Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο τίτλος, μπαίνεις στο σάιτ Eurosport player και με 0,99€ βλέπεις για έναν μήνα.Μονο που ή προσφορά ίσχυει για νέους λογαριασμούς και έως 21/2.Σε αυτούς που έχουν παλιότερο λογαριασμό έρχεται μέιλ με λινκ για την προσφορά.

Επεξ/σία από bill27
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μήπως είναι μόνο για καινούριους λογαριασμούς? Σε εμένα δείχνει την κανονική τιμή. Που και πάλι αξίζει βέβαια.. 

Δημοσ.

Στους συνδρομητές που έχουν ήδη λογαριασμό έρχεται μέιλ με την προσφορά, πρίν λίγο μου ήρθε οπότε έχετε τό νου σάς για μέιλ

Δημοσ.

Απλά συνδεθείτε με τα στοιχεία σας στην σύνδεση που είχατε παλαιότερα και πηγαίνετε στο subscription και θα δείτε την πρόταση με 0.99€ . Ευχαριστώ τον φίλο που την ανέβασε, εννοείται την τσίμπησα και άμα λήξει θα χτυπήσω μια ετήσια.

Υγ θυμάμαι το είχα κόψει για τα χάλια του app πριν ένα χρόνο. Ευκαιρία να δω αν το βελτίωσαν

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστω TS. Πολυ τιμιο για να δοκιμασω την υπηρεσια

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sgatzo είπε

Απλά συνδεθείτε με τα στοιχεία σας στην σύνδεση που είχατε παλαιότερα και πηγαίνετε στο subscription και θα δείτε την πρόταση με 0.99€ . Ευχαριστώ τον φίλο που την ανέβασε, εννοείται την τσίμπησα και άμα λήξει θα χτυπήσω μια ετήσια.

Υγ θυμάμαι το είχα κόψει για τα χάλια του app πριν ένα χρόνο. Ευκαιρία να δω αν το βελτίωσαν

Δεν αλλαξε κατι στο app, εχω ετησια απο την προσφορα του Αυγουστου, καπου 20-25€, τραγικο app και site, τα μισα events βγαζουν network error απο οποιαδηποτε συσκευη (δοκιμασμενο σε app, site και xiaomi tv box)...

Ειδικα για τεννις που το ηθελα, παλι δεν αξιζει, καλυπτει πολυ λιγα τουρνουα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ανανεωσω.

Ισως αξιζει για καποιους που παρακολουθουν πολλα αθληματα και οπου/οποτε παιζει καποιο, τουλαχιστον να εχουν εναλλακτικα γεγονοτα.

Τωρα, του χρονου παλι τετοια εποχη, για 1€, ξαναδοκιμαζω μηπως αλλαξει κατι...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιησα και εγω. Πολυ καλη προσφορα. Απλα μετα θελει Cancel για να μην χρεωθεις τον επομενο μηνα,

Επεξ/σία από POUARO
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

Δεν αλλαξε κατι στο app, εχω ετησια απο την προσφορα του Αυγουστου, καπου 20-25€, τραγικο app και site, τα μισα events βγαζουν network error απο οποιαδηποτε συσκευη (δοκιμασμενο σε app, site και xiaomi tv box)...

Ειδικα για τεννις που το ηθελα, παλι δεν αξιζει, καλυπτει πολυ λιγα τουρνουα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ανανεωσω.

Ισως αξιζει για καποιους που παρακολουθουν πολλα αθληματα και οπου/οποτε παιζει καποιο, τουλαχιστον να εχουν εναλλακτικα γεγονοτα.

Τωρα, του χρονου παλι τετοια εποχη, για 1€, ξαναδοκιμαζω μηπως αλλαξει κατι...

...το χειρότερο, για μένα, είναι ότι έχει σταματήσει να δουλεύει η εφαρμογή στην τηλεόραση (τουλάχιστον στη δικιά μου samsung). Αλλά, τουλάχιστον για το τένις που το θέλω και εγώ, αξίζει να το ενεργοποιείς σε κάθε Grand slam. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Babasu είπε

Ξέρουμε αν υπάρχει επιλογή για VOD? Γιατί τα αυστραλέζικα ματς θα παίζουν τύπου τρείς τα χαράματα...

Eχει VOD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...