, Lg, δεν έχουν...δεν ξέρω αν είναι γενικότερο, στο mi a3 το είχε default και με βόλεψε σε πολλά πράγματα που ήθελα να αναζητήσω στο νετ.

Kai to δικό μου xiaomi mi note 10 το έχει default,μηπως παίζει ρόλο η έκδοση android?

https://support.google.com/photos/answer/7539151

Δημοσ.

Θα σε γελάσω, πάντως όταν πήρα το κινητό είχε, την 9, αργότερα αναβαθμίστηκε στην 10 και τώρα στην 11 και το είχε κανονικά σε όλες τις αναβαθμίσεις...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Antman είπε

Ευχαριστώ παιδιά...τα τσέκαρα όλα...ή ανεβαινω αρκετά για να πάρω κάποια βασικά που θέλω, (400+) ή αναγκάζομαι να πάω σε συσκευές με λειτουργικό της xiaomi...Κρίμα 

Γιατί βρε συ αναγκάζεσαι να πάρεις συσκευή με λειτουργικό της Xiaomi; Υπάρχουν συσκευές Nokia με καθαρό Android. TCL, Realme, OnePlus με πολύ καλά και λειτουργικά λογισμικά. Google Lens τα TCL έχουν σίγουρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κινητά υπάρχουν, led, υπέρυθρες το θέμα είναι πια έχουν,; Αυτό είναι που και μένα με κάνει να κοιτάω xiaomi,  και είναι πολύ χρήσιμες οι άτιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Και για μένα το led είναι βασικό όπως και να το ξεκλειδώνω ακουμπισμένο στο γραφείο με το δακτυλικο μπροστά. 

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον τέτοια κινητά και δε θέλω με τίποτα miui 

• Like 1
Δημοσ.

To παράλογο είναι πως τελικά, μετά από κινητό που το έχω 18 και μήνες, φαίνεται πολύ καλύτερο το να πάω να δώσω 130 ευρώ να το επισκευάσω, παρά να πάω σε κάτι άλλο...τόσο από ευκολίες που έχει τα πάντα όλα εκτός nfc, όσο και από καθαρότητα λειτουργικού αλλά και ιδανικών διαστάσεων...(επόμενη επιλογή γκουμούτσα με μπόλικο bloatware)

Καλά πάμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...