alkis1971 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Γειά σας.Δε ξέρω βέβαια αν είναι η σωστή ενότητα για τη συγκεκριμένη ερώτηση.Έχουμε σαν δεύτερη συσκευή ένα Leagoo Kiicaa Power το οποίο το πήραμε επειδή ήταν φτηνό,αλλά βγήκε καλό κι ας ήταν φτηνό και είναι 7.0.Ξέρετε αν θα πάρει κάποια καλή ενημέρωση-αναβάθμιση να πάει για παράδειγμα στο 9.0??Λέγεται και γράφεται ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές και θα επηρεαστούν τα λειτουργικά από 7.0 και κάτω.Δε ξέρω καλά απ αυτά τα θέματα,αλλά όπως κατάλαβα ίσως δε θα φορτώνουν κάποιες σελίδες και κάτι τέτοια.Εκτός απ αυτό βέβαια,είναι και 3G.Υπαρχει κάποιος τρόπος ή κόλπο στις ρυθμίσεις να γίνει 4G??Αυτά ήθελα να σας ρωτήσω.Γειά σας.
meletis_m Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, alkis1971 είπε Γειά σας.Δε ξέρω βέβαια αν είναι η σωστή ενότητα για τη συγκεκριμένη ερώτηση.Έχουμε σαν δεύτερη συσκευή ένα Leagoo Kiicaa Power το οποίο το πήραμε επειδή ήταν φτηνό,αλλά βγήκε καλό κι ας ήταν φτηνό και είναι 7.0.Ξέρετε αν θα πάρει κάποια καλή ενημέρωση-αναβάθμιση να πάει για παράδειγμα στο 9.0??Λέγεται και γράφεται ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές και θα επηρεαστούν τα λειτουργικά από 7.0 και κάτω.Δε ξέρω καλά απ αυτά τα θέματα,αλλά όπως κατάλαβα ίσως δε θα φορτώνουν κάποιες σελίδες και κάτι τέτοια.Εκτός απ αυτό βέβαια,είναι και 3G.Υπαρχει κάποιος τρόπος ή κόλπο στις ρυθμίσεις να γίνει 4G??Αυτά ήθελα να σας ρωτήσω.Γειά σας. Το ίδιο είχα αγοράσει για τη μητέρα μου , για απλή χρήση . Αναβάθμιση δέν έχει πάρει μέχρι και πιστεύω ούτε πρόκειται. Δέν ξέρω εάν υπάρχει κάποια rom τρίτπου να περαστεί. Προσωπικά δεν το πειράζω την υπερκαλύπτει για τη χρήση που γίνεται .
alkis1971 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Γειά σου φίλε.Τι γίνεται??Κάτι λίγα που βρήκα σε κάτι sites για τη rom που λες,έχουν κάποιο ρίσκο.Αν δε γίνει καλά,θα μπορέσουμε να το επαναφέρουμε ή θα πάει χαμένο??Τα περισσότερα sites σε στέλνουν στους xda.Πάντως είναι και λίγο βλακεία αυτό που κάνουν.Σα να παίζουν με τα νεύρα μας μερικές φορές,σα να λένε "άστο το παλιό στο συρτάρι στο κομοδίνο και τράβα πάρε καινούργιο".Τόσο φοβερό και τρομερό πράγμα είναι γι'αυτούς να μας κάνουν μία αναβάθμιση??Τι θα πάθουν δηλαδή??Θα πέσουν έξω οι επιχειρήσεις και θα κλείσουν τα εργοστάσια??Πάντως αν πάρεις χαμπάρι τίποτα,κάνε ένα κόπο αν θες και στείλε ένα μήνυμα να ξέρω τι γίνεται.Χαιρετώ φίλε,γειά χαρά.
koutsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, alkis1971 είπε Γειά σου φίλε.Τι γίνεται??Κάτι λίγα που βρήκα σε κάτι sites για τη rom που λες,έχουν κάποιο ρίσκο.Αν δε γίνει καλά,θα μπορέσουμε να το επαναφέρουμε ή θα πάει χαμένο??Τα περισσότερα sites σε στέλνουν στους xda.Πάντως είναι και λίγο βλακεία αυτό που κάνουν.Σα να παίζουν με τα νεύρα μας μερικές φορές,σα να λένε "άστο το παλιό στο συρτάρι στο κομοδίνο και τράβα πάρε καινούργιο".Τόσο φοβερό και τρομερό πράγμα είναι γι'αυτούς να μας κάνουν μία αναβάθμιση??Τι θα πάθουν δηλαδή??Θα πέσουν έξω οι επιχειρήσεις και θα κλείσουν τα εργοστάσια??Πάντως αν πάρεις χαμπάρι τίποτα,κάνε ένα κόπο αν θες και στείλε ένα μήνυμα να ξέρω τι γίνεται.Χαιρετώ φίλε,γειά χαρά. Φίλε μου δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι από αυτά που ρωτάς δυστυχώς...
alkis1971 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Γειά σου φίλε.Ναι,όπως φαίνεται δε γίνεται κάτι.Έτσι κι αλλιώς είμαστε για καινούργια συσκευή και σίγουρα Samsung.Έχουμε ακόμα το galaxy core 2 κι ακόμα δουλεύει άψογα και διάβασα κάπου ότι η samsung θα κάνει κάποιου είδους αναβάθμιση για πιο παλιές συσκευές για διάφορες χρήσεις κλπ.Δε ξέρω τι σόϊ διαδικασία θα είναι αυτή,αλλά μακάρι να είναι μια καλή αναβάθμιση να κρατήσουμε και το πιο παλιό samsung αφού δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Να κατεβαίνουν τουλάχιστον εφαρμογές που δε κατεβαίνουν τώρα λόγω παλιού λειτουργικού και κάποια κολλήματα σε μερικές σελίδες στο chrome.Κατά τ'άλλα είναι μια χαρά.Χαιρετώ,φίλος,Γειά χαρά
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 το core 2 που λες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει ποτέ αναβάθμιση η θέση του πλέον είναι για τα σκουπίδια όσο και βαρύ να είναι αυτό που λέω. Αναβάθμιση για να δώσει πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο hardware και αυτά τα τηλέφωνα είναι πολύ παλιά. Για καινούργιο samsung δεν ξέρω τι χρήματα θέλεις να δώσεις αλλά κάτω από 300+€ τα περισσότερα είναι σκουπίδια, υπάρχουν πολύ ανώτερες συσκευές πλέον. 1
koutsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, alkis1971 είπε Γειά σου φίλε.Ναι,όπως φαίνεται δε γίνεται κάτι.Έτσι κι αλλιώς είμαστε για καινούργια συσκευή και σίγουρα Samsung.Έχουμε ακόμα το galaxy core 2 κι ακόμα δουλεύει άψογα και διάβασα κάπου ότι η samsung θα κάνει κάποιου είδους αναβάθμιση για πιο παλιές συσκευές για διάφορες χρήσεις κλπ.Δε ξέρω τι σόϊ διαδικασία θα είναι αυτή,αλλά μακάρι να είναι μια καλή αναβάθμιση να κρατήσουμε και το πιο παλιό samsung αφού δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Να κατεβαίνουν τουλάχιστον εφαρμογές που δε κατεβαίνουν τώρα λόγω παλιού λειτουργικού και κάποια κολλήματα σε μερικές σελίδες στο chrome.Κατά τ'άλλα είναι μια χαρά.Χαιρετώ,φίλος,Γειά χαρά Το core 2 δεν δούλευε άψογα ούτε όταν είχε πρώτο βγει πριν 10 χρόνια και δουλεύει τώρα; μάλλον οι απαιτήσεις σου είναι ελάχιστες δεν εξηγείται αλλιώς. Μόνο τηλέφωνο και SMS δηλαδή... Update εννοείται το ξεχνάς και στο Samsung. Καλό κουράγιο... 1
alkis1971 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Έστω κι έτσι.SMS και τηλέφωνο ή για τίποτα άλλες πιο απλές χρήσεις.Απλώς,δε ξέρουμε πως γίνονται αυτά,ούτε ξέραμε για το hardware που λέει ο φίλος chios κι όταν είδαμε για κάποιου είδους αναβάθμιση νομίζαμε ότι κάτι μπορεί να γίνει.Όταν λέω βέβαια ότι δουλεύει άψογα,σίγουρα δεν είναι όπως τη πρώτη μέρα.Αλλά σε μένα τουλάχιστον δούλευε "κομπρεσέρ"...Super Puma παντός καιρού!!Έπεσε 10 φορές κάτω και δεν έπαθε τίποτα.Έφαγε και καμιά 10αριά επαναφορές και βγήκε "άρμα Λέοπαρντ".Δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα και κανέναν.Έμαθα πολλά απ το site κι απ το forum με ερωτήσεις και συνήθως απαντούσε καποιος Saruman.Για καινούργια συσκευή,περισσότερο θα μας ενδιέφερε βέβαια δυνατή μπαταρία και λιγότερο τα υπόλοιπα.Βλέπουμε διάφορα μοντέλα με μπαταρίες 4500 και 5000.Η μπαταρία είναι το πρόβλημα στα κινητά.Όσες κάμερες και να βάλουν,άμα η μπαταρία δεν είναι δυνατή δε γίνεται τίποτα.Βλέπεις στις καφετέριες,οι περισσότεροι έχουν τα κινητά στη μπρίζα.Τελειώνει η μπαταρία απ το σπίτι και τη φορτίζουν όπου βρουν.Έχουν οι καφετέριες πολύμπριζα για να εξηπηρετούν τους πελάτες!!Έχεις το κινητό στα χέρια και κοιτάς συνέχεια τέρμα πάνω δεξιά την ένδειξη της μπαταρίας να μη τελειώσει απότομα και δε καταλάβεις.Η μπαταρία πιστεύω είναι το κυριώτερο στις συσκευές.Ωραία μέχρι εδώ.Ξεχνάμε update στο core 2 και μας λύθηκε η απορία.Χαιρετώ,γειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα