eMike Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μια χαρα εχει να κανει με το ποσο. Καλό θα ήταν να μην επιμένετε, και αν επιμένετε να τεκμηριώνετε. Όχι αερολογίες. ΔΕΝ έχει να κάνει με το ποσό... Εάν σου επικυρώσει δελτίο στοιχήματος που εμπίπτει στον παραπάνω κανόνα και η αξία του είναι 1Ευρώ, θα πρέπει να στο επικυρώσει και στα 1000Ευρώ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ αλλά το ότι είναι μη αποδεκτό το δελτίο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την αξία του. Εάν δεχτεί ένα, πρέπει να τα δεχτεί όλα. Πόσο πιο τάλιρα να το κάνουμε?
StamTheMan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, eMike είπε Καλό θα ήταν να μην επιμένετε, και αν επιμένετε να τεκμηριώνετε. Όχι αερολογίες. ΔΕΝ έχει να κάνει με το ποσό... Εάν σου επικυρώσει δελτίο στοιχήματος που εμπίπτει στον παραπάνω κανόνα και η αξία του είναι 1Ευρώ, θα πρέπει να στο επικυρώσει και στα 1000Ευρώ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ αλλά το ότι είναι μη αποδεκτό το δελτίο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την αξία του. Εάν δεχτεί ένα, πρέπει να τα δεχτεί όλα. Πόσο πιο τάλιρα να το κάνουμε? Ιδανικα ναι,αλλα στην πραξη αλλαζει. Τι να τεκμηριωσω,οτι εχω δει να κανουν οτι τους ερθει,και με το ετσι θελω να μην πληρωνουν; Δε μπορεις να τους κανεις τιποτα,ακομα και δικιο να εχεις. Φυσικα και ειναι το ποσο,ποσο ποιο ταλιρα να στο κανω δλδ; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από StamTheMan
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Kotsos14 είπε Γεια σας…ειχα χρονια λογαριασμο στην στοιχιμαν ταυτοποιημενο μ βιβλιαριο τραπεζας τα παντα..τν τελευταιο καιρο εκανα καταθεσεις απο λογαριασμο στο οποιο δεν ημουν δικαιουχος εγω αυτο δεν θα επρεπε να μν δεχετε πι στοιχιμαν τος καταθεσεις και ν επιστρεψει τ λεφτα πισω εφοσον δν φενοναι στο βιβλιαριο; Δηλαδή εσύ έκανες την παγαποντιά παίζοντας λεφτά άλλου ,τα έχασες και θες να στα επιστρέψουν επειδή εκανες την παγαποντιά;Ο δικαιούχος του λογαριασμού τι λεει;Η δεν το ανακάλυψε ακόμα; 1
livornian7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 πες την αληθεια στην οικογενεια σου και ζητα αμεσα βοηθεια υπαρχει και πιο πατος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Kotsos14 είπε Φιλε ηταν του αδερφου μου…παγαποντια δεν το λες γιατι τ λεφτα θα του τα δωσω..αλλα οι στοιχιμαν πως δεχετε καταθεσεις απο αλλα ονοματα;;εκεινη δν κανουν παγαποντιες;;οταν ειναι ν κανουμε αναληψη ζητανε χιλια δυο αλλα στς καταθεσεις τπτ Αλλιως το λεω αυτό που έκανες,αλλά τεσπα.Εσυ γιατί το έκανες;Αν κερδιζες θα σε ενοιαζε αν τα δεχονται ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Kotsos14 είπε Προφανως και δεν θ με ενοιαζε γτ θ κερδισα..αλλα εξηγησε μου λιγο εγω τ παραδεχομαι οτι ηταν λαθος αλλα αυτοι μ πιο δικαιωμα δεχονται καταθεσεις απο αλλο ονομα;;γιατι θ σ πω εγω αλλο παραδειγμα αν τυχον κερδιζα πολλα λεφτα και πατουσα αναληψη θ μου τ εδιναν η θα μ ελεγαν τ λεφτα δν μπορουμε ν τ καταθεσουμε γτ δν ειστε δικαιουχος; Είδες κάτι πράγματα που γίνονται; Γράφεις από κάπου που σε χρεώνουν με το γράμμα;
giorgoskouro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Διέπραξες κανονική κλοπή. Σιγά μην δεν δεχτούν λεφτά και σου τα επιστρέψουν, εσυ τα έβαλες. Τώρα για επιστροφή τους, μόνο με μηνυση εναντίον σου για κλοπή από τον δικαιούχο και αφού τελειώσει το δικαστήριο θα τα δώσουν στον δικαιούχο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, επέστρεψε πίσω στον δικαιούχο τα λεφτά που έπαιξες.
Nabuko Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Kotsos14 είπε εγω αυτο δεν θα επρεπε να μν δεχετε πι στοιχιμαν τος καταθεσεις και ν επιστρεψει τ λεφτα πισω εφοσον δν φενοναι στο βιβλιαριο Τι γλώσσα είναι αυτή? Ξέρει κανένας? 3 ώρες πριν, Kotsos14 είπε Προφανως και δεν θ με ενοιαζε γτ θ κερδισα..αλλα εξηγησε μου λιγο εγω τ παραδεχομαι οτι ηταν λαθος αλλα αυτοι μ πιο δικαιωμα δεχονται καταθεσεις απο αλλο ονομα;;γιατι θ σ πω εγω αλλο παραδειγμα αν τυχον κερδιζα πολλα λεφτα και πατουσα αναληψη θ μου τ εδιναν η θα μ ελεγαν τ λεφτα δν μπορουμε ν τ καταθεσουμε γτ δν ειστε δικαιουχος; Κotsos14χρονών, γράφεις σε δημόσιο φόρουμ όχι στο ίνσταγκραμ και στο μέσεντζερ με τα φιλαράκια σου. Μάθε να γράφεις σωστά. 2
tsofras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τι γλώσσα είναι αυτή? Ξέρει κανένας? Κotsos14χρονών, γράφεις σε δημόσιο φόρουμ όχι στο ίνσταγκραμ και στο μέσεντζερ με τα φιλαράκια σου. Μάθε να γράφεις σωστά. τ δ κτλβς δλδ ρ Nbk ? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras μ ξφγ ν γρμμ 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 18/9/2021 στις 6:53 ΜΜ, Nabuko είπε Τι γλώσσα είναι αυτή? Ξέρει κανένας? Στις 18/9/2021 στις 3:41 ΜΜ, Kotsos14 είπε Συνηθιζεται κατω των 16 και αντε να το δεχθεις,καμια φορα τη μιλανε και μεγαλυτερες ηλικιες,και εκει υπαρχει προβλημα. Ο φιλος γιατι εσβησε ολα τα post,για να μη χρησιμοποιηθουν στο δικαστηριο;
vorlon68 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλα κάνουν και δεν στο πληρώνουν...... Ισως όταν μάθεις να γράφεις ελληνικα να στο πληρώσουν. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από vorlon68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα