pkout Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή για να καταλάβω όσοι έχετε νοβα100 πιάνετε 100mbps???
tollisth Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, pkout είπε Δηλαδή για να καταλάβω όσοι έχετε νοβα100 πιάνετε 100mbps??? Όχι Βέβαια αν δεν υπάρχει οπτική μέχρι το σπίτι η ταχύτητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με φιλο που κάναμε μαζί τις προάλλες την αναβάθμιση στα 100 αυτος είναι σχεδόν ξέω από την πολη πιάνει 80 εγώ που είμαι μέσα στην πολη και αρκετά κοντά σε καφαο πιάνω 100
The_Judas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) η νοβα αναφέρει στο εγχειρίδιο ότι παρέχει και ups (έπειτα απο τηλεφωνο στη νοβα ή σε καταστήματα) είναι δωρεάν ; ποιο παρέχει; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από The_Judas
foreli Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους, Σήμερα μου στείλανε το συμβόλαιο να υπογράψω για το Nova Fiber 100 και βλέπω αυτό στην ελάχιστη ταχύτητα. Είναι λογικό να βάζουν πιο κάτω από το άνω όριο του επόμενου χαμηλότερου πακέτου (Fiber 50); Διάβασα νωρίτερα που λέγατε για ελάχιστη γύρω στα 80... Μήπως θα πρέπει να τους αποφύγω για παν ενδεχόμενο;
pkout Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, foreli είπε Καλημέρα σε όλους, Σήμερα μου στείλανε το συμβόλαιο να υπογράψω για το Nova Fiber 100 και βλέπω αυτό στην ελάχιστη ταχύτητα. Είναι λογικό να βάζουν πιο κάτω από το άνω όριο του επόμενου χαμηλότερου πακέτου (Fiber 50); Διάβασα νωρίτερα που λέγατε για ελάχιστη γύρω στα 80... Μήπως θα πρέπει να τους αποφύγω για παν ενδεχόμενο; Και εμένα το ίδιο μου δώσανε όταν από 50 ανέβηκα στα 100 . Εφόσον έχεις 88 mbps σύνολο up+down είσαι μέσα στα όρια. Αν έχεις κάτω από αυτό το όριο έρχεται τεχνικός για έλεγχο και αν εξακολουθείς να έχεις χαμηλή ταχύτητα σε γυρίζουν στα 50 χωρίς χρέωση. Αλλά ρώτησε τους για να είσαι και εσύ σίγουρος.
foreli Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, pkout είπε Και εμένα το ίδιο μου δώσανε όταν από 50 ανέβηκα στα 100 . Εφόσον έχεις 88 mbps σύνολο up+down είσαι μέσα στα όρια. Αν έχεις κάτω από αυτό το όριο έρχεται τεχνικός για έλεγχο και αν εξακολουθείς να έχεις χαμηλή ταχύτητα σε γυρίζουν στα 50 χωρίς χρέωση. Αλλά ρώτησε τους για να είσαι και εσύ σίγουρος. Μπορώ εγώ γενικά να κάνω κάποιο έλεγχο για να υποψιαστώ περίπου τις συνθήκες της γραμμής μου; Είδα ας πούμε ότι η πιο κοντινή καμπίνα είναι στα 55 μέτρα και η επόμενη στα 96 (ζήτησα να με συνδέσουν στην κοντινή, μου είπαν κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά). Δεν είχα πριν άλλο πάροχο, πρώτη φορά μπαίνω τώρα στο σπίτι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να πιάνει τελικά.
pkout Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, foreli είπε Μπορώ εγώ γενικά να κάνω κάποιο έλεγχο για να υποψιαστώ περίπου τις συνθήκες της γραμμής μου; Είδα ας πούμε ότι η πιο κοντινή καμπίνα είναι στα 55 μέτρα και η επόμενη στα 96 (ζήτησα να με συνδέσουν στην κοντινή, μου είπαν κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά). Δεν είχα πριν άλλο πάροχο, πρώτη φορά μπαίνω τώρα στο σπίτι και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να πιάνει τελικά. δυστυχως οχι . το ιδιο ειχα ζητησει και εγω και μου ειχαν πει οτι δεν γινετε. παντως και οι δυο καμπινες κοντα σου ειναι,σκεψου οτι εμενα ειναι στα 500
Kozanitis1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως για τόσο μικρή απόσταση, με σωστή καλωδίωση απίθανο μου φαίνεται να μην τερματίσεις τη γραμμή..
foreli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 9:28 ΜΜ, Kozanitis1 είπε Πάντως για τόσο μικρή απόσταση, με σωστή καλωδίωση απίθανο μου φαίνεται να μην τερματίσεις τη γραμμή.. Στις 3/12/2021 στις 8:36 ΜΜ, pkout είπε δυστυχως οχι . το ιδιο ειχα ζητησει και εγω και μου ειχαν πει οτι δεν γινετε. παντως και οι δυο καμπινες κοντα σου ειναι,σκεψου οτι εμενα ειναι στα 500 Πολύ ενθαρρυντικά τα λέτε, προχώρησα σε συμβόλαιο και βλέπουμε. Καλά κατεβάσματα!
pkout Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πήγα και αγόρασα το καινούριο modem Huawei που δίνουν τώρα στην νόβα και η ταχύτητα από 75-80 που έπαιζε ανέβηκε στα 93.
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, pkout είπε Εγώ πήγα και αγόρασα το καινούριο modem Huawei που δίνουν τώρα στην νόβα και η ταχύτητα από 75-80 που έπαιζε ανέβηκε στα 93. Πριν ησουν με το Η288Α? Εχεις κρατησει στατιστικα (σκρινσοτς) με αυτο και με το τωρινο ? Να κανουμε μια συγκριση? Και μετα την αγορα του huawei , τι κανεις ? Τηλεφωνο ? Δινεις σειριακο να το περασουν για να εχεις τηλεφωνια (voip)? Εγω με το Η288Α δεν μπορω να κανω δουλεια..το εχω γεφυρωσει με ενα φριτζ που εχω. Αν με το huawei μπορω να κανω καλυτερη δουλεια απο ο,τι με το Η288Α και παιζω κοντα στις ταχυτητες του φριτζ , ειναι μια καλη λυση..απο το να εχω 2 μοντεμς γεφυρωμενα...
pkout Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) screenshots μετρήσεις 1 tplink td9970 2 zte h288a firmware t14 3 zte h288a firmware t16 4 huawei DG8245V δεν εχω voip αλλα και παλι εχω ρουτερ για διαμοιρασμο wifi επισης το line attenuation στο huawei κατεβηκε στο 8.2 σε σχεση με τα αλλα μοντεμ που ειναι στο 10.2 DG8245V-1 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από pkout
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pkout είπε επισης το line attenuation στο huawei κατεβηκε στο 8.2 σε σχεση με τα αλλα μοντεμ που ειναι στο 10.2 Δεν σε ενδιαφερει το line attenuation. Τα μοντεμς το υπολογιζουν διαφορετικα. Στο Η288Α εμενα ειναι 6.κατι και στο φριτζ 12. Σταθερα νουμερα αυτα και στα δυο μοντεμς. Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι το noise margin (snr) και απο ο,τι βλεπω και στα 4 σκρινσοτς ειναι σταθερο , γυρω στο 9.κατι. Και με σχεδον το ιδιο νουμερο , το huawei συγχρονιζει καλυτερα απο τα υπολοιπα. Και η πλακα ειναι οτι συγχρονιζει στα 93k ενω το μαξιμουμ εκεινη την στιγμη του σκρινσοτ ειναι 92k Ρε λες να κανει καλυτερη δουλεια ? Να συνεργαζεται καλυτερα με τις καμπινες ? ΥΓ : Περιεργο που δεν τερματιζει το max upload speed. Βεβαια , κλαν , υπερκαλυπτει το 10αρι... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από mphxths
pkout Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mphxths είπε Δεν σε ενδιαφερει το line attenuation. Τα μοντεμς το υπολογιζουν διαφορετικα. Στο Η288Α εμενα ειναι 6.κατι και στο φριτζ 12. Σταθερα νουμερα αυτα και στα δυο μοντεμς. Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι το noise margin (snr) και απο ο,τι βλεπω και στα 4 σκρινσοτς ειναι σταθερο , γυρω στο 9.κατι. Και με σχεδον το ιδιο νουμερο , το huawei συγχρονιζει καλυτερα απο τα υπολοιπα. Και η πλακα ειναι οτι συγχρονιζει στα 93k ενω το μαξιμουμ εκεινη την στιγμη του σκρινσοτ ειναι 92k Ρε λες να κανει καλυτερη δουλεια ? Να συνεργαζεται καλυτερα με τις καμπινες ? ΥΓ : Περιεργο που δεν τερματιζει το max upload speed. Βεβαια , κλαν , υπερκαλυπτει το 10αρι... συνδεσα πρωτη φορα το huawei το σαββατο το μεσημερι και η ταχυτητα που επιανε ηταν 85 με max rate 92 , την ιδια μερα το βραδυ ανεβηκε στα 88 και την επομενη μερα στα 93 μονο του χωρις να του κανω επανεκκινηση εγω. απο τοτε ειναι στα 93 ενω το max rate εχει μεινει στο 92. συνηθως συμβαινει το αντιθετο με το max rate να ανεβοκατεβαινει και το actual να ειναι σταθερο. παντως και στα speed test που κανω η διαφορα φαινεται. απο τοτε εβαλα την 100αρα η μεγαλυτερη ταχυτητα που ειχα δει ηταν τα 80. με αυτο το μοντεμ ειδα τα 93.
pkout Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι το line standard του zte είναι G993.2 ενώ στο Huawei είναι G993.5 ξέρει κανείς τι παίζει; Μήπως για αυτό παίζει πιο ψηλά Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από pkout
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα