Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/11/2021 στις 7:22 ΠΜ, pkout είπε

Δηλαδή για να καταλάβω όσοι έχετε νοβα100 πιάνετε 100mbps???

Εγώ κανονικά ναι. Σήμερα επειδή έχει κακό καιρό εδώ, φαίνεται να έχει επιρεαστεί η ταχύτητα. Συνήθως είναι ~100 Mbps κάτω, ~9,3 πάνω.

Να σημειώσω ότι ζω στην επαρχία, σε παλιά οικοδομή (χτισμένη την δεκαετία του 80) και ότι δεν έχει έρθει ακόμα οπτική ίνα μέχρι εδώ, οπότε όταν τσέκαρα την ταχύτητα για πρώτη φορά, είχα τεράστιο χαμόγελο.

Στις 3/12/2021 στις 11:18 ΠΜ, foreli είπε

Καλημέρα σε όλους,

Σήμερα μου στείλανε το συμβόλαιο να υπογράψω για το Nova Fiber 100 και βλέπω αυτό στην ελάχιστη ταχύτητα. Είναι λογικό να βάζουν πιο κάτω από το άνω όριο του επόμενου χαμηλότερου πακέτου (Fiber 50); Διάβασα νωρίτερα που λέγατε για ελάχιστη γύρω στα 80... Μήπως θα πρέπει να τους αποφύγω για παν ενδεχόμενο;

image.png.f70ef0c15d1aa4defa174a86644a50ae.png

Και εμένα νομίζω πάνω κάτω αυτούς τους αριθμούς έγραφε το συμβόλαιό μου, αν όχι τους ίδιους. Την ταχύτητα την παίρνω όμως κανονικότατα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στην δικιά σου περίπτωση, αλλά νομίζω ότι θα είσαι οκ.

Επεξ/σία από Python_Master
  • Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάω σε νόβα και να χρησιμοποιήσω ένα fritz 7530 που έχω, δίνουν κωδικούς VoIP η όχι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεθούν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, alexx είπε

δίνουν κωδικούς VoIP η όχι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεθούν;

οχι και οχι.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάω σε νόβα και να χρησιμοποιήσω ένα fritz 7530 που έχω, δίνουν κωδικούς VoIP η όχι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεθούν;

Πριν υπογράψεις συμβόλαιο ρώτησε τους.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός που είναι αντιπρόσωπος νόβα  στην περιοχή είναι φίλος. Θα τον ρωτήσω μήπως μπορέσει να τους βρει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexx είπε

Αυτός που είναι αντιπρόσωπος νόβα  στην περιοχή είναι φίλος. Θα τον ρωτήσω μήπως μπορέσει να τους βρει.

Ναι να βρει και τους δικους μας , μην σου πω και ολων των χρηστων του ινσομνια και του "διπλανου" φορουμ :) Εχω ενα 7530 που καθεται , μην παει στραφι !! Μεχρι τωρα καμμια προσπαθεια δεν εχει αποδωσει. Το μοντεμ της nova το παντρευεσαι στο θεμα τηλεφωνιας.

Μπορεις να γεφυρωσεις το μοντεμ της nova με το fritzbox. Aυτο της nova να εξυπηρετει οτιδηποτε εχει να κανει με την τηλεφωνια και το fritzbox να εξυπηρετει ολα τα υπολοιπα. Αλλα κατι μου λεει οτι θες το fritzbox για τα καλουδια που εχει περι τηλεφωνιας...

• Like 3
Δημοσ.

Κωδικους τηλεφωνιας δεν βλεπει κανεις, εκτος απο το τμημα τηλεφωνιας που ειναι υπευθυνο για προβληματα δρομολογησεων κλησεων, κτλ. οποτε τους χρειαζεται για να κανει δοκιμες. Ξεχνας το ενδεχομενο να μπορει να τους παρει αντιπροσωπος, κτλ. Παιζεις με Bridge ή πας ΟΤΕ που ειναι ο μονος που δινει κωδικους αλλα υποστηριζει και αυτοματο Provisioning στο Fritz…

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάπου λινκ για τα πακέτα νοβα? Μπαίνω στο nova.gr αλλά δε βρίσκω κάτι. Μόνο μέσω συνεργάτη υπάρχουν τα πακέτα. Θα ανέβουν μήπως τα νέα 11 Ιανουαρίου?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/1/2023 στις 3:12 ΜΜ, Dimitris156 είπε

Υπάρχει κάπου λινκ για τα πακέτα νοβα? Μπαίνω στο nova.gr αλλά δε βρίσκω κάτι. Μόνο μέσω συνεργάτη υπάρχουν τα πακέτα. Θα ανέβουν μήπως τα νέα 11 Ιανουαρίου?

https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...